ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Πρόστιμο 5.500€ σε ταβέρνα στο Ναύπλιο

Τσουχτερό πρόστιμο σε ταβέρνα στο Ναύπλιο για διάθεση ληγμένου ελαιολάδου και για μη αναγραφή της ένδειξης κατεψυγμένο σε πέντε είδη, επέβαλε η Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας της Περιφέρειας Πελοποννήσου, σε ταβέρνα στο κέντρο του Ναυπλίου.

Ο έλεγχος έγινε στις 9 Ιουλίου και το πρόστιμο έφτασε τις 5.500 ευρώ καθώς οι επιθεωρητές διαπίστωσαν ότι η επιχείρηση διέθετε έξτρα παρθένο ελαιόλαδο περασμένης διατηρησιμότητας κατά παράβαση του άρθρου 13 των κανόνων ΔΙΕΠΠΥ που επισύρει πρόστιμο 3.000 ευρώ.

Επίσης διαπιστώθηκε ότι για πέντε είδη δεν αναγραφόταν στον τιμοκατάλογο ότι είναι κατεψυγμένα. Το πρόστιμο για αυτή την παράβαση είναι 500 ευρώ ανά είδος. Να σημειωθεί ότι ενώ σε σουπερμάρκετ και καταστήματα λιανικής επιτρέπεται να διατίθενται προϊόντα περασμένης διατηρησιμότητας, (με ημερομηνία “καλύτερα πριν από…”, για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα) απαγορεύεται να διατίθενται σε χώρους μαζικής εστίασης.

Ακολουθεί η ανακοίνωση επιβολής προστίμου όπως ανακοινώσε η Περιφέρεια Πελοποννήσου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Ακόμα ένα πετυχημένο μίνι Τουρνουά της Γυμναστικής Ένωσης Ναυπλίου

AGGELOS DRITSAS

ΔΕΔΔΗΕ Αργολίδας: Διακοπή ηλεκτροδότησης το Σάββατο σε χωριά του Άργους

AGGELOS DRITSAS

«Αυτός, o Άλλος και το Παντελόνι του» του Ιάκωβου Καμπανέλλη έρχεται στο Άργος

AGGELOS DRITSAS

ζωντανά : Ολυμπιακός vs Φιορεντίνα | ΤΕΛΙΚΟΣ UEFA Conference League 23/24

AGGELOS DRITSAS

Ο Τάσος Λάμπρου και η ΕΝΔΗΕΡ επισκέπτονται σήμερα την Δ.Κ Θερμησίας

AGGELOS DRITSAS

Βρεθήκαμε στο θέατρο ΑΚΡΟΠΟΛ,

AGGELOS DRITSAS

23ος Δρόμος Αργολικού Κόλπου

AGGELOS DRITSAS

Κύπελλο Ελλάδος: Πρόκριση για τον Παναργειακό στα πέναλτι

AGGELOS DRITSAS

Ναύπλιο: Πυρκαγιά στην περιοχή της Νέας Τίρυνθας

AGGELOS DRITSAS

Τέλος η οδήγηση για τους υπερήλικες οδηγούς

AGGELOS DRITSAS

Συνεδρίασητης Ολομέλειας της ΕΕΔΥ(Επιτροπή Εμπειρογνωμόνων Δημόσιας Υγείας)

AGGELOS DRITSAS

Ανατροπές δείχνει η νέα δημοσκόπηση

AGGELOS DRITSAS