ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα
ΔΗΜΟΣ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Εγκρίθηκε ο Ισολογισμός – Απολογισμός του Δήμου Ερμιονίδας για το οικονομικό έτος 2022

Την Παρασκευή, 18 Αυγούστου 2023, το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ερμιονίδας συνήλθε σε Ειδική Συνεδρίαση, σύμφωνα με τις διατάξεις του Άρθρου 163 του Ν. 3463/2006, με μοναδικό θέμα «Έγκριση Ισολογισμού – Απολογισμού του Δήμου Ερμιονίδας για το οικονομικό έτος 2022».

Το θέμα εισηγήθηκε η Αντιδήμαρχος Οικονομικών του Δήμου Ερμιονίδας, κα Αντωνία Αντωνοπούλου, ενώ στην ειδική συνεδρίαση παρευρέθηκαν και παρείχαν περαιτέρω διευκρινήσεις ο Οικονομικός Σύμβουλος και εξωτερικός συνεργάτης του Δήμου Ερμιονίδας, κ. Δημήτριος Μονάς και ο Ορκωτός Ελεγκτής λογιστής, κ. Δημήτριος Μάνος.

Ειδικότερα, ο Ορκωτός λογιστής αναφέρθηκε διεξοδικά στα οικονομικά θέματα του ισολογισμού – απολογισμού και απάντησε σε ερωτήσεις – απορίες των Δημοτικών Συμβούλων.

Επιπρόσθετα, ο ορκωτός ελεγκτής λογιστής, κ. Δ. Μάνος, επισήμανε ότι για πρώτη φορά η καταγραφή των ακινήτων στο Κτηματολόγιο και η αναγραφή τους στην περιουσιακή κατάσταση του Δήμου Ερμιονίδας, είχε ως αποτέλεσμα την αύξηση των στοιχείων του ενεργητικού του Ισολογισμού του Δήμου.

Ανέφερε επίσης, ότι κατά τη λήξη του έτους 2023 πρόκειται να εξοφληθεί και η τελευταία δανειακή υποχρέωση του Δήμου μας από παλαιότερες διοικήσεις.

Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ερμιονίδας ενέκρινε ομόφωνα τον Ισολογισμό – Απολογισμό του Δήμου Ερμιονίδας για το οικονομικό έτος 2022 και η Απόφασή του θα σταλεί στον Πρόεδρο του Ελεγκτικού Συνεδρίου.

Γραφείο Δημάρχου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Καλό του ταξίδι. 103 χρονών ας αξιωθούμε να πάρουμε τα χρόνια του.

AGGELOS DRITSAS

“Ο Δήμος μας έχει ως σταθερή προτεραιότητα την ποιότητα ζωής των κατοίκων και την όμορφη, λειτουργική εικόνα της πόλης μας.

AGGELOS DRITSAS

Αργολίδα: Σε 20 συλλήψεις προχώρησε η αστυνομία

AGGELOS DRITSAS

Ξεκινάει το 17ο Ράλλυ Δαναών με επίκεντρο την Αργολίδα

AGGELOS DRITSAS

Το Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου ο Εμπορικός Συλλογος Ναυπλίου σας καλεί στην Λευκή Νύχτα

AGGELOS DRITSAS

Περίπατος ευαισθητοποίησης για τον Καρκίνο του Μαστού από το Λαογραφικό Εργαστήρι του Δήμου Ερμιονίδας

AGGELOS DRITSAS

Ξεκινάει το 2ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Επιδαύρου

AGGELOS DRITSAS

Ο Απολλώνειος Πολιτιστικός Σύλλογος Λευκακίων

AGGELOS DRITSAS

Δημήτρης Πτωχός: Στα εγκαίνια της ιστορικής Παμπελοποννησιακής Έκθεσης Τεγέας

AGGELOS DRITSAS

Ο Σκακιστικός Σύλλογος “Περσέας” Άργους έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του

AGGELOS DRITSAS

Τραγωδία στη Σπερχογεία – Γιος σκότωσε τους ηλικιωμένους γονείς του

AGGELOS DRITSAS

Πωλείται αγροτεμάχιο 7,2 στρ στην Ξηρόβρυση Άργους

AGGELOS DRITSAS