ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα

Πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του 11ου Φεστιβάλ Καλοκαιρινών Εκδηλώσεων «Γεύσεις και Όψεις» το απόγευμα της Τετάρτης 21 Αυγούστου 2024 στο Λιμάνι του Πορτοχελίου.

Την διοργάνωση έχει το Επιμελητήριο Αργολίδας σε συνεργασία με την Περιφέρεια Πελοποννήσου και τον Δήμο Ερμιονίδας.

Οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να περιηγηθούν στον εκθεσιακό χώρο του λιμανιού κάθε απόγευμα από τις 18:00 έως τις 24:00 από την Τετάρτη 21 Αυγούστου έως και την Κυριακή 25 Αυγούστου 2024.

Στα εγκαίνια παραβρέθηκαν οι βουλευτές Αργολίδας Ν.ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Γ. Ανδριανός του ΣΥΡΙΖΑ Γ. Γαβρήλος, ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Δ. Πτωχός ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Γ. Μαντζούνης, οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Α. Γανώσης και Β. Σιδέρης, ο Δήμαρχος Ερμιονίδας Γ. Γεωργόπουλος μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου,ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αργολίδας Φώτης Δαμούλος και μέλη του Δ.Σ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Μετά από την άμεση παρέμβαση του Υφυπουργού Γιάννη Ανδριανού BINTEO

AGGELOS DRITSAS

Ο Δήμος Ερμιονίδας υπέβαλλε προς το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης

AGGELOS DRITSAS

6ο Peloponnese Tourism Academy / ΝαύπλιοΠαραμένοντας στο Επίκεντρο

AGGELOS DRITSAS

”Νέα Πελοπόννησος”: Επισκέφτηκε τη βάση της Ο.Α.Κ Μεσσηνίας ο Πέτρος Τατούλης και η ομάδα του

AGGELOS DRITSAS

Η ανακοίνωση του Δήμου Άργους Μυκηνών για την επίσκεψη του Πρωθυπουργού

AGGELOS DRITSAS

“ΟΝΕΙΡΕΎΟΜΑΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΊΑ ΧΩΡΊΣ ΒΙΑ ΠΟΥ ΑΡΧΊΖΕΙ ΑΠΌ ΤΑ ΣΧΟΛΕΊΑ”

AGGELOS DRITSAS

25η ΜΑΡΤΙΟΥ 2024: ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΣΤΕΦΑΝΩΝ ΣΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ ΚΑΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ

AGGELOS DRITSAS

ΒΙΝΤΕΟ+ΦΩΤΟ: Η Νέα Επίδαυρος γιόρτασε τον Άγιο Λεωνίδη.

AGGELOS DRITSAS

Συνεργασία Περιφέρειας Πελοποννήσου και Υπερταμείου

AGGELOS DRITSAS

1ο INTERNATIONAL TAEKWONDO SUMMER CAMP 2025 στο Ναύπλιο ΒΙΝΤΕΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

AGGELOS DRITSAS

Δήμος Άργους-Μυκηνών

AGGELOS DRITSAS

Φορολογικές δηλώσεις

AGGELOS DRITSAS