www.AggelosDritsas.gr
ΑΠΟΨΕΙΣ - ΣΧΟΛΙΑΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τους γονείς του και ταμπουρώθηκε στο σπίτι

Γνωστοί και γείτονες της οικογένειας γνώριζαν ότι ο γιος του ζευγαριού αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα

Φρικτό θάνατο βρήκε ένα ζευγάρι ηλικιωμένων στο Μπρούκλιν της Νέας Υόρκης. Σύμφωνα με πληροφορίες ο άντρας και η γυναίκα — και οι δύο ηλικίας 75 ετών—  βρέθηκαν από την Αστυνομία εντός του σπιτιού τους με πολλαπλές μαχαιριές στα σώματά τους.

Δράστης του φονικού ο γιος τους, ο οποίος μάλιστα είχε ταμπουρωθεί στην οικία.

Γείτονες της οικογένειας περιέγραψαν τον άντρα ως «διαταραγμένο» και «παράξενο». Σύμφωνα με τη New York Post ο ίδιος βγήκε από το διαμέρισμα με φορείο ασθενοφόρου, με τις εικόνες να τον δείχνουν απόλυτα ψύχραιμο.

Η αστυνομία επιβεβαίωσε ότι ένας 46χρονος άνδρας τέθηκε υπό κράτηση ως ύποπτος για τη δολοφονία του ηλικιωμένου ζευγαριού.

Αντιμετώπιζε «προβλήματα στη ζωή του»

Δεν τον κατονόμασαν αμέσως, ούτε αποκάλυψαν τη σχέση του με τα θύματα, αλλά πηγές της Αστυνομίας και γείτονες δήλωσαν στην Post ότι ο άνδρας που έβγαλαν από το διαμέρισμα ήταν ο ενήλικος γιος του ζευγαριού, ο οποίος αντιμετώπιζε «προβλήματα στη ζωή του».

Ένας γείτονας δήλωσε ότι ένας ένοικος του κτιρίου είχε καλέσει τη Hatzolah, την εβραϊκή εθελοντική υπηρεσία έκτακτης ανάγκης, αφού άκουσε θορύβους από το διαμέρισμα που βρίσκεται από πάνω τους.

Μέλη της εβραϊκής κοινότητας έξω από τη σκηνή του εγκλήματος

«Είναι ένας διαταραγμένος τύπος. Είναι παράξενος. Είναι επίσης πολύ ήσυχος και κλεισμένος στον εαυτό του. Είχε προβλήματα στη ζωή του», δήλωσε ένας άλλος γείτονας για τον γιο, ο οποίος ζούσε με τους γονείς του.

«Οι γονείς του ήταν πολύ καλοί άνθρωποι. Ήσυχοι» είπε.

«Όλοι ξέραμε ότι ο γιος είναι παράξενος»

«Όλοι ξέραμε ότι ο γιος είναι παράξενος», δήλωσε κάτοικος της γειτονιάς στους δημοσιογράφους.

«Ήταν μερικές φορές καταθλιπτικός, μερικές φορές μαστουρωμένος … ήταν κάπως παράξενος», συνέχισε, προσθέτοντας ότι ευχόταν να είχε σταλεί σε «κάποιο κέντρο» για θεραπεία της ψυχικής υγείας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Σχολικές και αθλητικές δράσεις για την Πανελλήνια Ημέρα Φιλάθλου

AGGELOS DRITSAS

Απομακρύνθηκαν οι άρρωστοι φοίνικες από την πλατεία Τριών Ναυάρχων. BINTEO

AGGELOS DRITSAS

Τι άλλαξε στις αυτοδιοικητικές εκλογές – Πώς εκλέγονται δήμαρχοι και περιφερειάρχες – Πως διοικούνται τα τοπικά συμβούλια

AGGELOS DRITSAS

Τελικό σκορ: Παναργειακός – Κηφισιά: 0-2

AGGELOS DRITSAS

Ψήφισμα του Δ.Σ του Δήμου Ερμιονίδας για την αναστολή λειτουργίας των ΕΛΤΑ Ερμιόνης

AGGELOS DRITSAS

“Αφετηρία Ζωής, Δημήτρης Κουτσούλης”. 

AGGELOS DRITSAS

Σημασία έχει για την δημοτική αρχή κάθε εκδήλωση να διαφέρει από τις προηγούμενες

AGGELOS DRITSAS

Έχουμε ξεφύγει εντελώς;

AGGELOS DRITSAS

Ανδριανός στη Βουλή: Ανεβάζουμε ταχύτητες σε κάθε πεδίο της δημόσιας πολιτικής

AGGELOS DRITSAS

Συνεχίζονται οι εγγραφές στο Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Ναυπλίου

AGGELOS DRITSAS

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η εκδήλωση παρουσία του Προκόπη Παυλόπουλου

AGGELOS DRITSAS

Πρόσκληση για συνεδρίαση δημοτικού συμβουλίου στις 30/5/2025

AGGELOS DRITSAS