ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα
ΔΗΜΟΣ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Διαγωνισμός για την αναβάθμιση και του Κέντρου Υγείας Κρανιδίου στην Αργολίδα

Σε δημοπράτηση βγήκε το έργο «Ενεργειακή και Λειτουργική Αναβάθμιση και Ανακαίνιση Κέντρων Υγείας (ΚΥ) Ανδρίτσαινας, Κρεστένων, Φιλιατρών, Κρανιδίου» που βρίσκεται εντός των διοικητικών ορίων της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Αναθέτουσα αρχή είναι η Διοίκηση 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας Πελοποννήσου, Ιονίων Νήσων, Ηπείρου και Δυτικής Ελλάδας.

Το ΤΑΙΠΕΔ είναι η διενεργούσα αρχή και ενεργεί κατ’ εντολή, για λογαριασμό και στο όνομα του δικαιούχου του Προγράμματος «Διοίκησης της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας», εκτελώντας όλες τις απαιτούμενες και προβλεπόμενες ενέργειες της αρμοδιότητας της αναθέτουσας αρχής στο όνομα και για λογαριασμό της μέχρι και την κατακύρωση της σύμβασης.

Το κόστος με Φ.Π.Α. είναι 6.908.972,42 ευρώ (αξία χωρίς Φ.Π.Α. 5.571.751,95 ευρώ). Η δημοπράτηση θα πραγματοποιηθεί στις 6 Φεβρουαρίου 2024 και η αποσφράγιση των προσφορών είναι προγραμματισμένη για τις 7 Φεβρουαρίου 2024.

Η διάρκεια του έργου έχει εκτιμηθεί σε 12 ημέρες από την υπογραφή της σχετικής σύμβασης. Το έργο χρηματοδοτείται με πόρους που προέρχονται από το Εθνικό Σχέδιο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας «Ελλάδα 2.0» με τη χρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης – NextGenerationEU.
Το αντικείμενο του έργου

Αντικείμενο του έργου είναι η αναβάθμιση των κτιριακών υποδομών και εγκαταστάσεων των Κέντρων Υγείας, που θα συνεισφέρει στην ποιοτική βελτίωση των υπηρεσιών υγειονομικής περίθαλψης.

Τα κτίρια στα οποία στεγάζονται τα Κέντρα Υγείας έχουν κατασκευαστεί κατά κύριο λόγο τις δεκαετίες του 1980, 1990 και έχουν επιφάνεια που κυμαίνεται μεταξύ 300 τ.μ. και 1.400 τ.μ. περίπου και περιλαμβάνουν ένα ή δύο επίπεδα.

Η ανακαίνιση των Κέντρων Υγείας στοχεύει στην ενεργειακή και λειτουργική αναβάθμιση των κτιρίων, ήτοι στην αναβάθμιση της θερμομόνωσης, του ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού και δικτύων τους και γενικότερα της κατάστασης των κτιριακών υποδομών τους (τοιχοποιίες, δάπεδα, οροφές, μονώσεις, στέγες κ.λπ.).

Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν στα Κέντρα Υγείας Ανδρίτσαινας, Κρεστένων, Φιλιατρών και Κρανιδίου, που εδρεύουν αντίστοιχα στους Νομούς Ηλείας, Μεσσηνίας και Αργολίδας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

ΝΑΥΠΛΙΟ ΤΩΡΑ : Εκρηκτικό κοκτέιλ αφρικανικής σκόνης με λασποβροχές ΒΙΝΤΕΟ DRONE

AGGELOS DRITSAS

Επίδομα γέννησης: Σήμερα καταβάλλονται τα αναδρομικά στις δικαιούχους

AGGELOS DRITSAS

Άργος: Η “Φόνισσα” του Α. Παπαδιαμάντη με την Καρυοφυλλιά Καραμπέτη στο CINE VALIA

AGGELOS DRITSAS

Το Σωματείο μας, πάντα πρώτο στους αγώνες των Συνταξιουχων.

AGGELOS DRITSAS

ΣΟΚ : Πέθανε ο δημοφιλής λαϊκός τραγουδιστής Βασίλης Καρράς

AGGELOS DRITSAS

Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Επιδαύρου: Bραβείο για τον “Άγνωστο Σωτήρα”

AGGELOS DRITSAS

Oι Έλληνες «εξερευνούν» το Chat GPT αλλά παραμένουν επιφυλακτικοί

AGGELOS DRITSAS

Κατώτατος μισθός: Πόσο και πότε αυξάνεται

AGGELOS DRITSAS

Σπουδαία γιορτή για το μπάσκετ από τον ΑΟ Ερμιονίδας γεμάτη παιδικά χαμόγελα

AGGELOS DRITSAS

Κορωνοϊός: Απίστευτος ο αριθμός όσων έχουν εμβολιαστεί μεταξύ των διασωληνωμένων

AGGELOS DRITSAS

Σύνδεσμος Φιλολόγων Αργολίδας

AGGELOS DRITSAS

Άργος: Ξεκινούν οι προπονήσεις των ακαδημιών του μπασκετικού Παναργειακού

AGGELOS DRITSAS