ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα

Αντιμέτωπος με τους δύο διεκδικητές του τίτλου με το “καλημέρα”

Η τύχη δεν χαμογέλασε στους “Λύκους” αφού η χθεσινή κλήρωση τους έβαλε πολύ δύσκολα στο ξεκίνημα της φετινής αγωνιστικής περιόδου. Κηφισιά, Καλαμάτα, Πανιώνιος και Χανιά θα είναι οι πρώτες δοκιμασίες για τους νεοφώτιστους στην αρχή της περιόδου.

Η ομάδα του Βαζάκα την πρώτη αγωνιστική θα φιλοξενήσει στο γήπεδο της την Κηφισιά. Ο πρώτος σκόρερ του περσινού πρωταθλήματος Μάναλης με τους Κυριόπουλο και Παντελίδη θα βάλουν δύσκολα στην εξαιρετική αμυντική γραμμή του Παναργειακού.

Όλες οι γραμμές της Κηφισιάς έχουν δώσει πολύ καλά δείγματα γραφής μέχρι τώρα, η ομάδα του Σεμπάστιαν Λέτο θεωρείται ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της SL 2 με μοναδικό ίσως μειονέκτημα για κάποιους, την απειρία του προπονητή της στην κατηγορία.
Την δεύτερη αγωνιστική ο Παναργειακός θα ταξιδέψει στην Καλαμάτα για να αντιμετωπίσει την έτερη διεκδικήτρια του πρωταθλήματος “Μαύρη Θύελλα” η οποία την πρώτη αγωνιστική θα ταξιδέψει στα Χανιά.
Εάν η Καλαμάτα επιστρέψει από την Κρήτη “λαβωμένη” η πίεση του κόσμου της θα είναι τεράστια στο παιχνίδι με τον Παναργειακό, θα είναι ένα παιχνίδι must win για την ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου.
Ούτως ή άλλως οι Καλαματιανοί στην πρώτη τους φετινή εμφάνιση μπροστά στον κόσμο τους θα “φάνε σίδερα” για την νίκη θέλοντας να περάσουν το μήνυμα στους οπαδούς τους ότι φέτος “θα είναι η χρονιά τους”.

Ο Παναργειακός “ξεμπούκωσε” βρίσκοντας δίχτυα τρεις φορές με την Νέα Αρτάκη στο αγώνα της Β’ φάσης του Κυπέλλου μετά από δύο άσφαιρα φιλικά, αλλά ακόμα έχει πολύ δρόμο μπροστά του για να παρουσιαστεί ετοιμοπόλεμος στην πρεμιέρα του φετινού πρωταθλήματος, το στοίχημα για τον Βαζάκα θα είναι να μπουν κάποιοι βαθμοί (4-6 β) στο σακούλι του, στις τέσσερις πρώτες δύσκολες αναμετρήσεις (Πανιώνιος 3η και Χανιά 4η) του φετινού μαραθωνίου.

Κώστας Γιαννάκης/Sports Talk

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κ Μητσοτάκη στο Ναύπλιο

AGGELOS DRITSAS

Πρόεδρος στον Οίκο Ευγηρίας – Ίδρυμα Μαρίας Κ. Ράδου ο Κωνσταντίνος Νικολάου

AGGELOS DRITSAS

Η ώρα των απονομών με τους πρωταγωνιστές του #24trailride

AGGELOS DRITSAS

Δήμος Επιδαύρου: Την Κυριακή 1 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί η παρουσίαση του έργου ”Περίπλους”

AGGELOS DRITSAS

Αγώνες και στην Αργολίδα για τα Πανελλήνια Πρωταθλήματα Κ14 και Κ16

AGGELOS DRITSAS

ΔΕΥΑΝ: Διακοπή υδροδότησης μέχρι το μεσημέρι σε χωριά του Ναυπλίου

AGGELOS DRITSAS

Tραγωδία στην Καλαμάτα: 59χρονη απανθρακωμένη μετά από φωτιά στο σπίτι της

AGGELOS DRITSAS

Ανδρέας Πουλάς: Εμπαιγμός χωρίς τέλος στους αγρότες της Αργολίδας από κυβέρνηση και ΕΛΓΑ

AGGELOS DRITSAS

Μίνωας Ένωση Κρητών Αργολίδας

AGGELOS DRITSAS

Νέα σοβαρή κρίση στον ΣΥΡΙΖΑ μετά την επιμονή Κασσελάκη για αλλαγές στο κόμμα

AGGELOS DRITSAS

ΤΩΡΑ: Ταυτόχρονα 2 τροχαία στο Ναύπλιο 9-6-2025 BINTEO

AGGELOS DRITSAS

Πολύ υψηλός κίνδυνος δασικής πυρκαγιάς στους νομούς Αργολίδας, Κορινθίας και Λακωνίας την Τετάρτη 17 Ιουλίου

AGGELOS DRITSAS