www.AggelosDritsas.gr
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΔΗΜΟΣ ΕΠΙΔΑΥΡΟΥΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τάσος Χρόνης: Η Νέα Επίδαυρος είναι ο τόπος που γεννήθηκε το Ελληνικό Κράτος!

📜Τιμώντας την ιστορία μας πήραμε άμεση απόφαση για αλλαγή του εμβλήματος και διακριτη σύνδεση της αρχαιας με το νεότερη ιστορία μας!

📌Αναβαθμίσαμε πλήρως τους εορτασμούς της επετείου της Α Εθνοσυνέλευσης των Ελλήνων!

Πλήθος δημάρχων, σύσσωμη η πολιτική και πολιτειακή ηγεσία, η ΚΕΔΕ και οι νομικες σχολες της χώρας μας, γνώρισαν από κοντά τον τόπο μας και τίμησαν τους εορτασμούς που συνδιοργανωσαμε με την Βουλή των Ελλήνων!

✅️Μέσω προγράμματος του ΟΑΕΔ θέσαμε σε τακτική λειτουργία τη Μόνιμη Έκθεση του Ιδρύματος της Βουλής των Ελλήνων ενώ μέχρι σήμερα τουλάχιστον 1.000 άτομα έχουν επισκεφθεί το χώρο!

✅️Προτείναμε, χρηματοδοτησαμε και τελικά πετύχαμε να ιδρυθεί εποχικό Πυροσβεστικό Κλιμάκιο στη Νέα Επίδαυρο.

✅️Ολοκληρώσαμε και ολοκληρώνουμε έργα υποδομών όπως τηλεελεγχο υδρομετρων, αναβάθμιση Βιολογικού καθαρισμού, ώριμη μελέτη συνολικής αλλαγής δικτύων ύδρευσης και αποχετευσης αλλά και αναπτυξιακά έργα όπως η αλλαγή και η αναβάθμιση του χώρου της γέφυρας Αγίου Νικολάου, η ΜΠΕ του Λιμένα Νεας Επιδαύρου, τα αθλητικά έργα, η εμφανής αλλαγή στα σχολειά μας!

✅️Η υλοποίηση της μελέτης των περιπατητικων διαδρομών και του φαραγγιού του Βοθυλα μαζί με τις προτάσεις στο πλαίσιο της Ολοκληρωμενης Χωρικής Επέμβασης για το παραλιακο μετωπο και τα λιμάνια του Δημου μας είναι η απαρχή της Αναπτυξιακής πολιτικής της επόμενης περιόδου!

🎯Έχοντας ως βασικό στόχο την ένταξη της πρότασης για το master plan της ολοκληρωμένης ανάπλασης του χώρου της Α Εθνοσυνελευσης και του δρόμου του κάστρου προχωράμε στη επόμενη πενταετία με πρόσωπα που αγαπούν, μένουν μονιμα και έχουν αφήσει το δικό τους κοινωνικό αποτύπωμα!

#epidavros

#dimosepidavrou

#toposnadeis

#toposnazeis

#milamemeerga

#ergokaiorama

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Σάμινθος Πολιτιστικός Σύλλογος: 3η γιορτή Πρωτομαγιάς με ολοήμερο υπαίθριο γλέντι στις Μυκήνες

AGGELOS DRITSAS

Φωτιά στην Καραθώνα Ναυπλίου στην παλιά χωματερή ΒΙΝΤΕΟ

AGGELOS DRITSAS

Eιρηνική διαμαρτυρία στην Πλατεία Τριών Ναυάρχων στο Ναύπλιο,

AGGELOS DRITSAS

14η Γιορτή Ροδιού στην Ερμιόνη, που θα πραγματοποιηθεί στις 25 & 26 Οκτωβρίου!

AGGELOS DRITSAS

«Τα παιδιά έκαναν μια πάρα πολύ μεγάλη προσπάθεια»

AGGELOS DRITSAS

Συνάντηση με τον Υπουργό Δικαιοσύνης Γιώργο Φλωρίδη για τα προβλήματα του Δικαστικού Μεγάρου Ναυπλίου–

AGGELOS DRITSAS

Νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Φιλολόγων Αργολίδας

AGGELOS DRITSAS

Νέο «σοκ» Γυναίκα αστυνομικός από το Ναύπλιο υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο

AGGELOS DRITSAS

ΙΣΧΥΡΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΡΟΙΖΗΝΙΑΣ – ΜΕΘΑΝΩΝ ΣΤΟ FORUM ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

AGGELOS DRITSAS

Aντιολισθητικές αλυσίδες: Ποιοι κινδυνεύουν με πρόστιμο – Πώς θα το αποφύγετε

AGGELOS DRITSAS

Με τον Πέτρο Τατούλη και το Σχέδιο της Νέας Πελοποννήσου αξιοποιούμε στοχευμένα τα ανταποδοτικά οφέλη

AGGELOS DRITSAS

Τετραπλός επανυπολογισμός συντάξεων με αναδρομικά έως 18.000 ευρώ

AGGELOS DRITSAS