ΑΡΓΟΛΙΔΑ TV
ΔΗΜΟΣ ΝΑΥΠΛΙΕΩΝΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Δράση από το 1ο Λύκειο Ναυπλίου στο Φεστιβάλ Ανακύκλωσης της Περιφέρειας Πελοποννήσου

 Το 1ο Λύκειο Ναυπλίου συμμετέχει στο πρόγραμμα «Σχολεία – ΠΡΕΣΒΕΙΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ(EPAS)» και η ομάδα καθηγητών και μαθητών επέλεξαν να ασχοληθούν με τον άξονα πράσινη ανάπτυξη – βιώσιμο μέλλον για την Ευρώπη.

 Στο πλαίσιο αυτών των δράσεων ,κατασκεύασαν μόνοι τους η με τη βοήθεια ψηφιακών εφαρμογών, σχετικές αφίσες τις οποίες παρουσίασαν στο κοινό ,συμμετέχοντας στο φεστιβάλ αφιερωμένο στην ανακύκλωση, τη διαχείριση των απορριμμάτων και την κυκλική οικονομία που διοργάνωσε το Σάββατο 4/11/23 η Περιφέρεια Πελοποννήσου. 

Το φεστιβάλ διοργανώθηκε στο πλαίσιο της καμπάνιας για την προβολή του έργου ολοκληρωμένης διαχείρισης απορριμμάτων και ειδικότερα της δράσης “Εκδηλώσεις στην Πελοπόννησο με θέμα την ανακύκλωση“

Μέσα από το Φεστιβάλ Ανακύκλωσης μας δόθηκε η ευκαιρία να απολαύσουμε διασκεδαστικές δραστηριότητες, όπως το καλλιτεχνικό εργαστήρι ανακύκλωσης. 

Οι μαθητές μας κέρδισαν αναμνηστικά δώρα και έλαβαν μέρος και σε άλλα βιωματικά διαδραστικά παιχνίδια ανακύκλωσης ενώ ταυτόχρονα, ενημερώθηκαν για τη δυνατότητα να ανακυκλώσουν τα παλιά ρούχα, μέσω του προγράμματος ολοκληρωμένου συστήματος διαχείρισης πλεονάζοντος ρουχισμού FabricRepublic. 

Παράλληλα παρουσίασαν τις δικές τους δημιουργίες αποσπώντας συγχαρητήρια για αυτές και τα μηνύματα που θέλουν να περάσουν…Ψηφίζουμε στις ευρωεκλογές για μια πράσινη Ευρώπη και ένα βιώσιμο μέλλον!

Η Διευθύντρια
Νικολέττα Ματσιμάνη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

«Γεύσεις και Όψεις» της Αργολίδας για 5 ημέρες στο λιμάνι Πορτοχελίου

diktio

Το Λυγουριό, η έδρα του Δήμου μας, ήταν και είναι η κοινότητα που έχει συνδέσει το όνομα της με το Ασκληπιείο της Επιδαύρου!

diktio

Άργος: Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο για εκλογή Προεδρείου και Επιτροπής

diktio

Ευχαριστήρια επιστολή προς το Τμήμα Ασφαλείας Άργους-Μυκηνών

diktio

Δημοτικό Συμβούλιο Δήμου Ερμιονίδας

AGGELOS DRITSAS

Δύο νεκροί από φωτιά τα ξημερώματα σε Λακωνία και Ροδόπη

AGGELOS DRITSAS

Τραγωδία : Νεκρός 20χρονος σε τροχαίο με μηχανή στην Π.Ε.Ο Κορίνθου – Πατρών στο Μπολάτι 

admin

ΣΤΑΥΡΟΣ ΓΑΒΡΗΛΟΣ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ

diktio

Run Greece στο Ναύπλιο: Με χαμόγελα και αισιοδοξία ΒΙΝΤΕΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ + DRONE

AGGELOS DRITSAS

Στη Νεμέα στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Μεγάλες Μέρες Νεμέας» παρευρέθηκε ο πρ.Περιφερειάρχης και επικεφαλής της παράταξης «Νέα Πελοπόννησος» Πέτρος Τατούλης

diktio

Δημοτικό Συμβούλιο Ναυπλίου 19 Φεβρουαρίου 2024 LIVE BINTEO

admin

ΙΕΡΟ ΛΕΙΨΑΝΟ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΓΑΒΡΙΗΛΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΔΑ ΜΙΔΕΑΣ 

admin