ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα
ΔΗΜΟΣ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Διαγωνισμός για την αναβάθμιση και του Κέντρου Υγείας Κρανιδίου στην Αργολίδα

Σε δημοπράτηση βγήκε το έργο «Ενεργειακή και Λειτουργική Αναβάθμιση και Ανακαίνιση Κέντρων Υγείας (ΚΥ) Ανδρίτσαινας, Κρεστένων, Φιλιατρών, Κρανιδίου» που βρίσκεται εντός των διοικητικών ορίων της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Αναθέτουσα αρχή είναι η Διοίκηση 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας Πελοποννήσου, Ιονίων Νήσων, Ηπείρου και Δυτικής Ελλάδας.

Το ΤΑΙΠΕΔ είναι η διενεργούσα αρχή και ενεργεί κατ’ εντολή, για λογαριασμό και στο όνομα του δικαιούχου του Προγράμματος «Διοίκησης της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας», εκτελώντας όλες τις απαιτούμενες και προβλεπόμενες ενέργειες της αρμοδιότητας της αναθέτουσας αρχής στο όνομα και για λογαριασμό της μέχρι και την κατακύρωση της σύμβασης.

Το κόστος με Φ.Π.Α. είναι 6.908.972,42 ευρώ (αξία χωρίς Φ.Π.Α. 5.571.751,95 ευρώ). Η δημοπράτηση θα πραγματοποιηθεί στις 6 Φεβρουαρίου 2024 και η αποσφράγιση των προσφορών είναι προγραμματισμένη για τις 7 Φεβρουαρίου 2024.

Η διάρκεια του έργου έχει εκτιμηθεί σε 12 ημέρες από την υπογραφή της σχετικής σύμβασης. Το έργο χρηματοδοτείται με πόρους που προέρχονται από το Εθνικό Σχέδιο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας «Ελλάδα 2.0» με τη χρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης – NextGenerationEU.
Το αντικείμενο του έργου

Αντικείμενο του έργου είναι η αναβάθμιση των κτιριακών υποδομών και εγκαταστάσεων των Κέντρων Υγείας, που θα συνεισφέρει στην ποιοτική βελτίωση των υπηρεσιών υγειονομικής περίθαλψης.

Τα κτίρια στα οποία στεγάζονται τα Κέντρα Υγείας έχουν κατασκευαστεί κατά κύριο λόγο τις δεκαετίες του 1980, 1990 και έχουν επιφάνεια που κυμαίνεται μεταξύ 300 τ.μ. και 1.400 τ.μ. περίπου και περιλαμβάνουν ένα ή δύο επίπεδα.

Η ανακαίνιση των Κέντρων Υγείας στοχεύει στην ενεργειακή και λειτουργική αναβάθμιση των κτιρίων, ήτοι στην αναβάθμιση της θερμομόνωσης, του ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού και δικτύων τους και γενικότερα της κατάστασης των κτιριακών υποδομών τους (τοιχοποιίες, δάπεδα, οροφές, μονώσεις, στέγες κ.λπ.).

Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν στα Κέντρα Υγείας Ανδρίτσαινας, Κρεστένων, Φιλιατρών και Κρανιδίου, που εδρεύουν αντίστοιχα στους Νομούς Ηλείας, Μεσσηνίας και Αργολίδας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Άλλαξε έδρα ο αγώνας ΑΕΚ Β’ – Παναργειακός

AGGELOS DRITSAS

Ειδική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Άργους Μυκηνών στις 04 Οκτωβρίου 2024 LIVE

AGGELOS DRITSAS

Σημαντική νίκη με ανατροπή του ΑΟ Ερμιονίδας απέναντι στον Ποσειδώνα Λουτρακίου

AGGELOS DRITSAS

Όμιλος Bridge στο ΝΕΟ ΣΧΟΛΕΙΟ

AGGELOS DRITSAS

Μεγάλη διάκριση για τον ενδοκρινολόγο καθηγητή του Xάρβαρντ Χρήστο Μαντζώρο για την έρευνα για την παχυσαρκία

AGGELOS DRITSAS

Στη Ν.Κίο το τελευταίο αντίο στην 39χρονη Κωνσταντίνα

AGGELOS DRITSAS

Χριστουγεννιάτικη γιορτή στο Ενιαίο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο – Λύκειο Αργολίδας

AGGELOS DRITSAS

Η Ελλάδα έχει το πιο αργό, ακριβό και αναξιόπιστο ίντερνετ

AGGELOS DRITSAS

Γιατί υπάρχουν άνθρωποι που αντλούν σεξουαλική ικανοποίηση επιδεικνύοντας τα γεννητικά τους όργανα σε δημόσιους χώρους;

AGGELOS DRITSAS

Ολική επανεκκίνηση και πορεία προόδου για τον Αναπτυξιακό Οργανισμό Πελοποννήσου

AGGELOS DRITSAS

Όταν η ‘’αυλαία πέφτει’’ υπάρχουν και εκείνοι που παραμένουν πίσω.

AGGELOS DRITSAS

Λαογραφικό Εργαστήρι Δήμου Ερμιονίδας

AGGELOS DRITSAS