ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΥΓΕΙΑ

Οι Εργαζόμενοι του ΓΝ Άργους συμμετέχουν στην 3η Πανελλήνια Εθελοντική δράση δωρεάς μυελού των οστών!

Η Ένωση Νοσηλευτών Ελλάδος στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Εθελοντή Δότη Μυελού των Οστών, διοργανώνει σε συνεργασία με το Σύλλογο «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ», την 3η Πανελλήνια Εθελοντική Δράση Δωρεάς Μυελού Οστών: «Οι Νοσηλευτές δίνουν ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ». Στη δράση συμμετέχει το Κέντρο Ενημέρωσης και Προσέλκυσης Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών του Πανεπιστημίου Πατρών «ΧΑΡΙΣΕ ΖΩΗ», για τα Νοσοκομεία του Νομού Αχαΐας.

Η δράση θα λάβει χώρα αρχικά από τις 09 έως και τις 20 Σεπτεμβρίου 2024, με αφετηρία το Περίπτερο του Συλλόγου «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ», στην 88η  Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης (09/09 – 15/09/2024), όπου η Ε.Ν.Ε. θα συμμετέχει με εθελοντές Νοσηλευτές.

Dc0d8eeb 9647 4556 Ae4f A5c7fe0a0e8a

Κατόπιν η δράση θα συνεχιστεί με την συμμετοχή της πλειοψηφίας των Νοσοκομείων πανελλαδικά, όπου μέσω των Διοικήσεων και των Διευθύνσεων Νοσηλευτικών Υπηρεσιών, όπου θα διατεθούν εθελοντές – Νοσηλευτές για τη λήψη των δειγμάτων, σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους, με τον απαραίτητο υλικοτεχνικό εξοπλισμό, ώστε οι Νοσηλευτές, οι επαγγελματίες υγείας, καθώς και όποιος πολίτης επιθυμεί και πληροί τα κριτήρια για το Σύλλογο «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ»: (https://oramaelpidas.gr/el/thelo-na-gino-ethelontis-dotis/#poios-mporei-na-ginei-dotis), και για το ΚΕΔΜΟΠ «ΧΑΡΙΣΕ ΖΩΗ»: (https://www.xarisezoi.gr/iatrika-kritiria/), να μπορέσει να  γίνει εθελοντής δότης μυελού των οστών.

Στο πλαίσιο της 3ης Πανελλήνιας Εθελοντικής Δράση Δωρεάς Μυελού Οστών: «Οι Νοσηλευτές δίνουν ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ», καλούμε όλα τα μέλη μας, να συμμετέχουν και φέτος ενεργά και να υποστηρίξουν την πολύ σημαντική δράση, μετουσιώνοντας τον τίτλο της.

Οι Νοσηλευτές προασπίζονται την υγεία και ενδυναμώνουν την προαγωγή της κοινωνικής ευαισθητοποίησης και αλληλεγγύης.  

F5d5343c 4b7a 4054 Afc8 14f7d9e93824

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Ορίστηκαν τα μέλη της ΔΕΥΑ Άργους – Μυκηνών

AGGELOS DRITSAS

Δημήτρης Κρίγγος: Ανοίξαμε την Αιγαίου Πελάγους!!! – Άλλη μια παλιά πληγή που έρχεται από το μακρινό 1978

AGGELOS DRITSAS

Ο Γεώργιος Μίλης αποφάσισε να συστρατευθεί με την παράταξη “Αλλαγή Πορείας”

AGGELOS DRITSAS

11 ΧΡΟΝΙΑ ΜΟΥΣΕΙΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ ΕΡΜΙΟΝΗΣ

AGGELOS DRITSAS

Τμήματος Θεατρικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου

AGGELOS DRITSAS

190η τακτική εθελοντική αιμοδοσία στο Κιβέρι Αργολίδας

AGGELOS DRITSAS

Σειρήνες και καμπάνες ήχησαν και στο Ναύπλιο για άσκηση ΒΙΝΤΕΟ

AGGELOS DRITSAS

ΔΡΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ ΤΟΥ ΜΑΣΤΟΥ

AGGELOS DRITSAS

ΕΦΕΤ: Ανάκληση νωπού κρέατος λόγω σαλμονέλα

AGGELOS DRITSAS

Κατώτατος μισθός: Σήμερα «πάει» στη Βουλή η τροπολογία για τη διαβούλευση

AGGELOS DRITSAS

Γιάννης Γεωργόπουλος: Δύο χρόνια χωρίς τη Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη.

AGGELOS DRITSAS

ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΑΓΓΕΛΟΥ ΔΡΙΤΣΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ( Γιώργος Σαμπάνης – Μόνο Εσύ )

AGGELOS DRITSAS