ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα

Το πλαίσιο λειτουργίας των σχολικών μονάδων με το Δήμο Ναυπλιέων συζητήθηκε κατά τη διάρκεια συνάντησης του Δημάρχου Ναυπλιέων, Δημητρίου Ορφανού, η οποία πραγματοποιήθηκε αργά το μεσημέρι της Πέμπτης (05-09-2024), στην αίθουσα συνεδριάσεων της ΠΕΔ, με τους διευθυντές των σχολικών μονάδων. Στη συνάντηση συμμετείχαν και ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών, η Αντιδήμαρχος Παιδείας, η Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και οι προϊστάμενοι των Διευθύνσεων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Αργολίδας.

Ειδικότερα, μεταξύ άλλων, επισημάνθηκαν:

Η διαχείριση μεγάλων παρεμβάσεων σε Σχολεία με κριτήριο τις υφιστάμενες ανάγκες οι οποίες θα καταγράφονται από το Τμήμα Παιδείας σε συνεργασία με τους διευθυντές των Σχολείων κατά το χρονικό διάστημα από Οκτώβριο έως Δεκέμβριο κάθε σχολικού έτους και θα αποστέλλονται προς διεκπεραίωση στη Τεχνική Υπηρεσία μετά από γνωμοδότηση της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας και απόφαση του Δ.Σ.

Η αντιμετώπιση θεμάτων που άπτονται της καθημερινότητας των Σχολείων (παρεμβάσεις ηλεκτρολογικές, ξυλουργικές υδραυλικές, συντηρήσεις καυστήρων, κλιματιστικών, βαψίματα κλπ.) διεκπεραιώνεται από το τμήμα παιδείας σε συνεργασία με την Τεχνική και την Οικονομική Υπηρεσία.

Η εκτέλεση μικρών τεχνικών παρεμβάσεων για τη διασφάλιση της προσβασιμότητας των μαθητών, των εκπαιδευτικών, των γονέων τους, των ΑμεΑ, τα πεζοδρόμια γύρω από σχολεία κ.α. θα πραγματοποιείται κατόπιν συνεννόησης με το τμήμα παιδείας σε συνεργασία με την Τ.Υ.Δ.Ν.

Η κάλυψη λειτουργικών αναγκών των σχολείων και οι προμήθειες σε συνεργασία με την Οικονομική Υπηρεσία του Δήμου.

Η ενθάρρυνση και πρακτική υποστήριξη περιβαλλοντολογικών δράσεων των Σχολείων με φυτεύσεις δέντρων, παρεμβάσεις συντήρησης πρασίνου και δέντρων, η καθαριότητα και απολύμανση των εσωτερικών αλλά και των αύλειων σχολικών χώρων κλπ. σε συνεργασία του Τμήματος Παιδείας με τη Διεύθυνση Περιβάλλοντος και Πρασίνου.

Ακολούθησε διαλογική συζήτηση, σε πολύ θετικό κλίμα, συνθήκη που εγγυάται την ποιότητα και την αποτελεσματικότητα της συνεργασίας τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

ΑΡΓΟΣ : Το Αντάμωμα των Μουσικών σχολείων της Αργολίδας ΒΙΝΤΕΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

AGGELOS DRITSAS

Πράσινο φως για το αρδευτικό δίκτυο Αγίου Γεωργίου Μπόρσας Κουτσοποδίου από την Περιφέρεια Πελοποννήσου.

AGGELOS DRITSAS

ΔΙΑΚΟΠΗ ΥΔΡΟΔΟΤΗΣΗΣ ΣΤΟΝ ΟΙΚΙΣΜΟ ΤΩΝ ΛΕΥΚΑΚΙΩΝ

AGGELOS DRITSAS

Επισκέφτηκε τη Λακωνία ο υπ.Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης

AGGELOS DRITSAS

Ναύπλιο: Συναυλία της Γλυκερίας στο θεατράκι της Ακροναυπλίας

AGGELOS DRITSAS

Εκδήλωση Τιμής για την Ημέρα των Αποστράτων στο Ναύπλιο

AGGELOS DRITSAS

Όταν χρειάζεται Αντιπολίτευση για να γίνει το αυτονόητο.

AGGELOS DRITSAS

Δεσμοί Αίματος: Έλα στη 200η Εθελοντική Γιορτή Αιμοδοσίας στο Άργος

AGGELOS DRITSAS

Σεμινάριο για την Τεχνητή Νοημοσύνη στο Επιμελητήριο Αργολίδας ΒΙΝΤΕΟ

AGGELOS DRITSAS

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΑΚΡΟΝΑΥΠΛΙΑΣ BINTEO REPORTAZ

AGGELOS DRITSAS

Δηλώσεις του δημάρχουΆργους Μυκηνών Γιάννη Μαλτέζου για την νεοκλασική αγορά του Άργους:

AGGELOS DRITSAS

Ξεκίνησε το μεγάλο έργο για την σύνδεση της Αργολίδας με τον αυτοκινητόδρομο

AGGELOS DRITSAS