ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα
ΔΗΜΟΣ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Διαγωνισμός για την αναβάθμιση και του Κέντρου Υγείας Κρανιδίου στην Αργολίδα

Σε δημοπράτηση βγήκε το έργο «Ενεργειακή και Λειτουργική Αναβάθμιση και Ανακαίνιση Κέντρων Υγείας (ΚΥ) Ανδρίτσαινας, Κρεστένων, Φιλιατρών, Κρανιδίου» που βρίσκεται εντός των διοικητικών ορίων της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Αναθέτουσα αρχή είναι η Διοίκηση 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας Πελοποννήσου, Ιονίων Νήσων, Ηπείρου και Δυτικής Ελλάδας.

Το ΤΑΙΠΕΔ είναι η διενεργούσα αρχή και ενεργεί κατ’ εντολή, για λογαριασμό και στο όνομα του δικαιούχου του Προγράμματος «Διοίκησης της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας», εκτελώντας όλες τις απαιτούμενες και προβλεπόμενες ενέργειες της αρμοδιότητας της αναθέτουσας αρχής στο όνομα και για λογαριασμό της μέχρι και την κατακύρωση της σύμβασης.

Το κόστος με Φ.Π.Α. είναι 6.908.972,42 ευρώ (αξία χωρίς Φ.Π.Α. 5.571.751,95 ευρώ). Η δημοπράτηση θα πραγματοποιηθεί στις 6 Φεβρουαρίου 2024 και η αποσφράγιση των προσφορών είναι προγραμματισμένη για τις 7 Φεβρουαρίου 2024.

Η διάρκεια του έργου έχει εκτιμηθεί σε 12 ημέρες από την υπογραφή της σχετικής σύμβασης. Το έργο χρηματοδοτείται με πόρους που προέρχονται από το Εθνικό Σχέδιο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας «Ελλάδα 2.0» με τη χρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης – NextGenerationEU.
Το αντικείμενο του έργου

Αντικείμενο του έργου είναι η αναβάθμιση των κτιριακών υποδομών και εγκαταστάσεων των Κέντρων Υγείας, που θα συνεισφέρει στην ποιοτική βελτίωση των υπηρεσιών υγειονομικής περίθαλψης.

Τα κτίρια στα οποία στεγάζονται τα Κέντρα Υγείας έχουν κατασκευαστεί κατά κύριο λόγο τις δεκαετίες του 1980, 1990 και έχουν επιφάνεια που κυμαίνεται μεταξύ 300 τ.μ. και 1.400 τ.μ. περίπου και περιλαμβάνουν ένα ή δύο επίπεδα.

Η ανακαίνιση των Κέντρων Υγείας στοχεύει στην ενεργειακή και λειτουργική αναβάθμιση των κτιρίων, ήτοι στην αναβάθμιση της θερμομόνωσης, του ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού και δικτύων τους και γενικότερα της κατάστασης των κτιριακών υποδομών τους (τοιχοποιίες, δάπεδα, οροφές, μονώσεις, στέγες κ.λπ.).

Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν στα Κέντρα Υγείας Ανδρίτσαινας, Κρεστένων, Φιλιατρών και Κρανιδίου, που εδρεύουν αντίστοιχα στους Νομούς Ηλείας, Μεσσηνίας και Αργολίδας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

ΔΕΥΑΑΡΜ : Παρακαλούμε για την μη άσκοπη χρήση νερού.

AGGELOS DRITSAS

Σκακιστική Ακαδημία Ναυπλίου

AGGELOS DRITSAS

Με μεγάλη συγκίνηση και υπερηφάνεια παρευρεθήκαμε σήμερα, 18 Μαΐου 2025, στις εορταστικές εκδηλώσεις

AGGELOS DRITSAS

Η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αργολίδας είχε την χαρά και την τιμή να υποδεχθεί

AGGELOS DRITSAS

Άφαντος παραμένει ο 37χρονος Αλβανός πιστολέρο – Τι ανακάλυψε η ΕΛ.ΑΣ.

AGGELOS DRITSAS

Ναύπλιο: Πλήθος κόσμου στην πλατεία Τριών Ναυάρχων για την ημέρα αγάπης αφιερωμένη στους τετράποδους φίλους μας BINTEO REPORTAZ

AGGELOS DRITSAS

Σε ισχύ ο νέος Κώδικας Οδικής Κυκλοφορίας – Βαριά πρόστιμα για τους παραβάτες

AGGELOS DRITSAS

Δωρεά Ηλεκτρικού Ψαλιδιού Κοπής Γαζών στο Κέντρο Υγείας Λυγουριού, από την Εθελοντική Ομάδα Λυγουριού της Κοινότητας Ασκληπιείου

AGGELOS DRITSAS

Έκτακτη συνεδρίαση της Διαρκούς Επιτροπής Συνεταιρισμών Αργολίδας

AGGELOS DRITSAS

Κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Μουσικού Συλλόγου Ερμιόνης.

AGGELOS DRITSAS

Τα αποτελέσματα των εκλογών στον Εμπορικό και Επιχειρηματικό Σύλλογο Ναυπλίου

AGGELOS DRITSAS

Σάμινθος Πολιτιστικός Σύλλογος: 3η γιορτή Πρωτομαγιάς με ολοήμερο υπαίθριο γλέντι στις Μυκήνες

AGGELOS DRITSAS