ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα

Πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του 11ου Φεστιβάλ Καλοκαιρινών Εκδηλώσεων «Γεύσεις και Όψεις» το απόγευμα της Τετάρτης 21 Αυγούστου 2024 στο Λιμάνι του Πορτοχελίου.

Την διοργάνωση έχει το Επιμελητήριο Αργολίδας σε συνεργασία με την Περιφέρεια Πελοποννήσου και τον Δήμο Ερμιονίδας.

Οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να περιηγηθούν στον εκθεσιακό χώρο του λιμανιού κάθε απόγευμα από τις 18:00 έως τις 24:00 από την Τετάρτη 21 Αυγούστου έως και την Κυριακή 25 Αυγούστου 2024.

Στα εγκαίνια παραβρέθηκαν οι βουλευτές Αργολίδας Ν.ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Γ. Ανδριανός του ΣΥΡΙΖΑ Γ. Γαβρήλος, ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Δ. Πτωχός ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Γ. Μαντζούνης, οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Α. Γανώσης και Β. Σιδέρης, ο Δήμαρχος Ερμιονίδας Γ. Γεωργόπουλος μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου,ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αργολίδας Φώτης Δαμούλος και μέλη του Δ.Σ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Ευχαριστώ θερμά τον Πέτρο Τατούλη και όλους τους συναδέλφους μου

AGGELOS DRITSAS

Δήμος Άργους-Μυκηνών : θεατρική παράσταση “Σπαραγμός

AGGELOS DRITSAS

Τάσος Λάμπρου: Να ευχηθούμε κάθε επιτυχία στην 12 η Γιορτή ελιάς και ελαιολάδου στο Κρανίδι

AGGELOS DRITSAS

Λυκόσουρα: Η αρχαιότερη πόλη του κόσμου (10.000 – 8.000 Π.Χ.)

AGGELOS DRITSAS

Μουσικός Σύλλογος Ερμιόνης

AGGELOS DRITSAS

Η ομάδα του ΑΟ Ερμιονίδας έτοιμη για νέες επιτυχίες

AGGELOS DRITSAS

Ακόμη μια επιτυχημένη εκδρομή ιστορικού ενδιαφέροντος στον Πύργο Βασίλισσας Αμαλίας

AGGELOS DRITSAS

Συναυλία με τον Νίκο Οικονομόπουλο στο Δημοτικό Στάδιο Άργους.

AGGELOS DRITSAS

Χαιρετισμός του Τάσου Λάμπρου στην εκδήλωση στο Κρανίδι. BINTEO

AGGELOS DRITSAS

Δείτε τη δήλωση της αντιδημάρχου Αναστασίας – Σάσας Αργυροπούλου για τα Επιχειρηματικά βραβεία 2025.

AGGELOS DRITSAS

Πού πάνε τα πλαστικά σκουπίδια στην Ελλάδα;

AGGELOS DRITSAS

19 Μαϊου ημέρα μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου

AGGELOS DRITSAS