ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα

Το Περιφερειακό Επιμελητηριακό Συμβούλιο Πελοποννήσου (ΠΕΣΠ) ενημέρωσε τις επιχειρήσεις – μέλη των Επιμελητηρίων ότι από Δευτέρα 12 Μαΐου (12.30) έχει τεθεί σε λειτουργία η πλατφόρμα του Υπουργείου Περιβάλλοντος  Ενέργειας https://power4business.deddie.gr μέσω της οποίας δίνεται η δυνατότητα υποβολής αιτήσεων σε επιχειρήσεις, νομικά ή φυσικά πρόσωπα, για τη χορήγηση επιδότησης, που αφορά στις καταναλώσεις ηλεκτρικής ενέργειας για τους μήνες Δεκέμβριο του έτους 2024 και Ιανουάριο και Φεβρουάριο του έτους 2025.

Δικαιούχοι της επιδότησης είναι όλοι οι μη οικιακοί καταναλωτές ηλεκτρικής ενέργειας με επιχειρηματική δραστηριότητα και παροχή ηλεκτρικής ενέργειας εμπορικής/γενικής ή βιομηχανικής χρήσης με ακαθάριστα έσοδα για το φορολογικό έτος 2023 (Κωδικός 047 του Εντύπου Ε3 της δήλωσης φορολογίας εισοδήματος) μικρότερο ή ίσο των δέκα εκατομμυρίων ευρώ (10.000.000 €), εξαιρουμένων βάσει του Κανονισμού De minimis όσων δραστηριοποιούνται στους τομείς της πρωτογενούς παραγωγής γεωργικών προϊόντων ή/και προϊόντων αλιείας και υδατοκαλλιέργειας.

Οι κατηγορίες δικαιούχων διαμορφώνονται, σύμφωνα με το ύψος των ακαθάριστων εσόδων φορολογικού έτους 2023 ή τον κύριο ΚΑΔ.
Η διαδικασία γίνεται ηλεκτρονικά και οι αιτούντες θα πρέπει να επιβεβαιώσουν την ταυτότητα της επιχείρησης, χρησιμοποιώντας τους εταιρικούς κωδικούς πρόσβασης στο taxisnet.

Περισσότερες αναλυτικές πληροφορίες αναφορικά με το πως διαμορφώνονται οι κατηγορίες των δικαιούχων των επιδοτήσεων και το ύψος αυτών ανά κατηγορία, αναφέρονται στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Περιβάλλοντος & Ενέργειας στον σύνδεσμο που ακολουθεί.

https://ypen.gov.gr/anoixe-simera-i-platforma-ypovolis- aitiseon-apo-tis-epicheiriseis-gia-ti-chorigisi-epidotisis-pou-afora-stis-katanaloseis-ilektrikis-energeias-gia-tous-mines-dekemvrio-2024-kai-ianouario-kai-fevrouari/

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Στις 29 οι αγροτοδασικές πυρκαγιές σε ένα 24ωρο

AGGELOS DRITSAS

Το νέο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Άργους Μυκηνών: Οι 35 Δημοτικοί Σύμβουλοι που εκλέγονται

AGGELOS DRITSAS

Γιάννης Γεωργόπουλος Καλή Σχολική Χρονιά σε όλα τα παιδιά και τους Εκπαιδευτικούς της Ερμιονίδας μας!

AGGELOS DRITSAS

Θανατηφόρο τροχαίο στο Ναύπλιο

AGGELOS DRITSAS

Ναύπλιο: Δήλωση του Κωνσταντίνου Μάκαρη για την κατάθεση του ψηφοδελτίου

AGGELOS DRITSAS

Μαθητές του Π.ΕΠΑΛ Άργους μας προτρέπουν να συμμετέχουμε στις ευρωεκλογές (βίντεο)

AGGELOS DRITSAS

Σε ποια σημεία θα γίνονται rapid tests στην Αργολίδα από 28/8 έως και 1/9

AGGELOS DRITSAS

Μήνυμα ελπίδας, αισιοδοξίας και ευαισθητοποίησης στο Ναύπλιο για την Παγκόσμια Ημέρα κατά του καρκίνου του μαστού

AGGELOS DRITSAS

Με ενδιαφέρον η ημερίδα Επαγγελματικού Προσανατολισμού από το 1ο Γυμνάσιο Ναυπλίου

AGGELOS DRITSAS

Ναύπλιο Επόμενη Μέρα: Ως την τελευταία στιγμή ο κ. Ορφανός ανακυκλώνει ψεύδη

AGGELOS DRITSAS

Εγκαινιάστηκε το Σάββατο το κλειστό γυμναστήριο Ζαχάρως

AGGELOS DRITSAS

Εκδήλωση του 1ου Λυκείου Ναυπλίου για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου

AGGELOS DRITSAS