ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα
ΑΠΟΨΕΙΣ - ΣΧΟΛΙΑΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Σοκ στη Γλυφάδα με 4 νεκρούς: Ένοπλος εισέβαλε σε ναυτιλιακή εταιρεία

Σε εξέλιξη βρίσκεται αστυνομική επιχείρηση στη Γλυφάδα μετά απο ειδοποίηση για πυροβολισμούς σε γραφεία ναυτιλιακής εταιρείας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία περίπου στις 10.20 το πρωί ο ένοπλος μπήκε στα γραφεία της ναυτιλιακής, που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Αρτεμισίου και Φλέμινγκ και άρχισε να πυροβολεί.

Τέσσερις είναι σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι νεκροί στο επεισόδιο με τους πυροβολισμούς στη ναυτιλιακή εταιρεία στη Γλυφάδα.

Νεκρός στο υπόγειο του κτιρίου της ναυτιλιακής βρέθηκε ο ένοπλος που εισέβαλε το πρωί πυροβολώντας με καραμπίνα. 

Σύμφωνα με τι πρώτες πληροφορίες από την αστυνομία η ομάδα της ΕΚΑΜ τον εντόπισε στο υπόγειο νεκρό με την καραμπίνα δίπλα του.

Υπενθυμίζεται ότι ο δράστης πυροβόλησε τρεις ανθρώπους μέσα στον χώρο της εταιρείας, οι οποίοι φέρονται νεκροί. Στο κτίριο έχουν μπει διασώστες του ΕΚΑΒ.

Το πρωτοφανές περιστατικό ξεκίνησε πριν τις 11 το πρωί, όταν ο 70χρονος δράστης εισέβαλε στο κτίριο από κάποιο γκαράζ της εταιρείας. Δηλαδή εκμεταλλεύτηκε κάποιο κενό ασφαλείας, διέφυγε του ελέγχου και οπλισμένος μπήκε στα γραφεία.

Προσέγγισε τους ανθρώπους που προφανώς ήταν στόχοι του, την ιδιοκτήτρια της εταιρείας και στη συνέχεια και τα άλλα δύο άτομα.

«Ήρθα εδώ πέρα για να το λήξουμε, για να ξεκαθαρίσουμε ό,τι υπάρχει μεταξύ μας», φέρεται να είπε ο δράστης.

Έντρομοι υπάλληλοι της εταιρείας ενημέρωσαν την ΕΛ.ΑΣ. για το περιστατικό, όπως και γείτονες που άκουσαν τους πυροβολισμούς.

Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις των ΟΠΚΕ και των ΕΚΑΜ. Καθώς ο δράστης παρέμενε στο εσωτερικό του κτιρίου και δεν ανταποκρινόταν στις εκκλήσεις να παραδοθεί, οργανώθηκε επιχείρηση. Οι ειδικές δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ. μπήκαν στο κτίριο, όπου βρήκαν τους τρεις νεκρούς. 

Εντόπισαν, ακόμη, τον δράστη νεκρό στο υπόγειο με την καραμπίνα δίπλα του έχοντας βάλει τέλος στη ζωή του. Βρήκαν ακόμη δύο υπαλλήλους της εταιρείας, γυναίκες, κλεισμένες σε ένα γραφείο για να προφυλαχθούν, τις οποίες απεγκλώβισαν.

Στο σημείο έχει σπεύσει ιατροδικαστής

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Θεατρικός Όμιλος Ερμιονίδας

AGGELOS DRITSAS

Δόξα τω Θεώ!!!!! Εκκλησιασμός στον ιερό ναό Αγίων Αποστόλων στους Μύλους!

AGGELOS DRITSAS

Ο Ιωάννης Γκιουμές ανανεώνει την υποψηφιότητά του για 3η φορά με την παράταξη “Αλλαγή Πορείας”

AGGELOS DRITSAS

Εγκρίθηκε ο Ισολογισμός – Απολογισμός του Δήμου Ερμιονίδας για το οικονομικό έτος 2022

AGGELOS DRITSAS

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στο Ναύπλιο το μεσημέρι με δυο τραυματίες

AGGELOS DRITSAS

Την Δευτέρα 28 Απριλίου και κάθε Δευτέρα στις 6:30 μ.μ. θα τελείται Ιερά Παράκληση του Αγίου Παϊσίου

AGGELOS DRITSAS

Π.Π: Συνάντηση Δ. Πτωχού με τον Γερμανό Πρέσβη, για τουρισμό-επενδύσεις

AGGELOS DRITSAS

Συγχαρητήρια στον Γιώργο Κωτσονάρο και διαχειριστικό έλεγχο ανήγγειλε ο Μαλτέζος

AGGELOS DRITSAS

Τάσος Χρόνης: Η Νέα Επίδαυρος είναι ο τόπος που γεννήθηκε το Ελληνικό Κράτος!

AGGELOS DRITSAS

Περισσότερα από 2000 άτομα υποδέχθηκαν στο Ναύπλιο την Ολυμπιακή Φλόγα στο Ναύπλιο ΒΙΝΤΕΟ

AGGELOS DRITSAS

ΕΦΕΤ: Οι επτά οδηγίες – συμβουλές για την Τσικνοπέμπτη

AGGELOS DRITSAS

Εκτροπή νταλίκας στην Αργολίδα – Τραυματίας ο οδηγός ΒΙΝΤΕΟ

AGGELOS DRITSAS