ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα
ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Νέα τροπή για το βρέφος που βρέθηκε δίπλα σε κάδο σκουπιδιών – «Ήταν στημένη δουλειά» ΒΙΝΤΕΟ

Νέα τροπή για το βρέφος που βρέθηκε δίπλα σε κάδο σκουπιδιών – «Ήταν στημένη δουλειά»

Οι έρευνες συνεχίζονται και ξεκάθαρη απάντηση δεν έχει δοθεί ακόμα για την περιπέτεια του βρέφους που βρέθηκε χθες εγκαταλελειμμένο δίπλα από κάδο απορριμμάτων στον Άλιμο.

Η επικρατούσα εκδοχή είναι αφήγηση της γιαγιάς του βρέφους που ισχυρίστηκε στην Άμεση Δράση ότι ενώ βρισκόταν σε σούπερ μάρκετ στην Ομόνοια την πλησίασε ένας άγνωστος και της πρότεινε να κρατήσει εκείνος την έξι μηνών εγγονή της. Μάλιστα, όπως ανέφερε η ίδια, σύμφωνα με το Mega της πρότεινε να πληρώσει και τα ψώνια που θα έκανε. Όταν εκείνη αρνήθηκε, ο άγνωστος άνδρας άρπαξε το βρέφος και εξαφανίστηκε.Ωστόσο σήμερα στην εκπομπή “Καλημέρα Ελλάδα” του ΑΝΤ1 μίλησε αυτόπτης μάρτυρας ο οποίος έδωσε άλλη εκδοχή για το περιστατικό στον Άλιμο. Συγκεκριμένα, ο ίδιος ανέφερε πως: “Αυτοί οι άνθρωποι που πέρασαν από εδώ εγώ τους είδα αλλά εντωμεταξύ δεν πήγε το μυαλό ότι θα συμβεί κάτι τέτοιο. Όταν μετά από μισή ώρα είδα ότι κλαίει μια γυναίκα έξω λέω “Τί έγινε; Και μου είπε “Μου έκλεψαν το μωρό”. Αυτό ήταν στημένη δουλειά… απλώς δεν τους έκατσε και το παιδί το πήραν αλλά δεν ταίριαξαν… δεν τα βρήκαν στα χρήματα νομίζω εγώ“.

Ο ίδιος συνέχισε εκφράζοντας την εκτίμηση πως η συγκεκριμένη περίπτωση ήταν απόπειρα αγοραπωλησίας: “Όπως το λες είναι, η δουλειά ήταν μούφα. Εγώ είμαι στην Ομόνοια από το 1961, έχω μεγαλώσει σε αυτή τη δουλειά που κάνω. Περάσαν μαζί από την Αιόλου δεν ήταν κάποιος άλλος. Πέρασαν πρώτα από εδώ, εγώ τους είδα και μετά πήγα και εκείνη που έκλαιγε”, τόνισε ο αυτόπτης μάρτυρας.

6560730
6560716
Βρέφος βρέθηκε δίπλα σε κάδο απορριμάτων στον Άλιμο. Τετάρτη 14 Μαΐου 2025. (ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)

Το βρέφος νοσηλεύεται στο «Παίδων»

Οι αστυνομικές αρχές αφήνουν ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα για το τι ακριβώς συνέβη και το μωρό βρέθηκε εγκαταλελειμμένο δίπλα στους κάδους σκουπιδιών στο Συμμαχικό Κοιμητήριο. Ένα από τα σενάρια είναι κι αυτό του κυκλώματος αγοραπωλησίας βρεφών.

Η ΕΛΑΣ εξετάζει το υλικό από κάμερες ασφαλείας στο σούπερ μάρκετ επί της οδού Αιόλου που ισχυρίστηκε ότι βρισκόταν η γιαγιά του, ούτως ώστε να εντοπίσει τυχόν κινήσεις του άνδρα που η 42χρονη κατήγγειλε ότι της άρπαξε το μωρό. Ανάλογη έρευνα γίνεται και στο υλικό από κάμερες ασφαλείας παρακείμενων καταστημάτων.

Στο επίκεντρο της έρευνας βρίσκεται το προφίλ του άνδρα που έχει καταγγείλει η γιαγιά του βρέφους και φυσικά τι πρόθεση είχε για το κοριτσάκι. Οι αστυνομικοί ψάχνουν να βρουν την μητέρα και τον πατέρα του παιδιού προκειμένου να δώσουν και αυτοί τη δική τους εκδοχή.

ΑΡΧΙΚΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ  ΣΤΙΣ  ΕΠΕΤΕΙΑΚΕΣ  ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΗΣ 28ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

AGGELOS DRITSAS

Με θρησκευτική κατάνυξη πραγματοποιήθηκε ο εορτασμός του Μάη Θανάση

AGGELOS DRITSAS

Επικεφαλής της Παράταξης  ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ

AGGELOS DRITSAS

Κοσμοσυροή στη συναυλία με τον Νίκο Οικονομόπουλο στο Αργος ΒΙΝΤΕΟ – ΦΩΤΟ

AGGELOS DRITSAS

ΤΣΟΥΡΝΟΣ : Η αλήθεια για την Καραθώνα

AGGELOS DRITSAS

Ναύπλιο: Το πρόγραμμα του εορτασμού της Εθνικής Επετείου της 28ης Οκτωβρίου

AGGELOS DRITSAS

Μόνιμοι διορισμοί προσωπικού σε φορείς του Δημοσίου και στην Αργολίδα χωρίς απολυτήριο

AGGELOS DRITSAS

Ο θερμότερος χειμώνας στα χρονικά της χώρας

AGGELOS DRITSAS

Δρομολογούνται τα νέα λιμενικά έργα στη Μαρίνα Ναυπλίου ΒΙΝΤΕΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

AGGELOS DRITSAS

Παράταση στον μεγάλο εκπαιδευτικό διαγωνισμό της Texan

AGGELOS DRITSAS

Η Κυριακή της Σταυροπροσκυνήσεως και τα έθιμα με τις Αροδαρές & τις Φούντες

AGGELOS DRITSAS

 Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ

AGGELOS DRITSAS