ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Υπάλληλος beach bar έσκασε τα λάστιχα αυτοκινήτου κλιμακίου του ΣΔΟΕ

Yπάλληλος σε beach bar στην Ολυμπιάδα Χαλκιδικής προκάλεσε φθορές στα λάστιχα του υπηρεσιακού οχήματος κλιμακίου του ΣΔΟΕ, που μετέβη για οικονομικό έλεγχο στην επιχείρηση.

Το περιστατικό σημειώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής (1/9), όταν τετραμελές κλιμάκιο του Σώματος Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος (Σ.Δ.Ο.Ε.) Μακεδονίας, έφτασε στην επιχείρηση προκειμένου να πραγματοποιήσει σχετικό οικονομικό έλεγχο και εντόπισε φορολογικές παραβάσεις. Φεύγοντας, οι υπάλληλοι του Σ.Δ.Ο.Ε. διαπίστωσαν ότι είχαν σκάσει τα λάστιχά τους.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, άμεσα ειδοποίησαν το Κέντρο της Άμεσης Δράσης και για την υπόθεση συνελήφθη ο 25χρονος εργαζόμενος, ο οποίος ομολόγησε ότι έσκισε τα λάστιχα με αιχμηρό αντικείμενο κατ’ εντολή του 50χρονου επιχειρηματία, ο οποίος και αναζητείται στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Πυρκαγιά σε αγροτοδασική έκταση στην Άνω Επίδαυρο

AGGELOS DRITSAS

Γ. Μαλτέζος: Στα 6.250.000€ το έλλειμα στο Δήμο Άργους Μυκηνών – 17.340.000€ τα συνολικά δάνεια (βίντεο)

AGGELOS DRITSAS

Αργολίδα: Εκδηλώσεις Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων της Μικράς Ασίας στη Νέα Κίο

AGGELOS DRITSAS

Η απάντηση του Τάσου Χρόνη στον Γιάννη Σαρρή: “Πλυντήριο τραμπουκισμών και πολιτικού βόθρου…”

AGGELOS DRITSAS

Εφυγε από τη ζωή, μια Ναυπλιώτισσα …

AGGELOS DRITSAS

Με ενωτικό λόγο ο Τάσος Χρόνης: “Όλοι μαζί είμαστε η νέα δημοτική αρχή Επιδαύρου”

AGGELOS DRITSAS

Κέρδισε 8 εκατομμύρια στο Τζόκερ!

AGGELOS DRITSAS

Ένα Μεγάλο Ευχαριστώ για την 192η εθελοντική αιμοδοσία στοΆργος

AGGELOS DRITSAS

Ο Δήμος Άργους – Μυκηνών, σε συνεργασία με τους Προέδρους των Τοπικών Κοινοτήτων,

AGGELOS DRITSAS

Καλό ταξίδι φίλε και συναδελφε Γρηγόρη

AGGELOS DRITSAS

Τέσσερις δεκαετίες χωρίς ψιλές και δασείες!

AGGELOS DRITSAS

 Σοβαρό το περιβαλλοντικό πρόβλημα της ρύπανσης του Αργολικού Κόλπου (βίντεο)

AGGELOS DRITSAS