ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα

Το αφιέρωμα στην Ερμιονίδα και η άποψη ορισμένων “περί δυσφήμισης” όπως αυτή αναρτήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η παρουσίαση των προβλημάτων σε ένα τόπο δεν αποτελεί δυσφήμιση, είναι το μέσο για την ενημέρωση,για την ενεργοποίηση, για την κινητοποίηση όλων μας ,για να συμβάλουμε ,Αιρετοί και Δημότες αλλά και η Κεντρική Διοίκηση στην επίλυση αυτών των μεγάλων ή μικρών προβλημάτων.

Αυτό αποτελεί βασικό στοιχείο της Πολιτικής Κοινωνιολογίας ” η ενεργοποίηση των πολιτών στην επίτευξη κοινών στόχων “.

Ο τόπος μας η Ερμιονίδα μας έχει συγκριτικά πλεονεκτήματα και τα γνωρίζουμε όλοι (τις φυσικές ομορφιές του,το μικροκλίμα του,την πολιτιστική ταυτότητα και κληρονομιά και το κυριότερο ανθρώπινο δυναμικό του) αυτά πάντα απαιτείται να τα προβάλουμε αλλά και να τα προστατεύουμε και είναι “οι σύμμαχοι μας”στην συλλογική προσπάθεια επίλυσης κρίσιμων διαχρονικών προβλημάτων τα οποία διεκδικούμε την άμεση επίλυση τους.

Ευχαριστούμε την εκπομπή της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ “Όπου υπάρχει Ελλάδα”για το διήμερο αφιέρωμα τους στον τόπο μας ,στην Ερμιονίδα μας, τόσο για την παρουσίαση των προβλημάτων μας όσο και στην παρουσίαση των δράσεων των ανθρώπων και των συγκριτικών πλεονεκτημάτων του τόπου μας.

Τάσος Λάμπρου

Δημοτικός σύμβουλος

Δήμου Ερμιονίδας

Καθηγητής κοινωνικής εκπαίδευσης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

ΤΟ ΑΝΑΠΛΙ ΕΜΠΡΟΣ ! & ΠΙΣΩ .. Έχουμε επίσημα τα βάθη Το έργο απέτυχε Εκατομμύρια χάθηκαν Οι ευθύνες είναι τεράστιες …

AGGELOS DRITSAS

Ομόφωνο Ψήφισμα Διαμαρτυρίας του Δ.Σ. Δήμου Ερμιονίδας για τη διατήρηση του Υποθηκοφυλακείου Μάσσητος

AGGELOS DRITSAS

Δεν μπορώ να είμαι κομμάτι ενός Συλλόγου ..

AGGELOS DRITSAS

Σ.Α.Ε.Κ Άργους ΒΙΝΤΕΟ

AGGELOS DRITSAS

Ριζική αναβάθμιση του στόλου των οχημάτων καθαριότητας του Δήμου Ναυπλιέων

AGGELOS DRITSAS

Γιορτάζει η Παναγία η Κατακεκρυμμένη ή Πορτοκαλούσα στο Άργος DRONE BINTEO 2024

AGGELOS DRITSAS

Ευχαριστήριο της Ένωσης Τυφλών Αν. Πελοποννήσου και του Συλλόγου Τυφλών Αργολίδας

AGGELOS DRITSAS

 Διαμαρτυρήθηκαν για την απόσπαση του Πρωτοδικείου

AGGELOS DRITSAS

Ναύπλιο: Καραθώνα – Κινητοποίηση της πυροσβεστικής ΒΙΝΤΕΟ

AGGELOS DRITSAS

ΙΣΧΥΡΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΡΟΙΖΗΝΙΑΣ – ΜΕΘΑΝΩΝ ΣΤΟ FORUM ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

AGGELOS DRITSAS

ΝΑΥΠΛΙΟ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΧΟΡΩΔΙΩΝ

AGGELOS DRITSAS

Το ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΡΑΝΙΔΙΟΥ φιλοξένησε το 14 Γυμνάσιο Περιστερίου

AGGELOS DRITSAS