ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα

Οι πολύμηνες και εμπεριστατωμένες έρευνες σε συνδυασμό με την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων οδήγησαν τους αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Ναυπλίου, στην εξάρθρωση εγκληματικού δικτύου, αποτελούμενου από -5- εγκληματικές οργανώσεις, τα μέλη των οποίων δραστηριοποιούνταν συστηματικά στη διακίνηση ναρκωτικών ουσιών (κάνναβη, κοκαΐνη και MDMA-έκσταση) σε περιοχές της Αττικής και Αργολίδας.

Για την εξάρθρωση των εγκληματικών οργανώσεων, πραγματοποιήθηκαν προχθές (7.4.2025) το απόγευμα, καθώς και χθες (8.4.2025) και πρώτες πρωινές ώρες, οργανωμένες και συντονισμένες αστυνομικές επιχειρήσεις από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Ναυπλίου, με τη συνδρομή της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Αργολίδας, αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Αττικής και Λάρισας, καθώς και των αστυνομικών σκύλων ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών Αργολίδας, σε περιοχές της Αργολίδας, Αττικής και Λάρισας, όπου συνελήφθησαν -13- ημεδαποί, ηλικίας από 23 έως 55 ετών και -4- αλλοδαποί ηλικίας από 27 έως 55 ετών, μέλη των οργανώσεων.

Σε βάρος των ανωτέρω σχηματίσθηκε δικογραφία για εγκληματική οργάνωση, ναρκωτικά, νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες και το -κατά περίπτωση- αδίκημα παράβασης της νομοθεσίας για τα όπλα, η οποία περιλαμβάνει ακόμη -2- ημεδαπούς, ηλικίας 24 και 56 ετών, αντίστοιχα, -2- αλλοδαπούς, ηλικίας 49 και 47 ετών, αντίστοιχα και -3- άγνωστα άτομα, οι οποίοι αναζητούνται.

Ως προς το χρονικό της εξάρθρωσης, μετά από συστηματική αστυνομική έρευνα που διεξήγαγε το Τμήμα Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Ναυπλίου, αξιοποιώντας κατάλληλα και συνδυαστικά στοιχεία αλλά και αποτελέσματα τεχνικών και επιστημονικών μεθόδων, εξακριβώθηκε η δράση -5- εγκληματικών οργανώσεων, οι οποίες δραστηριοποιούνταν στη διακίνηση ναρκωτικών ουσιών τουλάχιστον από το Νοέμβριο έτους 2024 έως και την 7.4.2025.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, διενεργήθηκαν έρευνες σε οικίες των συλληφθέντων, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

ποσότητα κοκαΐνης, συνολικού βάρους -1- κιλού και -145,75- γραμμαρίων,

ποσότητα κατεργασμένης κάνναβης (τύπου σοκολάτα), συνολικού βάρους -1- κιλού και -100- γραμμαρίων,

ποσότητα κάνναβης, συνολικού βάρους -2- κιλών και -278,21- γραμμαρίων,

-968- ναρκωτικά δισκία MDMA (έκσταση),

-133- ναρκωτικά δισκία,

-1- πιστόλι,

· -13- οχήματα, ως μέσα διακίνησης ναρκωτικών ουσιών,

· -1- δίκυκλη μοτοσυκλέτα,

· -7- ζυγαριές,

· πλήθος κινητών τηλεφώνων ως μέσα τέλεσης αξιόποινων πράξεων,

· το χρηματικό ποσό των -375.675- ευρώ, ως προερχόμενο από τη διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Στη σχηματισθείσα δικογραφία περιλαμβάνονται ακόμη -78- άτομα, τα οποία προμηθεύονταν τις ναρκωτικές ουσίες από τους συλληφθέντες.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν αρμοδίως, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, διενεργούνται από το Τμήμα Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Ναυπλίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ -ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΟΥ Κ.Α.Π.Η. ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΑΠΛΙΩΤΙΚΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ

AGGELOS DRITSAS

Αρθρο της αδερφης μου Elena Melidi για την κοινωνικη αποστολη των μουσειων.

AGGELOS DRITSAS

Τολιανό καρναβάλι για πάντα !!!

AGGELOS DRITSAS

Αγανάκτηση από τον πρόεδρο της ΔΕΥΑΝ Σωκράτη Δωρή φέρνει στην δημοσιότητα video με λύματα από καταστήματα της παλιάς πόλης του Ναυπλίου

AGGELOS DRITSAS

Παράταση των Μεγάλων Εκπαιδευτικών Διαγωνισμών Ανακύκλωσηςέως 20 Σεπτεμβρίου 2025.

AGGELOS DRITSAS

Οικογενειακή τραγωδία : Πατέρας βρήκε νεκρό το γιο του!

AGGELOS DRITSAS

Ιερός Ναός Ευαγγελίστριας Ναυπλίου: Σήμερον κρεμάται επί ξύλου…………

AGGELOS DRITSAS

Το τελευταίο αντίο στη Βάσω Παπανδρέου στο Αίγιο

AGGELOS DRITSAS

1ο Λύκειο Άργους: 28η Οκτωβρίου 1940 – Μια επέτειος, ένας θρύλος, μια μνήμη κι ένα χρέος

AGGELOS DRITSAS

Τον πολυαγαπημένο & σεβαστό μας Σύζυγο , Πατέρα & Υιό Χρήστο Ιωα . Βασιλείου (ΤΣΙΤΣΟΣ ) ετών 59 αποχαιρετούμε

AGGELOS DRITSAS

Ο Ερμής νικητής στο ντέρμπι της 5ης αγωνιστικής!

AGGELOS DRITSAS

Με μεταλλική ράβδο συνελήφθη ένας 23χρονος στο Ναύπλιο

AGGELOS DRITSAS