ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣΥΓΕΙΑ

Με εγκεφαλίτιδα και όχι μηνιγγίτιδα, ο 9χρονος που νοσηλεύεται διασωληνωμένος στο Παίδων

Αισιοδοξία για τον 9χρονο που νοσηλεύεται διασωληνωμένος στο Παίδων. Δεν διαγνώστηκε μηνιγγίτιδα αλλά εγκεφαλίτιδα εξήγησε η μητέρα του.

Ο 9χρονος από την Ηλεία που τις τελευταίες μέρες νοσηλεύεται διασωληνωμένος στο Νοσοκομείο Παίδων Αγία Σοφία διεγνώσθη με εγκεφαλίτιδα και όχι μηνιγγίτιδα, όπως αποκάλυψε μητέρα του στον ALPPHA, η οποία τόνισε ότι η υγεία του παρουσιάζει σημαντική βελτίωση.

Σ΄ύμφωνα με το κεντρικό δελτίου ειδήσεων του ALPHA, ο 9χρονος συνεχίζει να βρίσκεται  στη ΜΕΘ σε σταθερή κατάσταση, αλλά όπως τόνισε η μητέρα του, τις επόμενες ώρες οι θεράποντες ιατροί αναμένεται να το ξυπνήσουν και να το μεταφέρουν σε κλίνη, όπου θα παρακολουθείται.

Είναι από υψηλό πυρετό που πέρασε στα ξαφνικά, χωρίς να το γνωρίζουμε”

«Το παιδί μου δεν έχει μηνιγγίτιδα, αλλά εγκεφαλίτιδα. Είναι από υψηλό πυρετό που πέρασε στα ξαφνικά, χωρίς να το γνωρίζουμε. Το παιδί μου είναι πολύ καλά και σήμερα θα το ξυπνήσουν και αύριο μπαίνει σε δωμάτιο. Είναι κάτι που θεραπεύεται, έτσι όπως μου είπαν οι γιατροί. Δεν είναι κάτι, μου λέει, ότι δεν είναι κάτι σοβαρό αυτό. Η καρδιά του λειτουργεί κανονικά, οπότε δεν έχουμε να φοβηθούμε κάτι», υπογράμμισε η μητέρα του 9χρονου, μιλώντας στον ALPHA.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

ΓΑΣ Κιλκίς- Διομήδης El Greco: 28-30

AGGELOS DRITSAS

Ναύπλιο: Κλειστά τα καταστήματα για τον εορτασμό του Αγίου Αναστασίου

AGGELOS DRITSAS

Σύμβαση 800.000 € για τη συντήρηση του «Δρόμου Αρχαιοτήτων» στην ΠΕ Αργολίδας

AGGELOS DRITSAS

Σάββατο, θυελλώδεις βοριάδες στο Αιγαίο – πού θα χιονίσει

AGGELOS DRITSAS

Αποκριάτικος Χορός του Ερμή Κιβερίου

AGGELOS DRITSAS

Γυμνάσια από Άργος και Ναύπλιο θα επισκεφθούν τη μονάδα ολοκληρωμένης διαχείρισης απορριμμάτων στην Παλαιόχουνη

AGGELOS DRITSAS

Μεγάλο παραδοσιακό γλέντι στα Φίχτια Αργολίδας για την Πρωτομαγιά LIVE BINTEO

AGGELOS DRITSAS

Φωτίστηκε «μπλε» το παλαιό Δημαρχείου του Άργους για την Παγκόσμια Ημέρα Ευχής!

AGGELOS DRITSAS

Βουλευτής Αργολίδας Ανδρέας Πουλάς: Τι συμβαίνει στην Νοσηλευτική Μονάδα του Άργους;

AGGELOS DRITSAS

Τελετή ορκωμοσίας του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Δημήτρη Πτωχού

AGGELOS DRITSAS

Ερμιονίδα: Με επιτυχία στέφθηκε για ακόμη μια χρονιά η Γιορτή Ελιάς & Ελαιολάδου

AGGELOS DRITSAS

ΝΑΥΠΛΙΟ : ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ O Αντιστράτηγος υ ε.α. Αντωνόπουλος Ανάργυρος

AGGELOS DRITSAS