ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα
ΔΗΜΟΣ ΑΡΓΟΥΣ ΜΥΚΗΝΩΝΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Παγκόσμια ημέρα ΑμεΑ: Δράση του ΚΔΑΠ ΜΕΑ “Παίγμα” με το 2ο Λύκειο Άργους

Με αφορμή την 3η Δεκεμβρίου, Παγκόσμια ημέρα ατόμων με αναπηρία το ΚΔΑΠ ΜΕΑ ΠΑΙΓΜΑ πραγματοποίησε δράση σε συνεργασία με το 2ο Λύκειο Άργους.

Στο πλαίσιο αυτής της συνάντησης οι μαθητές ενημερώθηκαν και αλληλοεπίδρασαν με τους ωφελούμενους μας, λαμβάνοντας μέρος σε δραστηριότητες όπως: καλαθοσφαίριση αμαξιδίων ,goalball και εκπαιδευτικό δράμα με θέμα τον κοινωνικό αποκλεισμό των αναπήρων.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον κ.Πολύδωρο Βασίλη Διευθυντή της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης τον κ.Γιαννακούλη Γεώργιο Διευθυντή του 2ου Λυκείου Άργους τον κ. Καμπόσο Κώστα καθηγητή φυσικής αγωγής του Λυκείου και όλους του καθηγητές επίσης.

Επιπλέον τον κ.Βασιλόπουλο Θοδωρή Διοικητή του Νοσοκομείου Ναυπλίου και τον κ.Ράπτη Πέτρο ιδιοκτήτη καταστήματος στο Αργός με ορθόπαιδικά είδη για την παραχώρηση των αναπηρικών αμαξιδίων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Τουλάχιστον οι αρμόδιοι ας αξιοποιήσουν την πηγή του Κεφαλαρίου ώστε αυτό το πεντακάθαρο νερό να μη χάνετε στη θάλασσα.

AGGELOS DRITSAS

Με την συμμετοχή ‘’μικρών’’ αλλά και ‘’μεγάλων’’ ολοκληρώθηκε το «Εργαστήρι Χαρταετού»

AGGELOS DRITSAS

Κυρία αναλαμβάνει τη φροντίδα ηλικιωμένης στο Ναύπλιο

AGGELOS DRITSAS

Ιερά Μονή Παναγίας Μαλεβής, Άγιος Πέτρος Κυνουρίας.

AGGELOS DRITSAS

Ο Δήμος Ναυπλιέων τιμά την Ημέρα της Γυναίκας

AGGELOS DRITSAS

Συλλυπητήρια του 2ου Γυμνασίου Άργους στη Κωνσταντίνα Γιαννακοπούλου

AGGELOS DRITSAS

Στην Αργολίδα ο ιδρυτής του Facebook!!! Μαρκ Ζάκερμπεργκ. Αποκλειστικές εικόνες!!

AGGELOS DRITSAS

Η Μαρία Πέτα και ο Αντώνης Πρέκας τραγούδησαν έντεχνα τραγούδια και ενθουσίασαν τους παρευρισκόμενους. ΒΙΝΤΕΟ

AGGELOS DRITSAS

Zεστή μουσική βραδιά στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Θεατρικού Ομίλου Ερμιονίδας

AGGELOS DRITSAS

Πως διαμορφώνεται το τιμολόγιο της ΔΕΗ για τον Νοέμβριο

AGGELOS DRITSAS

Σεμινάριο Βασικής Υποστήριξης της ζωής στο Νοσοκομείο Ναυπλίου

AGGELOS DRITSAS

Κοπή πίτας 2024!!

AGGELOS DRITSAS