ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα

Αντιμέτωπος με τους δύο διεκδικητές του τίτλου με το “καλημέρα”

Η τύχη δεν χαμογέλασε στους “Λύκους” αφού η χθεσινή κλήρωση τους έβαλε πολύ δύσκολα στο ξεκίνημα της φετινής αγωνιστικής περιόδου. Κηφισιά, Καλαμάτα, Πανιώνιος και Χανιά θα είναι οι πρώτες δοκιμασίες για τους νεοφώτιστους στην αρχή της περιόδου.

Η ομάδα του Βαζάκα την πρώτη αγωνιστική θα φιλοξενήσει στο γήπεδο της την Κηφισιά. Ο πρώτος σκόρερ του περσινού πρωταθλήματος Μάναλης με τους Κυριόπουλο και Παντελίδη θα βάλουν δύσκολα στην εξαιρετική αμυντική γραμμή του Παναργειακού.

Όλες οι γραμμές της Κηφισιάς έχουν δώσει πολύ καλά δείγματα γραφής μέχρι τώρα, η ομάδα του Σεμπάστιαν Λέτο θεωρείται ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της SL 2 με μοναδικό ίσως μειονέκτημα για κάποιους, την απειρία του προπονητή της στην κατηγορία.
Την δεύτερη αγωνιστική ο Παναργειακός θα ταξιδέψει στην Καλαμάτα για να αντιμετωπίσει την έτερη διεκδικήτρια του πρωταθλήματος “Μαύρη Θύελλα” η οποία την πρώτη αγωνιστική θα ταξιδέψει στα Χανιά.
Εάν η Καλαμάτα επιστρέψει από την Κρήτη “λαβωμένη” η πίεση του κόσμου της θα είναι τεράστια στο παιχνίδι με τον Παναργειακό, θα είναι ένα παιχνίδι must win για την ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου.
Ούτως ή άλλως οι Καλαματιανοί στην πρώτη τους φετινή εμφάνιση μπροστά στον κόσμο τους θα “φάνε σίδερα” για την νίκη θέλοντας να περάσουν το μήνυμα στους οπαδούς τους ότι φέτος “θα είναι η χρονιά τους”.

Ο Παναργειακός “ξεμπούκωσε” βρίσκοντας δίχτυα τρεις φορές με την Νέα Αρτάκη στο αγώνα της Β’ φάσης του Κυπέλλου μετά από δύο άσφαιρα φιλικά, αλλά ακόμα έχει πολύ δρόμο μπροστά του για να παρουσιαστεί ετοιμοπόλεμος στην πρεμιέρα του φετινού πρωταθλήματος, το στοίχημα για τον Βαζάκα θα είναι να μπουν κάποιοι βαθμοί (4-6 β) στο σακούλι του, στις τέσσερις πρώτες δύσκολες αναμετρήσεις (Πανιώνιος 3η και Χανιά 4η) του φετινού μαραθωνίου.

Κώστας Γιαννάκης/Sports Talk

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

REPORTAZ DRONE: Εντυπωσιακή έναρξη για το ετήσιο Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών του Εργατικού Κέντρου Ναυπλίου

AGGELOS DRITSAS

Μουσικά σχολεία πρόγραμμα παραδοσιακής μουσικής στο κλειστό γυμναστήριο Ναυπλίου ΒΙΝΤΕΟ

AGGELOS DRITSAS

Κάλαντα από το Χορωδιακό Εργαστήρι Ναυπλίου στις Αγροτικές Φυλακές Τίρυνθας

AGGELOS DRITSAS

Σύλλογος Μαραθωνοδρόμων Αργολίδας ένα μεγάλο ευχαριστώ οφείλουμε στο Δήμο Ναυπλιέων

AGGELOS DRITSAS

Γάμος ομόφυλων ζευγαριών: Ονομαστική ψηφοφορία και τρεις ενστάσεις

AGGELOS DRITSAS

Χωρίς κανονισμό λειτουργίας δεν θα συντηρούνται σωστά οι αθλητικοί χώροι.

AGGELOS DRITSAS

Έκπτωτος κηρύχθηκε ο ανάδοχος της συντήρησης του οδικού τμήματος Άργους – Κουτσοποδίου

AGGELOS DRITSAS

LIVΕ: ΑΡΧΙΕΡΑΤΙΚΗ ΑΓΡΥΠΝΙΑ ΚΟΙΜΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ 14 Αυγούστου 2024 Ζωντανά

AGGELOS DRITSAS

“Πολιτιστική Ναυπλιάδα 2025” ΒΙΝΤΕΟ

AGGELOS DRITSAS

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΔΙΔΥΜΩΝ

AGGELOS DRITSAS

Εκλογές ΠΑΣΟΚ: Δείτε πού ψηφίζετε – Τα εκλογικά κέντρα σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό

AGGELOS DRITSAS

Πρόστιμο 100.000 ευρώ και λουκέτο σε beach bar σε παραλία

AGGELOS DRITSAS