ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα

Το πλαίσιο λειτουργίας των σχολικών μονάδων με το Δήμο Ναυπλιέων συζητήθηκε κατά τη διάρκεια συνάντησης του Δημάρχου Ναυπλιέων, Δημητρίου Ορφανού, η οποία πραγματοποιήθηκε αργά το μεσημέρι της Πέμπτης (05-09-2024), στην αίθουσα συνεδριάσεων της ΠΕΔ, με τους διευθυντές των σχολικών μονάδων. Στη συνάντηση συμμετείχαν και ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών, η Αντιδήμαρχος Παιδείας, η Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και οι προϊστάμενοι των Διευθύνσεων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Αργολίδας.

Ειδικότερα, μεταξύ άλλων, επισημάνθηκαν:

Η διαχείριση μεγάλων παρεμβάσεων σε Σχολεία με κριτήριο τις υφιστάμενες ανάγκες οι οποίες θα καταγράφονται από το Τμήμα Παιδείας σε συνεργασία με τους διευθυντές των Σχολείων κατά το χρονικό διάστημα από Οκτώβριο έως Δεκέμβριο κάθε σχολικού έτους και θα αποστέλλονται προς διεκπεραίωση στη Τεχνική Υπηρεσία μετά από γνωμοδότηση της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας και απόφαση του Δ.Σ.

Η αντιμετώπιση θεμάτων που άπτονται της καθημερινότητας των Σχολείων (παρεμβάσεις ηλεκτρολογικές, ξυλουργικές υδραυλικές, συντηρήσεις καυστήρων, κλιματιστικών, βαψίματα κλπ.) διεκπεραιώνεται από το τμήμα παιδείας σε συνεργασία με την Τεχνική και την Οικονομική Υπηρεσία.

Η εκτέλεση μικρών τεχνικών παρεμβάσεων για τη διασφάλιση της προσβασιμότητας των μαθητών, των εκπαιδευτικών, των γονέων τους, των ΑμεΑ, τα πεζοδρόμια γύρω από σχολεία κ.α. θα πραγματοποιείται κατόπιν συνεννόησης με το τμήμα παιδείας σε συνεργασία με την Τ.Υ.Δ.Ν.

Η κάλυψη λειτουργικών αναγκών των σχολείων και οι προμήθειες σε συνεργασία με την Οικονομική Υπηρεσία του Δήμου.

Η ενθάρρυνση και πρακτική υποστήριξη περιβαλλοντολογικών δράσεων των Σχολείων με φυτεύσεις δέντρων, παρεμβάσεις συντήρησης πρασίνου και δέντρων, η καθαριότητα και απολύμανση των εσωτερικών αλλά και των αύλειων σχολικών χώρων κλπ. σε συνεργασία του Τμήματος Παιδείας με τη Διεύθυνση Περιβάλλοντος και Πρασίνου.

Ακολούθησε διαλογική συζήτηση, σε πολύ θετικό κλίμα, συνθήκη που εγγυάται την ποιότητα και την αποτελεσματικότητα της συνεργασίας τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Συντάξεις Οκτωβρίου: Μπαίνει «ζεστό» χρήμα στα ταμεία – Αναλυτικά οι ημερομηνίες

AGGELOS DRITSAS

Το ΕΝ.Ε.Ε.ΓΥ.Λ. Αργολίδας έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη Πίτα του στα Λευκάκια

AGGELOS DRITSAS

Συνελήφθησαν τρία άτομα για καλλιέργεια υδροπονικής κάνναβης στην Αργολίδα

AGGELOS DRITSAS

Δύσκολο ξεκίνημα για τον Παναργειακό

AGGELOS DRITSAS

Μέχρι τις 10 Σεπτεμβρίου η υποβολή αιτήσεων για εισαγωγή σπουδαστών στο ΙΕΚ Αργολίδας της ΔΥΠΑ

AGGELOS DRITSAS

Ε.Ο.Δ. Παράρτημα Αργολίδας: Έναρξη Σχολείου Βασικών Γνώσεων 2025-2026 – Ανοιχτές οι εγγραφές

AGGELOS DRITSAS

“ΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΝΑΥΠΛΙΟΥ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΝΙΚΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΣ (7 χρονιές κορυφαίος προπονητής)

AGGELOS DRITSAS

Σήμερα, συμπληρώνονται εφτά χρόνια από τη φονική πυρκαγιά στην Ανατολική Αττική

AGGELOS DRITSAS

Δυο σπουδαία φιλικά παιγνίδια για τον Φείδωνα Άργους

AGGELOS DRITSAS

Στην Περιφέρεια Πελοποννήσου ο Πρέσβης της Αργεντινής | Δημήτρης Πτωχός: «150 χρόνια φιλίας, νέοι δρόμοι συνεργασίας»

AGGELOS DRITSAS

54χρονος και 57χρονη είχαν στο σπίτι τους 29 όπλα, 72 κιλά πυρίτιδας, χιλιάδες σφαίρες

AGGELOS DRITSAS

Με θρησκευτική λαμπρότητα πραγματοποιήθηκε η περιφορά των Επιταφίων

AGGELOS DRITSAS