ΑΡΓΟΛΙΔΑ TV – ΑΓΓΕΛΟΣ ΔΡΙΤΣΑΣ

Τσικνοπέμπτη σήμερα και σε Τολό, Νέα Τίρυνθα, Αγία Παρασκευή – Τσέλο, Ασίνη, Πουλακίδα και φυσικά στο Ναύπλιο διοργανώνονται εκδηλώσεις με κύριο “συστατικό” το τσίκνισμα και το αποκριάτικα γλέντια. 

Αναλυτικά:

Τολό, ώρα 12:00 

Ο Δήμος Ναυπλιέων , η Δημοτική Κοινότητα Τολού σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Τολού , τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου Τολού και τον Σύλλογο Επαγγελματιών Τολού θα πραγματοποιήσουν αποκριάτικο γλέντι στο κέντρο του Τολού με dj, μουσική και τσικνίσματα. 

Ναύπλιο  Από ώρα 13:00 έως 18:00

 Ο Δήμος Ναυπλιέων σε συνεργασία με τον Σύλλογο Εστίασης «Το Ανάπλι» διοργανώνει αποκριάτικο γλέντι Τσικνοπέμπτης με ζωντανή μουσική και τσικνίσματα στις οδούς Άργους και Αιγίου . 

Νέα Τίρυνθα, ώρα 17:00 

Η Δημοτική Κοινότητα , ο Πολιτιστικός Σύλλογος Νέας Τίρυνθας και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου Νέας Τίρυνθας πραγματοποιούν παραδοσιακό γλέντι στην πλατεία του χωριού με φωτιές ,μουσική, dj και πολύ… πολύ κέφι! 

Αγία Παρασκευή –- Τσέλο , ώρα 17:30 

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αγίας Παρασκευής – Τσέλο διοργανώνει αποκριάτικο παραδοσιακό γλέντι στην πλατεία του χωριού με φωτιές , μουσική , χορό και πολύ κέφι!

Ασίνη , ώρα 18:00 

Ο Μορφωτικός Πολιτιστικός Εξωραϊστικός Σύλλογος Ασίνης πραγματοποιεί στην Κόντρα – Άγιος Τρύφωνας βραδιά γλεντιού με το αποκριάτικο άναμμα της φωτιάς , μουσική, χορό και … αερόστατα! Συνοικία 

ΠΡΟΝΟΙΑ Πλατεία Εθνοσυνελεύσεως , ώρα 19:30 

Φέτος η Πρόνοια θα ξαναζήσει το παραδοσιακό γλέντι της Τσικνοπέμπτης όπως παλιά , δηλαδή θα έχουμε ένα προνοιώτικο ξεφάντωμα . 

Ο Δήμος Ναυπλιέων συνεργάζεται με τους πιο ειδικούς στη χαρά … τα παιδιά της πόλης που θα αναλάβουν να γεμίσουν με κέφι και γιορ τινή διάθεση την αγαπημένη γειτονιά του Ναυπλίου . » 

Οι μαθητές και οι μαθήτριες του 3ου Δημοτικού Σχολείου Ναυπλίου αναλαμβάνουν δράση στην πλατεία του σχολείου τους. Οι μαθητές και οι μαθήτριες του 1ουΔημοτικού Σχολείου Ναυπλίου και του ΕΝ.Ε.Ε.ΓΥ.Λ Αργολίδας έρχονται να χαρίσουν τη δική τους πινελιά στη δράση . 

• Τα Μουσικά Σχολεία της Αργολίδας , της Καστοριάς και της Δράμας συνεργάζονται για μια βραδιά γεμάτη μουσική , χορό , τραγούδι ,παράδοση, κέφι και χαμόγελα πολλά . Πουλακίδα, ώρα 20:00 

Ο Μορφωτικός Σύλλογος Πουλακίδας πραγματοποιεί , στην κεντρική πλατεία του χωριού , βραδιά γλεντιού με το αποκριάτικο άναμμα της φωτιάς, μουσική και χορό .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

«Μαϊμού» γιατροί άρπαξαν 30.000€ από ηλικιωμένη

AGGELOS DRITSAS

Κλείνουν λόγω καύσωνα Σχολικές μονάδες της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης στην Ερμιονίδα

AGGELOS DRITSAS

Το 15ο Παλαμήδειο Πρωτάθλημα Πολεμικών Τεχνών στο Ναύπλιο με 630 αθλητές και αθλήτριες

AGGELOS DRITSAS

Γ΄Εθνική: Ισοπαλία της Ερμιονίδας στη Ρόδο επί του Ιαλυσού

AGGELOS DRITSAS

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αιγίου

AGGELOS DRITSAS

Δράση ευαισθητοποίησης μαθητών του 1ου Λυκείου Ναυπλίου για τα ΑμεΑ από το ΚΕΔΑΣΥ

AGGELOS DRITSAS

54χρονος και 57χρονη είχαν στο σπίτι τους 29 όπλα, 72 κιλά πυρίτιδας, χιλιάδες σφαίρες

AGGELOS DRITSAS

ΑΡΓΟΛΙΔΑ «2η Γιορτή Μανταρινιού», στο Δρέπανο ΒΙΝΤΕΟ ΡΕΠΟΣΤΑΖ AFTODIOIKISI.TV

AGGELOS DRITSAS

Συνάντηση Μαλτέζου με τον Αντιδήμαρχο Πολιτισμού Αγίων Αναργύρων για τη συνεργασία με Ιταλία και Αίγυπτο

AGGELOS DRITSAS

Πέτρος Τατούλης: Ο τόπος μας χρειάζεται λύσεις

AGGELOS DRITSAS

AGGELOS DRITSAS

Εμφανίστηκε σαν… μελλοντολόγος, της άρπαξε 11.000 ευρώ!

AGGELOS DRITSAS