ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα

Τα ζητήματα οργάνωσης, ευταξίας και οικονομικής ζωτικότητας είναι αυτά τα οποία έχουν τεθεί σε προτεραιότητα, συμφωνα με τα όσα δήλωσε αποκλειστικά στο Notospress.gr o δήμαρχος Άργους – Μυκηνών κ. Ιωάννης Μαλτέζος 

ΑΡΓΟΣ. Ο δήμαρχος Άργους – Μυκηνών Ιωάννης Μαλτέζος μίλησε αποκλειστικά στο Notospress.gr αναφορικά με το ναρκοθετημένο οικονομικά, πεδίο του δημοτικού προυπολογισμού που κληρονόμησε από την προηγούμενη δημοτική αρχή, τα ζητήματα ευταξίας και καθημερινότητας τα οποία είναι προτεραιότητα στον δήμο άργους, την εκκρεμότητα του προστίμου που έχει επιβληθεί από την Περιφέρεια σε σχέση με την διαχείριση των απορριμάτων αλλά και το πλαίσιο συνεργασίας του με τον Δήμαρχο Ναυπλιέων κ. Δημήτρη Ορφανό.

«Έχουμε έναν προυπολογισμό ναρκοθετημένο και σε εκκρεμότητα, ο οποίος θα έπρεπε να έχει ψηφιστεί απο τις 15 Νοεμβρίου του προηγούμενου έτους κι αυτό μας δυσκολεύει πάρα πολύ, καθώς σε αυτή την φάση καλούμαστε ως δήμος να καλύψουμε μόνο τις βασικές ανάγκες και ότι προβλέπει ο νόμος» είπε μεταξύ άλλων ο κ. Μαλτέζος ενώ ξεκαθάρισε, ότι δεν θα υπάρχει ψηφισμένος και καθορισμένος προυπολογισμός για τον Δήμος Άργους – Μυκηνών μέχρι τα τέλη Φεβρουαρίου.

«Οι διανοίξεις δρόμων και τα μέτρα της Λαικής αγοράς σε άμεση προτεραιότητα»

Σε ότι έχει να κάνει με τις προτεραιότητες οι οποίες θα πρέπει να τρέξουν παράλληλα μετά τον προυπολογισμό και τείνουν σύμφωνα με τον κ. Μαλτέζο να λάβουν διάσταση δύσκολης εξίσωσης, είναι τα θέματα που αφορούν το οδικό δίκτυο και την διάνοιξη νέων δρόμων στον Δήμο, τα μέτρα οριοθέτησης και χωροθέτησης της των Λαικών αγορών αλλά και το πρόβλημα με τα αδέσποτα ζώα στο Άργος, το οποίο πλέον γίνεται ανεξέλεγκτο.

«Την ερχόμενη Δευτέρα (15/1) έχουμε προγραμματίσει συνάντηση με τον κ. Ορφανό και θεωρώ ότι θα έχουμε μια πολύ καλή συνεργασία»

Τέλος ο δήμαρχος Άργους – Μυκηνών κ. Μαλτέζος μίλησε για την αγαστή συνεργασία που επιθυμεί με τον Δήμαρχο Ναυπλιέων κ. Δημήτρη Ορφανό, όντας γειτονικοί δήμοι που οφείλουν να συνεργάζονται για το κοινό καλό του τόπου. Μάλιστα ο κ. Μαλτέζος αναφέρθηκε στην κοινή επιστημονική πορεία που ενώνει τον ίδιο με τον κ. Ορφανό αφού και οι δύο υπήρξαν Δικηγόροι και μέλη στον ίδιο Δικηγορικό Σύλλογο. «Έχουμε μια πολύ καλή σχέση με τον κ. Ορφανό, είμαστε και οι δύο άνθρωποι μορφωμένοι και μπορούμε να λύσουμε τα πάντα».

notospress.gr 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Ξεκινούν τα έργα κατασκευής ομβρίων δικτύων σε Νέα Κίο και στο Νότιο τμήμα του Άργους!

AGGELOS DRITSAS

Χαρούμενο, δημιουργικό και καλότυχο το 2024

AGGELOS DRITSAS

Το Εσπερινό Γενικό Λύκειο Ναυπλίου

AGGELOS DRITSAS

Σοκ στο ελληνικό ποδόσφαιρο: Νεκρός ανασύρθηκε ο ποδοσφαιριστής Μπάλντοκ του Παναθηναϊκού

AGGELOS DRITSAS

Το Πανεπιστήμιο της Γάνδης του Βελγίου..

AGGELOS DRITSAS

 Πότε κάνει πρεμιέρα – Τι μπαίνει στο καλάθι του Άη Βασίλη

AGGELOS DRITSAS

Άγριος ξυλοδαρμός 18χρονου στις Σπέτσες – Η παρεξήγηση για μια γυναίκα

AGGELOS DRITSAS

Θρήνος για τον Κ.Σούκουλη: Έφυγε από τη ζωή ένας από τους πιο επιδραστικούς , παγκοσμίως, Έλληνες επιστήμονες

AGGELOS DRITSAS

Την επέκταση των σχολικών εγκαταστάσεων ζητάει ο Σύλλογος Γονέων του Καλλιτεχνικού Σχολείου Αργολίδας

AGGELOS DRITSAS

Τέλος τα πιστοποιητικά γέννησης, οικογενειακής κατάστασης και ιθαγένειας από την άνοιξη

AGGELOS DRITSAS

Εγκαινιάστηκε το Σάββατο το κλειστό γυμναστήριο Ζαχάρως

AGGELOS DRITSAS

Στην Αργολίδα για το θέμα του βιολογικού ο Mανώλης Γραφάκος

AGGELOS DRITSAS