ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα

Τα ζητήματα οργάνωσης, ευταξίας και οικονομικής ζωτικότητας είναι αυτά τα οποία έχουν τεθεί σε προτεραιότητα, συμφωνα με τα όσα δήλωσε αποκλειστικά στο Notospress.gr o δήμαρχος Άργους – Μυκηνών κ. Ιωάννης Μαλτέζος 

ΑΡΓΟΣ. Ο δήμαρχος Άργους – Μυκηνών Ιωάννης Μαλτέζος μίλησε αποκλειστικά στο Notospress.gr αναφορικά με το ναρκοθετημένο οικονομικά, πεδίο του δημοτικού προυπολογισμού που κληρονόμησε από την προηγούμενη δημοτική αρχή, τα ζητήματα ευταξίας και καθημερινότητας τα οποία είναι προτεραιότητα στον δήμο άργους, την εκκρεμότητα του προστίμου που έχει επιβληθεί από την Περιφέρεια σε σχέση με την διαχείριση των απορριμάτων αλλά και το πλαίσιο συνεργασίας του με τον Δήμαρχο Ναυπλιέων κ. Δημήτρη Ορφανό.

«Έχουμε έναν προυπολογισμό ναρκοθετημένο και σε εκκρεμότητα, ο οποίος θα έπρεπε να έχει ψηφιστεί απο τις 15 Νοεμβρίου του προηγούμενου έτους κι αυτό μας δυσκολεύει πάρα πολύ, καθώς σε αυτή την φάση καλούμαστε ως δήμος να καλύψουμε μόνο τις βασικές ανάγκες και ότι προβλέπει ο νόμος» είπε μεταξύ άλλων ο κ. Μαλτέζος ενώ ξεκαθάρισε, ότι δεν θα υπάρχει ψηφισμένος και καθορισμένος προυπολογισμός για τον Δήμος Άργους – Μυκηνών μέχρι τα τέλη Φεβρουαρίου.

«Οι διανοίξεις δρόμων και τα μέτρα της Λαικής αγοράς σε άμεση προτεραιότητα»

Σε ότι έχει να κάνει με τις προτεραιότητες οι οποίες θα πρέπει να τρέξουν παράλληλα μετά τον προυπολογισμό και τείνουν σύμφωνα με τον κ. Μαλτέζο να λάβουν διάσταση δύσκολης εξίσωσης, είναι τα θέματα που αφορούν το οδικό δίκτυο και την διάνοιξη νέων δρόμων στον Δήμο, τα μέτρα οριοθέτησης και χωροθέτησης της των Λαικών αγορών αλλά και το πρόβλημα με τα αδέσποτα ζώα στο Άργος, το οποίο πλέον γίνεται ανεξέλεγκτο.

«Την ερχόμενη Δευτέρα (15/1) έχουμε προγραμματίσει συνάντηση με τον κ. Ορφανό και θεωρώ ότι θα έχουμε μια πολύ καλή συνεργασία»

Τέλος ο δήμαρχος Άργους – Μυκηνών κ. Μαλτέζος μίλησε για την αγαστή συνεργασία που επιθυμεί με τον Δήμαρχο Ναυπλιέων κ. Δημήτρη Ορφανό, όντας γειτονικοί δήμοι που οφείλουν να συνεργάζονται για το κοινό καλό του τόπου. Μάλιστα ο κ. Μαλτέζος αναφέρθηκε στην κοινή επιστημονική πορεία που ενώνει τον ίδιο με τον κ. Ορφανό αφού και οι δύο υπήρξαν Δικηγόροι και μέλη στον ίδιο Δικηγορικό Σύλλογο. «Έχουμε μια πολύ καλή σχέση με τον κ. Ορφανό, είμαστε και οι δύο άνθρωποι μορφωμένοι και μπορούμε να λύσουμε τα πάντα».

notospress.gr 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ : ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΔΑΝΕΙΟ ΠΗΡΕ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ 19-4-2024 ΒΙΝΤΕΟ

AGGELOS DRITSAS

Τολό: Γιορτάζει το γραφικό εκκλησάκι της Παναγίας στο Δασκαλειό

AGGELOS DRITSAS

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΧΛΟΟΤΑΠΗΤΑ ΣΤΟ 3ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΚΡΑΝΙΔΙΟΥ

AGGELOS DRITSAS

Η δύναμη της Νέας Δημοκρατίας είναι οι ρίζες της μέσα στην κοινωνία. BINTEO

AGGELOS DRITSAS

Μέχρι 31 Ιανουρίου η ευνοϊκή ρύθμιση οφειλών σε δήμους

AGGELOS DRITSAS

Παρακράτηση 12 συντάξεων αν οι συνταξιούχοι εργάζονται χωρίς να το δηλώνουν

AGGELOS DRITSAS

Συλλυπητήρια ανακοίνωση της Δημοτική Χορωδίας Επιδαύρου για τον θάνατο του Κωνσταντίνου Ξυπολιά

AGGELOS DRITSAS

Το σχολείο δεύτερης ευκαιρίας Κρανιδίου σε καλλιτεχνική δράση από ανακυκλώσιμα υλικά

AGGELOS DRITSAS

Tο Ναύπλιο γιορτάζει τα 201 χρόνια από την απελευθέρωση του ΒΙΝΤΕΟ

AGGELOS DRITSAS

Αναταράξεις στον δήμο Μαλεβιζίου μετά την παρέμβαση της Αρχής Διαφάνειας

AGGELOS DRITSAS

Έμενε στο βενζινάδικο και περνούσε ώρες εκεί.

AGGELOS DRITSAS

Μπάνιο από… χρυσό στις οργανωμένες παραλίες της Αττικής: “Ζεματάει” η τιμή της ξαπλώστρας – Τρεις φορές πάνω οι τιμές τα Σαββατοκύριακα…

AGGELOS DRITSAS