ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Ο βουλευτής Αργολίδας Γ. Ανδριανός στην 11η Γιορτή Ελιάς και Ελαιολάδου στο Κρανίδι

Ο Βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Ανδριανός επισκέφθηκε την 11η Γιορτή Ελιάς και Ελαιολάδου στο Κρανίδι.

Στον χαιρετισμό του ο κ. Ανδριανός τόνισε μεταξύ άλλων τα εξής:

«Συγχαρητήρια σε όλες και όλους όσοι συνέβαλαν στην προετοιμασία και τη διοργάνωση και της φετινής γιορτής ελιάς και ελαιολάδου, αυτού του καθιερωμένου πλέον θεσμού εδώ στην Ερμιονίδα, στο Κρανίδι, για ένα από τα σημαντικότερα και ποιοτικότερα προϊόντα της αργολικής γης, το ελαιόλαδο ΠΟΠ Κρανιδίου με πολλές βραβεύσεις τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό.

Η φετινή γιορτή συμπίπτει με μια πολύ δύσκολη χρονιά για την ελαιοπαραγωγή. Η κλιματική αλλαγή είναι εδώ, δημιουργεί τα δικά της δεδομένα, και το αρνητικό αποτύπωμά της το βλέπουμε με τη μειωμένη έως και ελάχιστη παραγωγή.

Σ’ αυτό το περιβάλλον, η σημερινή Κυβέρνηση έχει αποδείξει στην πράξη τη βούλησή της να είναι στο πλευρό του παραγωγού.

Και βεβαίως ιδιαίτερη σημασία τόσο για την ελαιοπαραγωγή, όσο και ευρύτερα για τον πρωτογενή τομέα ολόκληρης της Αργολίδας έχει το έργο πνοής του Αναβάλου. Σ’ αυτήν εδώ την πλατεία, στην πρώτη μου εκλογή το 2009 είχα δεσμευτεί γι’ αυτό το έργο και ήδη κατά την πρόσφατη προεκλογική περίοδο σας διένειμα τα έγγραφα της δημοπράτησης. Ειδικά για τα έργα επέκτασης των δικτύων του Αναβάλου στην Ερμιονίδα, έργο προϋπολογισμού 63,3 εκατομμυρίων ευρώ, όπως προέκυψε και από την πρόσφατη συνάντηση που είχα με τον αρμόδιο Υπουργό κ. Σταϊκούρα ήδη άνοιξαν οι προσφορές και υπάρχει και υπάρχει προσωρινός μειοδότης. Έχει συνταχθεί το πρώτο πρακτικό και βάσει της διαδικασίας αναμένεται να παρέλθουν οι προβλεπόμενοι χρόνοι για την υποβολή τυχόν ενστάσεων. Εφόσον δεν υπάρξει ένσταση θα προχωρήσουν οι σχετικές διαδικασίες για την υλοποίηση του έργου, που θα συμβάλει καθοριστικά στην αντιμετώπιση του οξύτατου προβλήματος της λειψυδρίας και της υποβάθμισης του υδροφόρου ορίζοντα.

Με τις σκέψεις λοιπόν αυτές, και με τη διαβεβαίωση ότι, όπως πάντα, είμαι στη διάθεσή σας, είμαι στο πλευρό σας για να προωθούμε μαζί τα αιτήματα του αγροτικού κόσμου της Αργολίδας μας στην κεντρική πολιτική σκηνή και να διεκδικούμε τις κατάλληλες κάθε φορά λύσεις, σας εύχομαι υγεία και το ελαιόλαδό μας να κατακτήσει τη θέση που του αξίζει στις εγχώριες και διεθνείς αγορές».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Διενοριακο Πρωτάθλημα ποδοσφαίρου

AGGELOS DRITSAS

«Παλαµήδειος Άθλος» αγώνας ειδικών απαιτήσεων ΒΙΝΤΕΟ

AGGELOS DRITSAS

ΗΜΕΡΙΔΑ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

AGGELOS DRITSAS

Και ο Δήμαρχος Ναυπλιέων κ. Δημήτρης Ορφανός συναντήθηκαν με την Πρόεδρο της Κυπριακής Βουλής

AGGELOS DRITSAS

Προχωρούν οι διαδικασίες για το Επιγραφικό Μουσείο στο Άργος

AGGELOS DRITSAS

Γιατί τσουγκρίζουμε κόκκινα αυγά το Πάσχα

AGGELOS DRITSAS

Ημέρα Αγιασμού σήμερα σε όλες τις σχολικές μονάδες του Δήμου Ερμιονίδας.

AGGELOS DRITSAS

Κύπελλο Eλλάδος: Ήττα στα πέναλτι για τον Παναργειακό από τον ΠΑΟ Βάρδας

AGGELOS DRITSAS

Επιτυχίες των μικρών αθλητών του Συλλόγου Δρυόπες Ερμιονίδας στους 3ους Αναπτυξιακούς Αγώνες Στίβου

AGGELOS DRITSAS

Ξεσήκωσε το Ναύπλιο ο Κωνσταντίνος Αργυρός – Πλήθος κόσμου στη μεγάλη συναυλία ΒΙΝΤΕΟ

AGGELOS DRITSAS

Δημοπρατείται το νέο Κλειστό Γυμναστήριο στο Κρανίδι – Έργο 1,7 εκατ. ευρώ από την Περιφέρεια Πελοποννήσου.

AGGELOS DRITSAS

ΚΑΜΠΟΣΟΣ: ΡΕ ΜΗ ΜΕ ΦΟΒΆΣΤΕ ΔΕΝ ΓΥΡΙΖΩ ΠΑΛΙ ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΊΚΗΣΗ !!!!!!!!!

AGGELOS DRITSAS