ΑΡΓΟΛΙΔΑ TV – ΑΓΓΕΛΟΣ ΔΡΙΤΣΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΑΡΓΟΥΣ ΜΥΚΗΝΩΝΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Επιλογή υποψηφίων για τα τμήματα Μετεκπαίδευσης της Τουριστικής Σχολής Άργους

Συνεδρίασε στις 30/10/2023 η επιτροπή για την επιλογή των υποψηφίων που θα ενταχθούν στα ταχύρρυθμα τμήματα Μετεκπαίδευσης που διοργανώνει κάθε χρόνο το Υπ Τουρισμού και η Τουριστική σχολή Άργους για τις πόλεις Καλαμάτα, Λουτράκι, και Ναυπλίου με έδρα το Άργος. 

Η επιτροπή απαρτίζεται από τον Δ/ντή του ΙΕΚ Τουρισμού ως εκπρόσωπο του Υπουργείου Τουρισμού, τον Πρόεδρο ξενοδόχων Ναυπλίου κο Μωριάτη Παναγιώτη και την Πρόεδρο εργαζομένων Ναυπλίου στον τουρισμό επισιτισμό – ξενοδοχεία κα Μπαρού Μενέλια. 

Η επιτροπή έλεγξε ενδελεχώς όλες τις αιτήσεις των υποψηφίων που κατατέθηκαν ηλεκτρονικά και κατέταξε πίνακες επιτυχόντων & αποτυχόντων σύμφωνα με τα κριτήρια που θεσπίζονται κάθε χρόνο από την σχετική προκήρυξη του Υπ Τουρισμού ( ένσημα τριετίας στην ειδικότητα , τίτλοι σπουδών, ηλικία, ξένη γλώσσα, πληρότητα δικαιολογητικών κλπ) 

Τα Τμήματα Μετεκπαίδευσης με κατοχυρωμένα επαγγελματικά δικαιώματα του ν. 1077/1980(Α΄ 225) απευθύνονται στον ενεργό πληθυσμό της χώρας, τον απασχολούμενο στον τομέα του τουρισμού σε όλες τις βασικές ειδικότητες ( Επισιτισμό, Υποδοχή, Μαγειρική, ζαχαροπλαστική & Οροφοκομία) αλλά και των ανέργων και υλοποιούνται μόνο από το Υπ Τουρισμού με τις πιστοποιημένες – εξειδικευμένες δομές τους όπως την Τουριστική Σχολή ΙΕΚ Τουρισμού Πελ/σου στο Αργος.

Σκοπός των Τμημάτων Μετεκπαίδευσης είναι ο εμπλουτισμός των γνώσεων και των δεξιοτήτων των εργαζομένων και των πρόσκαιρα ανέργων εμπειροτεχνών στον τομέα του τουρισμού, η ανάπτυξη εξειδικευμένου ανθρώπινου δυναμικού και η συνολική βελτίωση του επιπέδου των προσφερόμενων υπηρεσιών στον τουριστικό κλάδο. 

Η επιτυχής παρακολούθηση και φοίτηση ( διάρκειας 3,5 μηνών, καθημερινής παρουσίας) οδηγεί μετά από εξετάσεις στην απόκτηση του Πιστοποιητικού Μετεκπαίδευσης του Υπ Τουρισμού και της υπαλληλικής ιδιότητας κατοχυρώνοντας επίσης επαγγελματικά δικαιώματα του ν. 1077/1980 και ν. 2112/1920 (Α΄ 67). 

Όλοι οι επιτυχόντες σπουδαστές-στριες που θα εγγραφούν θα λάβουν εκπαιδευτικό υλικό και σχετικό επίδομα ανά ώρα παρακολούθησης. 

Ο Δ/ντής Κων/νος Καχριμάνης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Νίκη περίπατος για τον Φείδωνα Άργους – Νίκησε με 0-6 τον Άρη Πατρών

diktio

Γιορτή Τουλίπας 2024!Σας περιμένουμε όλους!!

AGGELOS DRITSAS

Ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Μπάσκετ θα συναντήσει τους Δημάρχους σε Άργος και Ναύπλιο

admin

«Το έργο της διασύνδεσης των POS με τις ταμειακές θα ολοκληρωθεί πάση θυσία»

admin

Στο Άργος ο πρόεδρος της Νίκης Δημήτρης Νατσιός ΒΙΝΤΕΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ 

AGGELOS DRITSAS

Εγκαίνια εκλογικού κέντρου Καμπόσου: “Πρόβα” νίκης

diktio

Χειροπέδες σε 22χρονο που κυκλοφορούσε με σουγιά στο Ναύπλιο

diktio

Διακοπές ύδρευσης σε περιοχές του Άργους την Τετάρτη 20/3

AGGELOS DRITSAS

ΝΑΥΠΛΙΟ : Ιερός Ναός Ευαγγελιστρίας

AGGELOS DRITSAS

Δωρεάν εκπαιδευτικές δράσεις στην Εθνική Πινακοθήκη Ναυπλίου

diktio

Δημοτικές εκλογές: Μέχρι πόσα χρήματα μπορεί να ξοδέψει ένας δημοτικός σύμβουλος

diktio

“Ελάτε σκότωσα τον πατέρα μου”

admin