ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα
ΑΠΟΨΕΙΣ - ΣΧΟΛΙΑΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Συγκλονίζει η μητέρα του Γεράσιμου Γεωργιάδη: «Η μόνη τιμωρία όσων φταίνε είναι να μπουν στη θέση μας»

Ετήσιο μνημόσυνο για τα θύματα του σιδηροδρομικού δυστυχήματος των Τεμπών στο Ιερό Παρεκκλήσιο του Αγίου Φιλίππου του Διακόνου εντός του Νέου Σιδηροδρομικού Σταθμού τελέστηκε το πρωί του Σαββάτου από τον μητροπολίτη Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως Βαρνάβα.

Παρέστησαν συγγενείς των θυμάτων, υπάλληλοι των σιδηροδρόμων και προσωπικό του σταθμού, καθώς μεταξύ των θυμάτων που μνημονεύτηκαν ήταν και εργαζόμενοι των τρένων, οι οποίοι που έχασαν τη ζωή τους στο πολύνεκρο δυστύχημα.

Για πρώτη φορά η η μητέρα του Γεράσιμου Γεωργιάδη, του μοναδικού επιζώντα από το πρώτο βαγόνι μίλησε στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» για τον Γολγοθά που ανεβαίνει η οικογένειά της εδώ και ένα χρόνο.

«Ο Γεράσιμος δίνει τιτάνια μάχη»

«Εδώ και έναν χρόνο ο Γεράσιμος δίνει γενναίο αγώνα για τη ζωή του. Ένα χρόνο μετά έχω τόσα πολλά να πω… δεν ήρθε η ώρα. Από την ημέρα του εγκλήματος αυθόρμητα στην αρχή, με προσπάθεια αργότερα, κρατάω τον θυμό. Γιατί επικεντρώθηκα στο πώς και όχι στο γιατί», είπε η μητέρα του Γεράσιμου.«Πώς να διορθώσω… να γιατρέψω… να σώσω. Ο Γεράσιμος δίνει τιτάνια μάχη. Ακόμα είναι όλα κρίσιμα, δεν νοείται κάτι άλλο από το να είμαι δίπλα του απερίσπαστη, ανεπηρέαστη. Και η μόνη τιμωρία όσων φταίνε είναι να μπουν στη θέση μας. Όχι αυτών που έφυγαν, στη θέσω όσων έμειναν. Ακόμα δεν μπορώ να αντικρίσω την εικόνα με τα δύο βαγόνια σε ορθή γωνία», επισήμανε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Μαθητές σχολείων του Ναυπλίου τίμησαν του ήρωες του έπους του 1940

AGGELOS DRITSAS

Κάλεσμα στην προοδευτική κοινωνία απευθύνει ο Πέτρος Τατούλης

AGGELOS DRITSAS

Άργος: Ο Σύλλογος Άνθεμα διοργανώνει πιστοποιημένο σεμινάριο πρώτων βοηθειών

AGGELOS DRITSAS

Πορτοχελιώτικο Καρναβάλι 2024 :Μαρία Πήλουρη- Γιάννης Γεωργόπουλος ΒΙΝΤΕΟ

AGGELOS DRITSAS

Αποκριάτικος Χορός Συλλόγου Γονέων Δημοτικού Σχολείου Νέας Κίου

AGGELOS DRITSAS

Ναύπλιο: Εμπορικός Σύλλογος και Δήμος ετοιμάζονται για τα Χριστούγεννα

AGGELOS DRITSAS

Ναύπλιο: “10ο Περπάτημα για την ζωή” στις 25 Οκτωβρίου

AGGELOS DRITSAS

Αργολίδα: Έρχεται το Porto Heli Night Run & Ververonda Easy Trail Run 2024

AGGELOS DRITSAS

Αργολίδα: Όλα τα αποτελέσματα των ποδοσφαιρικών αγώνων της Α1 και Α2 κατηγορίας

AGGELOS DRITSAS

Βασιλόπιτα έκοψε ο Πολιτιστικός Εξωραϊστικός και Μορφωτικός Σύλλογος Κάντιας

AGGELOS DRITSAS

Σήμερα είχα τη χαρά και την τιμή να παρευρεθώ στη γιορτή λήξης του Δημοτικού Σχολείου Πορτοχελίου

AGGELOS DRITSAS

Προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος σε περιοχές του Δήμου Ναυπλιέων

AGGELOS DRITSAS