ΑΡΓΟΥΣ-ΜΥΚΗΝΩΝΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝΣΤΗΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑ

Εμπορικός & Επιχειρηματικός Σύλλογος Άργους: Κυριακή 27/11 και Black Friday

Όπως έχει καθιερωθεί τα τελευταία χρόνια η τελευταία Παρασκευή του Νοεμβρίου , όποτε αυτή πέφτει , είναι η BLACK FRIDAY . Για την φετινή χρονιά η Black Friday είναι στις 25-11-22 , η οποία όμως δεν συμπεριλαμβάνεται στις τακτικές εκπτώσεις. 

Είναι ξεκάθαρα μια προωθητική ενέργεια για όλες τις επιχειρήσεις και μπορούν να την διαχειριστούν όπως νομίζουν. Κανένα κατάστημα δεν υποχρεώνεται να συμμετέχει σε αυτήν την εκπτωτική διενέργεια και καλά θα ήταν να συνέχιζε να υφίσταται στην αρχική μορφή της μιας ημέρας και όχι της εβδομάδας όπως έχει εξελιχθεί και τείνει έτσι να χάσει το ενδιαφέρον και την αξιοπιστία της.

Κατόπιν τροπολογίας του υπουργείου Ανάπτυξης ορίζεται και η προαιρετική λειτουργία των καταστημάτων την Κυριακή 27/11 /2022 , που “ξεχειλώνει” την Black Friday και την κάνει άτυπα Βlack Weekend δημιουργώντας πρόβλημα και σύγχυση στην αγορά και στην μικρομεσαία επιχείρηση που δεν μπορεί να ανταπεξέλθει στο μάρκετινγκ πάνω στο οποίο καθαρά στηρίζεται η μέρα αυτή.

Σε ότι αφορά την λειτουργία των Κυριακών ο ΕΕΣ Άργους, με απόφαση του ΔΣ τα καταστήματα είναι κλειστά τις Κυριακές εκτός από τις 3 καθιερωμένες Κυριακές Χριστουγέννων και Πάσχα .

Αν κάποιο κατάστημα επιθυμεί να είναι ανοιχτό, μπορεί εφ’ όσον ο Νόμος το επιτρέπει.

ΕΚ ΤΟΥ ΔΣ

Related Posts

1 of 878