ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα
ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Νεκρός αστυνομικός σε καταδίωξη- Μοτοσικλέτα της ΔΙΑΣ συγκρούστηκε με περιπολικό

Τραγική κατάληξη με ένα νεκρό αστυνομικό της ομάδας ΔΙΑΣ, ηλικίας 29 ετών, είχε καταδίωξη της Ελληνικής Αστυνομίας που ξεκίνησε περίπου στις 4:00 τα ξημερώματα από την περιοχή της Νίκαιας.

Για το περιστατικό η Ελληνική Αστυνομία έχει προχωρήσει στη σύλληψη ενός νεραού Ρομά, ηλικίας 20 ετών, ενώ αναζητούνται άλλα τρία άτομα.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, όλα ξεκίνησαν όταν το κέντρο της Άμεσης Δράσης έλαβε κλήση για απόπειρα κλοπής οχήματος στη Νίκαια.  Στο σημείο έφτασαν αστυνομικές δυνάμεις και εντόπισαν δύο ύποπτα ΙΧ αυτοκίνητα. Το ένα ακινητοποιήθηκε αμέσως και ο οδηγός του συνελήφθη. Το δεύτερο ανέπτυξε ταχύτητα με αποτέλεσμα να το ακολουθήσουν οι αστυνομικοί.

Έτσι ξεκίνησε μία καταδίωξη που έφτασε μέχρι τη λίμνη Κουμουνδούρου, στην εθνική οδό Αθηνών- Κορίνθου, στην περιοχή του Ασπρόπυργου.

Σε αυτό το σημείο ο οδηγός του καταδιωκόμενου οχήματος έκανε ένα επικίνδυνο ελιγμό. Αντιδρώντας το περιπολικό φρέναρε στην προσπάθειά του να αποφύγει το ύποπτο όχημα, ωστόσο, οι δικυκλιστές της ομάδας ΔΙΑΣ που ακολουθούσαν από πίσω, έχοντας αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα, δεν πρόλαβαν να φρενάρουν και η μοτοσικλέτα έπεσε πάνω στο περιπολικο, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 29χρονου αστυνομικού.

Οι δύο επιβαίνοντες στη μοτοσικλέτα μεταφέρθηκαν στο «Θριάσιο» νοσοκομείο, όπου κατέληξε λίγη ώρα αργότερα ο 29χρονος. Σοβαρή είναι και η κατάσταση του δεύτερου αστυνομικού, σύμφωνα με την δημόσια τηλεόραση που κάνει λόγο για πολλαπλά κατάγματα και αιμάτωμα. Μάλιστα αναμένεται εντός της ημέρας να μεταφερθεί στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο προκειμένου να συνεχιστεί εκεί η περίθαλψή του.

Γ. Οικονόμου: Πανδημία βίας και παραβατικότητας μαστίζει το δυτικό κόσμο

Σε δήλωσή του ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Γιάννης Οικονόμου ανέφερε:

«Άλλος ένας Έλληνας αστυνομικός έπεσε στο βωμό του καθήκοντος, προσπαθώντας να προστατεύσει την κοινωνία από εγκληματικά στοιχεία. Ειλικρινή συλλυπητήρια στους οικείους του και το Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας.

Το προσωπικό της ΕΛ.ΑΣ., μέσα σε πολύ δύσκολες συνθήκες, προσπαθεί να ανταποκριθεί τόσο στην πανδημία βίας και παραβατικότητας, που μαστίζει το δυτικό κόσμο, όσο και στη δυσπιστία μέρους της κοινωνίας απέναντι στο αστυνομικό έργο.

Με απόλυτη υπηρεσιακότητα και αυταπάρνηση προσφέρουν πολλά, σε κάθε πτυχή της καθημερινότητας και αξίζουν καθολικής αναγνώρισης και στήριξης».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Συντήρηση του Δημοτικού Σχολείου Νέας Επιδαύρου

AGGELOS DRITSAS

Άργος: Εκδήλωση για τα 200 χρόνια από την «Μάχη των Μύλων» ΒΙΝΤΕΟ

AGGELOS DRITSAS

Όμιλος Bridge στο ΝΕΟ ΣΧΟΛΕΙΟ

AGGELOS DRITSAS

«To Χαμόγελο του Παιδιού»: Βρέθηκε η 14χρονη από το Ναύπλιο που είχε εξαφανιστεί

AGGELOS DRITSAS

Πρόθυμη η Περιφέρεια Πελοποννήσου να συνδράμει με κάθε τρόπο τους Δήμους της Αργολίδας που επλήγησαν από την θεομηνία

AGGELOS DRITSAS

Τουρίστρια σώζει γατάκι βουτώντας στο λιμάνι στις Σπέτσες BINTEO

AGGELOS DRITSAS

Τάσος Λάμπρου : Θέλουμε Ουσιαστική Ανακύκλωση

AGGELOS DRITSAS

Το ποδόσφαιρο ενώνει τις δυνάμεις του!

AGGELOS DRITSAS

Διεξήχθη η Λογοδοσία της Δημοτικής Αρχής για το δίμηνο Μαρτίου – Απριλίου 2024

AGGELOS DRITSAS

Μια σχολική χρονιά ολοκληρώθηκε…. ΒΙΝΤΕΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

AGGELOS DRITSAS

”Πρωταθλήτρια” η πατάτα στις αυξήσεις!

AGGELOS DRITSAS

Δ.Σ. στον Απολλώνειο Πολιτιστικό Σύλλογο Λευκακίων

AGGELOS DRITSAS