www.AggelosDritsas.gr
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Συνταξιούχος αγρότισσα δώρισε ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Μεσολογγίου

Συγκινεί η κίνηση μίας συνταξιούχου αγρότισσας στο Μεσολόγγι, η οποία είναι από το χωριό Άμπλιανη Ευρυτανίας, να δωρίσει ένα ασθενοφόρο στο νοσοκομείο.

Η κυρία Αθηνά Παπαχρήστου αγόρασε ένα ασθενοφόρο και το διέθεσε στο νοσοκομείο του Μεσολογγίου «για να καλύπτει τις ανάγκες των συμπολιτών μου», όπως δήλωσε, ενώ σύμφωνα με το messolonghinews.gr έθεσε δύο όρους για τη δωρεά της.

Συγκεκριμένα, η κα. Παπαχρήστου δώρισε το ασθενοφόρο υπό τον όρο ότι θα καλύπτει αποκλειστικά τις ανάγκες του νοσοκομείου Μεσολογγίου, ενώ ζήτησε όταν το ασθενοφόρο διέρχεται έξω από το σπίτι της να χτυπά τη σειρήνα.

«Χρειάστηκε πολλές φορές η διακομιδή μου στο νοσοκομείο της Πάτρας. Συνήθως δεν υπήρχε διαθέσιμο ασθενοφόρο και μια φορά που υπήρξε αυτό έπαθε βλάβη στη γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου και μετακινήθηκα με ΤΑΞΙ.

Έτσι αποφάσισα να αγοράσω ένα ασθενοφόρο και να το διαθέσω στο νοσοκομείο για να καλύπτει τις ανάγκες των συμπολιτών μου» δήλωσε η συνταξιούχος αγρότισσα, εξηγώντας τον λόγο που προχώρησε στη συγκεκριμένη πράξη.

Οι συγχωριανοί της από την Άμπλιανη Ευρυτανίας, όπου και κατάγεται η κα. Αθηνά ανέβασαν στη σελίδα τους στο Instagram την παρακάτω δημοσίευση για να την τιμήσουν με τη σειρά τους:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Γ. Γαβρήλος από την Γιορτή Ροδιού Ερμιόνης: Ο αγροτικός κόσμος είναι σε αδιέξοδο

AGGELOS DRITSAS

Κωνσταντίνος Μάκαρης: Επιμένει για έλεγχο από ορκωτούς ΒΙΝΤΕΟ

AGGELOS DRITSAS

Το νέο θησαυροφυλάκιο της Ελλάδας!

AGGELOS DRITSAS

ΤΑ ΦΡΑΓΚΟΣΥΚΑ ΤΟΥ ΝΑΥΠΛΙΟΥ ΒΙΝΤΕΟ DRONE

AGGELOS DRITSAS

ΤΩΡΑ • ΖΩΝΤΑΝΑ ΑΠΟ ΤΗ ΝΙΚΑΙΑ Το τελευταίο αντίο στον Γιώργο Μαζωνάκη

AGGELOS DRITSAS

Άργος: Ημιφορτηγό «πέταξε» πάνω από χαντάκι 3-4 μέτρων – Άφαντος ο οδηγός

AGGELOS DRITSAS

Αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου την παράσταση «ζ-η-θ, ο Ξένος»,

AGGELOS DRITSAS

Σεισμός 4,7 Ρίχτερ ανοιχτά από το Κρανίδι – Αισθητός και σε περιοχές της Αττικής

AGGELOS DRITSAS

Δημήτρης Πτωχός: «Εργαζόμαστε για τη δημιουργία ΟργανισμούΔιαχείρισης Προορισμού στην Περιφέρεια Πελοποννήσου»

AGGELOS DRITSAS

Απολλώνειος Πολιτιστικός Σύλλογος Λευκακίων

AGGELOS DRITSAS

Καιρός: Έρχεται νέο κύμα κακοκαιρίας από την Ιταλία – Πότε θα «χτυπήσει» την Ελλάδα

AGGELOS DRITSAS

 Έξυπνη Ηλιακή Περίφραξη Βαριάς Κατασκευής — 600W

AGGELOS DRITSAS