ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα

Μετά από 13 χρόνια πλήρους αχρηστίας, ο καυστήρας θέρμανσης του 6ου Δημοτικού Σχολείου Άργους αποκαταστάθηκε πλήρως.

Η εκτεταμένη φθορά που είχε υποστεί, αντιμετωπίστηκε με ολοκληρωμένες εργασίες και πλέον λειτουργεί κανονικά, εξασφαλίζοντας κατάλληλες συνθήκες θερμικής άνεσης για μαθητές και εκπαιδευτικούς.

Από την έναρξη του νέου σχολικού έτους, οι αίθουσες του σχολείου θα μπορούν να θερμαίνονται με ασφάλεια και αποτελεσματικότητα, δίνοντας τέλος σε ένα σοβαρό πρόβλημα που ταλαιπώρησε για χρόνια τη σχολική μονάδα.

Ως Δήμος Άργους – Μυκηνών έχουμε δώσει εξ αρχής προτεραιότητα στη στήριξη των σχολικών μονάδων, ακόμη και κάτω από δύσκολες συνθήκες, με περιορισμένα μέσα και αυξημένο οικονομικό βάρος.

Παρά τις παραλείψεις και την αδιαφορία προηγούμενων διοικήσεων, η σημερινή δημοτική αρχή βρίσκεται δίπλα σε κάθε σχολείο, με βασικό γνώμονα την ασφάλεια των παιδιών και του εκπαιδευτικού προσωπικού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

ΝΑΥΠΛΙΟ : Καταπληκτικές στιγμές ζήσαμε σήμερα με όλους εσάς, γιορτάζοντας την τελευταία Κυριακήτης Αποκριάς

AGGELOS DRITSAS

ΘΕΜΑ ΚΑΡΑΘΩΝΑ “Φυλακες γρηγορείτε” ΒΙΝΤΕΟ

AGGELOS DRITSAS

Μάνος Περράκης: Επιτρέψτε μου μια δυο παρατηρήσεις για το ζήτημα του Συμπαραστάτη του Δημότη

AGGELOS DRITSAS

Χριστουγεννιάτικα μπισκότα από σπουδαστές της Τουριστικής Σχολής Άργους για το Make A Wish

AGGELOS DRITSAS

ΚΑΣΟΑ ΔΑΝΑΟΣ “Υπάρχουν συμβόλαια χυμοποίησης;” ΒΙΝΤΕΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

AGGELOS DRITSAS

Δικηγορικός Σύλλογος Ναυπλίου: Αποχή των δικηγόρων ως και 12 Φεβρουαρίου

AGGELOS DRITSAS

Σύλλογος Τουριστικών Επιχειρήσεων ΖΕΥΣ

AGGELOS DRITSAS

Εθιμοτυπική επίσκεψη με τον Δήμαρχο Ναυπλιέων κύριο Ορφανό Δημήτρη

AGGELOS DRITSAS

Πτώμα άνδρα σε αγροτική περιοχή Τ.Δ ΝΑΥΠΛΙΟΥ

AGGELOS DRITSAS

Αποδεκτή η παραίτηση του προέδρου του ΟΠΕΚΕΠΕ

AGGELOS DRITSAS

Νέος κύκλος εκπαιδευτικών σεμιναρίων από το Επιμελητήριο Αργολίδας το 2024

AGGELOS DRITSAS

“Τα λουλούδια στη ζωή και στον τόπο μας”

AGGELOS DRITSAS