– www.Dritsas.gr

Παράταση της διορίας για τη διασύνδεση των POS με ταμειακές και διαχείρισης πόρων (ERP) αναμένεται από το υπουργείο Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, είτε επισήμως είτε ανεπισήμως.

Η μέχρι στιγμής ισχύουσα διορία για την ολοκλήρωση της διασύνδεσης POS – ERP έχει οριστεί για τις 30 Ιουνίου, όμως η διαδικασία δεν έχει προχωρήσει με τους επιθυμητούς ρυθμούς και για αυτό το υπουργείο θα δώσει παράταση ενός μήνα, μέχρι το τέλος του Ιουλίου.

Η απόφαση για την παράταση ήρθε ύστερα από δύο συναντήσεις που είχε τις προηγούμενες ημέρες ο Κωστής Χατζηδάκης με εκπροσώπους των Network Service Providers (NSPs), δηλαδή των εταιρειών τεχνολογίας που ασχολούνται με τα λογισμικά των POS.

Οι NSPs επισήμαναν στον υπουργό τα προβλήματα που έχουν προκύψει σχετικά με τις διασυνδέσεις των POS-ταμειακών, καθώς ο αριθμός των κλήσεων που λαμβάνουν ημερησίως έχει πολλαπλασιαστεί από 3.000 σε 20.000 τους τελευταίους μήνες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Επίδομα γέννησης: Κατατέθηκε στη Βουλή η αναδρομική αύξησή του

AGGELOS DRITSAS

Ο μασκαράς μπορεί να είναι… ελεγκτής της ΑΑΔΕ

AGGELOS DRITSAS

Συνδικάτο Τροφίμων Αργολίδας – Κορινθίας: Απεργούμε με πείσμα ενάντια στο «πάμε και όπου βγει»

AGGELOS DRITSAS

Επίδομα θέρμανσης με ρεύμα: Οι δικαιούχοι και τα κριτήρια

AGGELOS DRITSAS

Γιάννης Μανιάτης «Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ, ενωμένο, δυνατό»

AGGELOS DRITSAS

Αργολίδα: Πλησιάζουν τα πρώτα Επιχειρηματικά Βραβεία

AGGELOS DRITSAS

Ο Δήμος Άργους-Μυκηνών καλεί σε νέα συνάντηση-διαβούλευση τους επιχειρηματίες της δημοτικής ενότητας Άργους

AGGELOS DRITSAS

«Αλλάζω Συσκευή 2»: Έρχεται νέο πρόγραμμα – Ποιες συσκευές καλύπτει

AGGELOS DRITSAS

Με τι καιρό θα πετάξουμε χαρταετό την Καθαρά Δευτέρα ΒΙΝΤΕΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

AGGELOS DRITSAS

Αλλάζουν όλα από 1/1/2025 για ένα εκατομμύριο ελεύθερους επαγγελματίες

AGGELOS DRITSAS

Κατώτατος μισθός: Σήμερα «πάει» στη Βουλή η τροπολογία για τη διαβούλευση

AGGELOS DRITSAS

Πώς η εφορία θα εντοπίζει επιχειρήσεις που δεν διαβιβάζουν αποδείξεις

AGGELOS DRITSAS