ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα

Ο Περιφερειάρχης Αττικής, Νίκος Χαρδαλιάς, ενημερώθηκε για τις ζημιές στον οδικό άξονα Επιδαύρου – Καλλονής και έθεσε ως βασική προτεραιότητα την οριστική επίλυση του προβλήματος.

Αυτοψία στο κατεστραμμένο επαρχιακό οδικό δίκτυο Επιδαύρου – Καλλονής που επλήγη από τη σφοδρή κακοκαιρία Daniel τον περασμένο Σεπτέμβριο, πραγματοποίησε ο Περιφερειάρχης ΑττικήςΝίκος Χαρδαλιάς, συνοδευόμενος από τον Αντιπεριφερειάρχη Νήσων, Γιάννη Βουτσινά και τον Δήμαρχο Τροιζηνίας – Μεθάνων, Τάσο Μούγιο.

Ο Περιφερειάρχης Αττικής ενημερώθηκε για τα σημεία του οδικού άξονα που έχουν υποστεί ζημιές –μετά τις κατολισθήσεις και τις ρωγμές στο οδόστρωμα που άφησε πίσω της η κακοκαιρία– και έθεσε ως βασική προτεραιότητα την οριστική επίλυση του προβλήματος.

Με εντολή του Νίκου Χαρδαλιά, ορίσθηκε τεχνική σύσκεψη των υπηρεσιών της Περιφέρειας Αττικής, εντός της επόμενης εβδομάδας, για την επιτάχυνση στα έργα άμεσης αποκατάστασης των ζημιών και για την ταχεία επαναφορά της κυκλοφορίας σε όλα τα τμήματα του οδικού δικτύου που έχουν πληγεί.

«Η ανάγκη αποκατάστασης των ζημιών είναι άμεση. Χάθηκαν, χωρίς λόγο, τέσσερις ολόκληροι μήνες, πράγμα ανεπίτρεπτο. Ό,τι είναι τεχνικά δυνατό θα προχωρήσει χωρίς άλλη καθυστέρηση, προκειμένου ο δρόμος να δοθεί άμεσα σε κυκλοφορία, με την απόλυτη ασφάλεια για τους κατοίκους και τους επισκέπτες της περιοχής», σημείωσε ο Περιφερειάρχης Αττικής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

11 ΧΡΟΝΙΑ ΜΟΥΣΕΙΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ ΕΡΜΙΟΝΗΣ

AGGELOS DRITSAS

Παναιγιάλειος-Παναργειακός 0-1 με το γκολ του De Souza 

AGGELOS DRITSAS

Εθιμοτυπική επίσκεψη με τον Δήμαρχο Ναυπλιέων κύριο Ορφανό Δημήτρη

AGGELOS DRITSAS

Μεγάλη η κινητοποίηση της Π.Υ Ναυπλίου μετά από πυκνούς καπνούς στην περιοχή της Πρόνοιας .ΒΙΝΤΕΟ

AGGELOS DRITSAS

Τάσος Χρόνης: Η Δήμαινα είναι ένα καθαρά αγροτικό χωριό με αρκετούς νέους ανθρώπους να έχουν επιλέξει να ζήσουν εδώ μαζί με τις οικογένειές τους!

AGGELOS DRITSAS

Ναύπλιο: Επετειακές εκδηλώσεις για τα 202 χρόνια από την Απελευθέρωση της πόλης

AGGELOS DRITSAS

60.000 ραντεβού για την έκδοση νέας ταυτότητας έχουν κλειστεί έως σήμερα

AGGELOS DRITSAS

Επιχείρηση απεγκλωβισμού περίπου 90 επιβατών του Οδοντωτού στα Καλάβρυτα μετά από κατολίσθηση

AGGELOS DRITSAS

Την ιστορική Ερμιόνη επισκέφθηκε το Λύκειο Λυγουριού

AGGELOS DRITSAS

Οι σχολικές διαβάσεις του Δήμου Ναυπλιέων ανανεώνονται όχι μόνο αισθητικά αλλά και ουσιαστικά. ΒΙΝΤΕΟ

AGGELOS DRITSAS

Αναρωτιέμαι δεν γνωρίζουν ότι η δημοτικη αρχή άλλαξε ;;;

AGGELOS DRITSAS

Οφειλές στο Δημόσιο: Ποιοι χρωστούν τα λιγότερα και ποιοι τα περισσότερα

AGGELOS DRITSAS