ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα
ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Νεκρός αστυνομικός σε καταδίωξη- Μοτοσικλέτα της ΔΙΑΣ συγκρούστηκε με περιπολικό

Τραγική κατάληξη με ένα νεκρό αστυνομικό της ομάδας ΔΙΑΣ, ηλικίας 29 ετών, είχε καταδίωξη της Ελληνικής Αστυνομίας που ξεκίνησε περίπου στις 4:00 τα ξημερώματα από την περιοχή της Νίκαιας.

Για το περιστατικό η Ελληνική Αστυνομία έχει προχωρήσει στη σύλληψη ενός νεραού Ρομά, ηλικίας 20 ετών, ενώ αναζητούνται άλλα τρία άτομα.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, όλα ξεκίνησαν όταν το κέντρο της Άμεσης Δράσης έλαβε κλήση για απόπειρα κλοπής οχήματος στη Νίκαια.  Στο σημείο έφτασαν αστυνομικές δυνάμεις και εντόπισαν δύο ύποπτα ΙΧ αυτοκίνητα. Το ένα ακινητοποιήθηκε αμέσως και ο οδηγός του συνελήφθη. Το δεύτερο ανέπτυξε ταχύτητα με αποτέλεσμα να το ακολουθήσουν οι αστυνομικοί.

Έτσι ξεκίνησε μία καταδίωξη που έφτασε μέχρι τη λίμνη Κουμουνδούρου, στην εθνική οδό Αθηνών- Κορίνθου, στην περιοχή του Ασπρόπυργου.

Σε αυτό το σημείο ο οδηγός του καταδιωκόμενου οχήματος έκανε ένα επικίνδυνο ελιγμό. Αντιδρώντας το περιπολικό φρέναρε στην προσπάθειά του να αποφύγει το ύποπτο όχημα, ωστόσο, οι δικυκλιστές της ομάδας ΔΙΑΣ που ακολουθούσαν από πίσω, έχοντας αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα, δεν πρόλαβαν να φρενάρουν και η μοτοσικλέτα έπεσε πάνω στο περιπολικο, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 29χρονου αστυνομικού.

Οι δύο επιβαίνοντες στη μοτοσικλέτα μεταφέρθηκαν στο «Θριάσιο» νοσοκομείο, όπου κατέληξε λίγη ώρα αργότερα ο 29χρονος. Σοβαρή είναι και η κατάσταση του δεύτερου αστυνομικού, σύμφωνα με την δημόσια τηλεόραση που κάνει λόγο για πολλαπλά κατάγματα και αιμάτωμα. Μάλιστα αναμένεται εντός της ημέρας να μεταφερθεί στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο προκειμένου να συνεχιστεί εκεί η περίθαλψή του.

Γ. Οικονόμου: Πανδημία βίας και παραβατικότητας μαστίζει το δυτικό κόσμο

Σε δήλωσή του ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Γιάννης Οικονόμου ανέφερε:

«Άλλος ένας Έλληνας αστυνομικός έπεσε στο βωμό του καθήκοντος, προσπαθώντας να προστατεύσει την κοινωνία από εγκληματικά στοιχεία. Ειλικρινή συλλυπητήρια στους οικείους του και το Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας.

Το προσωπικό της ΕΛ.ΑΣ., μέσα σε πολύ δύσκολες συνθήκες, προσπαθεί να ανταποκριθεί τόσο στην πανδημία βίας και παραβατικότητας, που μαστίζει το δυτικό κόσμο, όσο και στη δυσπιστία μέρους της κοινωνίας απέναντι στο αστυνομικό έργο.

Με απόλυτη υπηρεσιακότητα και αυταπάρνηση προσφέρουν πολλά, σε κάθε πτυχή της καθημερινότητας και αξίζουν καθολικής αναγνώρισης και στήριξης».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Παράταση ως τις 29 Φεβρουαρίου για την εγκατάσταση POS από τους νέους υπόχρεους

AGGELOS DRITSAS

Πρόστιμα 8.000 ευρώ συνολικά σε δυο πρατήρια υγρών καυσίμων στην Αργολίδα

AGGELOS DRITSAS

Με διαμαρτυρία για την Καραθώνα υποδέχονται τον Μητσοτάκη στο Ναύπλιο

AGGELOS DRITSAS

ΑΠΟΝΟΜΗ ΔΙΑΠΙΣΤΕΥΣΗΣ ERASMUS+ Π.ΕΠΑ.Λ. ΑΡΓΟΥΣ

AGGELOS DRITSAS

Νέο έκτακτο δελτίο από την ΕΜΥ

AGGELOS DRITSAS

Τάσος Χρόνης-Δήμος Επιδαύρου: ”Εδώ μιλάμε με πράγματα χειροπιαστά”

AGGELOS DRITSAS

Δημήτρης Καμπόσος – ”Αλλαγή Πορείας”: Συμπλήρωση δικτύων αποχέτευσης ομβρίων Νέας Κίου

AGGELOS DRITSAS

Ο Πνευματικός και Πολιτιστικός Σύλλογος «Φάρος»

AGGELOS DRITSAS

Ο ηλικιωμένος συνελήφθη για τον κατ’ εξακολούθηση βιασμό της εγγονής του – Ξεκίνησε το 2017

AGGELOS DRITSAS

Άγριος καβγάς σε πανηγύρι χωριού..ΒΙΝΤΕΟ

AGGELOS DRITSAS

Απεργούν οι κτηνίατροι και για την υποχρεωτική λήψη DNA απο τα ζώα που δεν στειρώνουμε

AGGELOS DRITSAS

ΜΑΥΡΑ ΜΠΛΟΥΖΑΚΙΑ ΜΑΥΡΗ ΑΓΟΡΑ ΣΕ ΛΥΚΕΙΟ ΤΟΥ ΑΡΓΟΥΣ.?

AGGELOS DRITSAS