ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα

Φώτης Ιωαννίδης, Παυλίδης, Τζόλης, Τζίμας, Κωστούλας, ταλαντούχοι επιθετικοί βγήκαν τον τελευταίο καιρό στο ελληνικό ποδόσφαιρο, ενώ για πολλά χρόνια είχε κλείσει η κάνουλα! Πώς έγινε αυτό; Στο «ΦΩΣ» ο τεχνικός διευθυντής εκπαίδευσης των σχολών προπονητών της ΕΠΟ Κώστας Τσάνας.

«Τέλειωσε το μοντέλο που λέει “έχω καλή ακαδημία όταν κερδίζει τρόπαια”! Καλή ακαδημία είναι αυτή που ετοιμάζει με μακροπρόθεσμα προπονητικά πλάνα τους ποδοσφαιριστές! Κάνω σύσταση σε όσους ασχολούνται με μικρά παιδιά, να ενισχύουν την αυτοπεποίθηση των παιδιών. Διότι αυτό είναι πολύ σημαντικό για την ανάπτυξη τους! Ένας προπονητής με κακή συμπεριφορά έχει πολύ κακό αποτέλεσμα. Δεν θα κερδίσει τίποτα μία ομάδα με μια νίκη σε ένα ματς. Αντιθέτως θα κερδίσει πολλά με μακροπρόθεσμη ανάπτυξη παικτών».

«Είμαστε σε συνεργασία με την UEFA, το ποδόσφαιρο οδηγείται στην αύξηση της ατομικότητας, στο απρόβλεπτο! Να είναι καλός ο παίκτης στο ένας εναντίον ενός, ακόμα και στο ένας εναντίον δύο! Δες τον Κωστούλα πόσο απρόβλεπτα παίζει».

———————

Η συνέντευξη στην εφημερίδα.

• Και θα ρωτήσω εγώ τώρα..

Πότε μπορεί να παίξει απρόβλεπτα ένας ποδοσφαιριστής?

Και απαντώ..

✓ Όταν διδάσκεται τις λύσεις στις προπονήσεις & προσπαθεί μόνος του να τις εφαρμόσει στους αγώνες..

☝️ Λήψη απόφασης & ανάκληση αυτής από τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή και όχι πλήρης καθοδήγηση από τον προπονητή με λύσεις,που ο ίδιος θα σκεφτόταν για τον εαυτό του!

° Επιτρέψτε στους παίκτες σας να κάνουν τα δικά τους λάθη κι απλώς συμμετέχετε άμεσα με μια θετική ανατροφοδότηση!!

Μόνο έτσι θα υπάρξει ένα αληθινό & μακροπρόθεσμο κέρδος και για τους δύο.!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

«Το έργο της διασύνδεσης των POS με τις ταμειακές θα ολοκληρωθεί πάση θυσία»

AGGELOS DRITSAS

«Είχα φυτέψει μια μικρή ροδιά, που την καμάρωνε όλη η γειτονιά…»

AGGELOS DRITSAS

ΓΚΛΟΡΙΝ ΤΣΙΟΥΡΕΑ: Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΓΕΝΙΑΣ ΚΑΘΟΡΙΖΕΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ

AGGELOS DRITSAS

Υποδεχθήκαμε την πρώτη ομάδα Ο.Π.Κ.Ε. που εγκαταστάθηκε στο ισόγειο της «Αργώ Α.Ε» Νέα Κίο

AGGELOS DRITSAS

Ευρωπαϊκή Ημέρα κατά του Καρκίνου του Προστάτη

AGGELOS DRITSAS

ΚΑΜΠΟΣΟΣ: ΡΕ ΜΗ ΜΕ ΦΟΒΆΣΤΕ ΔΕΝ ΓΥΡΙΖΩ ΠΑΛΙ ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΊΚΗΣΗ !!!!!!!!!

AGGELOS DRITSAS

Ένα ακόμα όχημα προστέθηκε στο στόλο της υπηρεσίας καθαριότητας!

AGGELOS DRITSAS

Επίσκεψη του Καλλιτεχνικού Γυμνασίου Αργολίδας στην Εθνική Γλυπτοθήκη

AGGELOS DRITSAS

ΝΑΥΠΛΙΟ : Κωνσταντίνεια 2024

AGGELOS DRITSAS

Δημοπράτηση της ΒΙΙ φάσης του διαγωνισμού για το έργο «Μελέτη, Κατασκευή, Χρηματοδότηση, Συντήρηση και Λειτουργία Φράγματος Μιναγιώτικου»

AGGELOS DRITSAS

Με λένε ΑσπασίαΉμουν υγιής κ γεμάτη όνειρα…

AGGELOS DRITSAS

Στο Προεδρικό Μέγαρο ο Εμίρης του Κατάρ (ΦΩΤΟ)

AGGELOS DRITSAS