ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα
ΔΗΜΟΣ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Εγκρίθηκε ο Ισολογισμός – Απολογισμός του Δήμου Ερμιονίδας για το οικονομικό έτος 2022

Την Παρασκευή, 18 Αυγούστου 2023, το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ερμιονίδας συνήλθε σε Ειδική Συνεδρίαση, σύμφωνα με τις διατάξεις του Άρθρου 163 του Ν. 3463/2006, με μοναδικό θέμα «Έγκριση Ισολογισμού – Απολογισμού του Δήμου Ερμιονίδας για το οικονομικό έτος 2022».

Το θέμα εισηγήθηκε η Αντιδήμαρχος Οικονομικών του Δήμου Ερμιονίδας, κα Αντωνία Αντωνοπούλου, ενώ στην ειδική συνεδρίαση παρευρέθηκαν και παρείχαν περαιτέρω διευκρινήσεις ο Οικονομικός Σύμβουλος και εξωτερικός συνεργάτης του Δήμου Ερμιονίδας, κ. Δημήτριος Μονάς και ο Ορκωτός Ελεγκτής λογιστής, κ. Δημήτριος Μάνος.

Ειδικότερα, ο Ορκωτός λογιστής αναφέρθηκε διεξοδικά στα οικονομικά θέματα του ισολογισμού – απολογισμού και απάντησε σε ερωτήσεις – απορίες των Δημοτικών Συμβούλων.

Επιπρόσθετα, ο ορκωτός ελεγκτής λογιστής, κ. Δ. Μάνος, επισήμανε ότι για πρώτη φορά η καταγραφή των ακινήτων στο Κτηματολόγιο και η αναγραφή τους στην περιουσιακή κατάσταση του Δήμου Ερμιονίδας, είχε ως αποτέλεσμα την αύξηση των στοιχείων του ενεργητικού του Ισολογισμού του Δήμου.

Ανέφερε επίσης, ότι κατά τη λήξη του έτους 2023 πρόκειται να εξοφληθεί και η τελευταία δανειακή υποχρέωση του Δήμου μας από παλαιότερες διοικήσεις.

Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ερμιονίδας ενέκρινε ομόφωνα τον Ισολογισμό – Απολογισμό του Δήμου Ερμιονίδας για το οικονομικό έτος 2022 και η Απόφασή του θα σταλεί στον Πρόεδρο του Ελεγκτικού Συνεδρίου.

Γραφείο Δημάρχου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

ΔΕΔΔΗΕ Αργολίδας: Πολύωρες διακοπές ρεύματος σε περιοχές του Ναυπλίου

AGGELOS DRITSAS

Πτώση μεγάλου δέντρου στο Λιοντάρι των Βαυαρών (βίντεο)

AGGELOS DRITSAS

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Γυναικών Πυργέλας ΑΘΗΝΑ ευχαρίστησε την ΚΕΔΑΜ

AGGELOS DRITSAS

«Καλή Ανάσταση και καλή αναβίωση του εθίμου του Ιούδα !!!

AGGELOS DRITSAS

Το δράμα που βίωνε ο 3χρονος Άγγελος-Γεώργιος, ήταν η ημέρα των γενεθλίων του.

AGGELOS DRITSAS

Πρόσκληση σύγκλησης τακτικής συνεδρίασης Δημ. Συμβουλίου.

AGGELOS DRITSAS

“Δεσμοί Αίματος”: 175η τακτική εθελοντική αιμοδοσία στο Ναύπλιο

AGGELOS DRITSAS

Με μεγάλη συμμετοχή διαιτητών, κριτών, προπονητών

AGGELOS DRITSAS

ΝΑΥΠΛΙΟ : Κωνσταντίνεια 2024

AGGELOS DRITSAS

Δεν μπορώ να είμαι κομμάτι ενός Συλλόγου ..

AGGELOS DRITSAS

Eπιχορήγηση από το ΥΠ.ΕΣ. ύψους 786.651,17€ για την εξόφληση χρέους της ΔΕΥΑΕΡ προς την ΔΕΗ

AGGELOS DRITSAS

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΘΕΣΕΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΟ ΚΔΑΠ ΑΡΙΑΔΝΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΜΕΑ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

AGGELOS DRITSAS