ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα

Από τη Λαϊκή Αγορά Καλαμάτας, την Πλάτσα-Μηλιά, την Καστανέα, τον Άγιο Νικόλαο, τη Στούπα, την Καρδαμύλη, τον Κάμπο Αβίας το μήνυμα που έλαβε ο Πέτρος Τατούλης και η Νέα Πελοπόννησος ήταν ένα.

«Η «Νέα Πελοπόννησος» είναι εδώ. Πιο ισχυρή, ανανεωμένη και δυνατή από ποτέ. Αφήσαμε πίσω την εικόνα μιας περιφέρειας που έμοιαζε όλη με χωματερή και βγήκαμε από την απομόνωση ενός ανύπαρκτου οδικού δικτύου. Αναδομήσαμε ένα κατεστραμμένο παραλιακό μέτωπο από την Καλαμάτα έως τις Κιτριές και σε αυτήν την κατεύθυνση θα ολοκληρώσουμε το σύνολο της αναδόμησης του πλούσιου παράκτιου μετώπου της περιοχής μας. 

Ξυπνήσαμε έργα που κοιμούνταν για δεκαετίες από το Τζάνε – Καλαμάκι έως το Καλαμάτα – Κορώνη που παρά τα προβλήματα εμείς θα είμαστε αυτοί που και τα ξεκινήσαμε και θα τα ολοκληρώσουμε και άλλα που μετά από εμάς εγκαταλείφθηκαν πάλι όπως το Καλό Νερό- Τσακώνα Φτιάξαμε Κέντρα Υγείας για τους συμπολίτες μας, άλλα τα ετοιμάσαμε αλλά δεν προφτάσαμε, και σήμερα είναι η πρώτη μας δουλειά προκειμένου και η Ανατολική Πυλία να αποκτήσει πρόσβαση σε άμεσες υπηρεσίες υγείας.

Ο κ. Τατούλης αναφερόμενος στο βασικό διακύβευμα των εκλογών, διερωτήθηκε «Ποιος μπορεί στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου;

Ποιος μπορεί να δημιουργήσει ξανά εμπιστοσύνη στην εποχή που οι θεσμοί βάλλονται ως αναξιόπιστοι; Ποιος μπορεί να φέρει ενότητα την ώρα του κομματικού διχασμού και της πόλωσης; Ποιος μπορεί να αρθρώσει έναν λόγο συγκλίσεων και πολιτικού πολιτισμού που να κάνει τους πολίτες να αγαπήσουν την πολιτική μετά το κομματικό της τέλος; Ποιος μπορεί να εκφράσει το σύνολο των πολιτών και να συνθέσει τις εικόνες σε ένα πολύχρωμο και συμπεριληπτικό για όλες και όλους μέλλον; Ποιος μπορεί να εκφράσει τον καθένα και καθεμία από εσάς, να νοιώσει τα προβλήματα σας, να δώσει μπροστά και μαζί τον αγώνα για να καλυτερεύσει η ζωή σας;»

Ο κ. Πέτρος Τατούλης ξεκαθάρισε σε κάθε κατεύθυνση αφενός ότι, όπως έκανε και στο παρελθόν με όλες τις κυβερνήσεις, θα συνεργαστεί και με αυτήν την κυβέρνηση, όχι ως υπαλληλικό προσωπικό της, αλλά ως ισότιμος θεσμικός της εταίρος, ως Περιφερειάρχης όλων των Πελοποννησίων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Ζητείται delivery από το coffeelab Ναυπλίου

AGGELOS DRITSAS

Διακοπή ύδρευσης σε τμήμα του Άργους λόγω βλάβης στην οδό Περούκα

AGGELOS DRITSAS

Ορκίστηκαν πέντε ακόμα δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι

AGGELOS DRITSAS

Πλατφόρμα για την αμφισβήτηση του τεκμαρτού

AGGELOS DRITSAS

ΝΑΥΠΛΙΟ: Έφυγε πριν λίγες ώρες από την ζωή, ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ

AGGELOS DRITSAS

Ο Δήμος Άργους – Μυκηνών ενημερώνει ότι λόγω του εορτασμού του Πολιούχου Άργους, Αγίου Πέτρου

AGGELOS DRITSAS

2023: Αύξηση των ταξιδιωτικών εισπράξεων κατά 15,7%

AGGELOS DRITSAS

5ο Τουρνουά Σπύρος Μπαλάσκας από τη Γυμναστική Ένωση Ναυπλίου

AGGELOS DRITSAS

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΟΜΙΛΟ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ (Θεατρικός Όμιλος Ερμιονίδας)

AGGELOS DRITSAS

Κακοκαιρία “Daniel”: Μεγάλες καταστροφές στην Επίδαυρο-Απεγκλωβισμός εγκύου τη νύχτα

AGGELOS DRITSAS

3 εκατ. ευρώ για την ανακαίνιση του εμβληματικού Δικαστικού Μεγάρου Ναυπλίου

AGGELOS DRITSAS

“100 χιλιόμετρα για την Φλόγα”: Ναύπλιο – Σπέτσες θα κολυμπήσει ο Σταύρος Σμυρλής για τον Σύλλογο Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια

AGGELOS DRITSAS