ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα
ΔΗΜΟΣ ΝΑΥΠΛΙΕΩΝΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στο Ναύπλιο την Κυριακή 10/12

Τα Χριστούγεννα ….έφτασαν! Η λαμπρή γιορτή της γέννησης του Κυρίου κυριαρχεί σε κάθε μήκος και πλάτος του κόσμου και σκορπίζει θεϊκό φως στις καρδιές των ανθρώπων.

Η φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου του Δήμου Ναυπλιέων έχει προγραμματιστεί για την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2023 , στις 19:00 στην Πλατεία Συντάγματος.

Το Ναύπλιο « πλημμυρίζει με λάμψη και φως¨… από τις 18:00 για να υποδεχθεί την ευλογημένη αυτή γιορτή με ήχους τραγουδιών που αντιλαλούν χαρμόσυνα προκαλώντας τέρψη και συγκίνηση και ενισχύοντας το πνεύμα των Χριστουγέννων, το πνεύμα της Αγάπης!

Ανάβουμε τα φώτα του δέντρου!…σύμβολο της συνέχισης της ζωής με ελπίδα, αισιοδοξία και ειρήνη στην καρδιά και στην πόλη μας.

Στην εκδήλωση συμμετέχουν:

– Η Φιλαρμονική του Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ. Ναυπλίου, υπό τη διδασκαλία – διεύθυνση του μαέστρου – αρχιμουσικού Θεοδόση Αντωνιάδη.

– Το Καλλιτεχνικό Γυμνάσιο Αργολίδας με μαθητές από τις κατευθύνσεις θεάτρου – κινηματογράφου, χορού και εικαστικών.

– Το Νέο Σχολείο με την χορωδία και την ορχήστρα του θα παρουσιάσει χριστουγεννιάτικα τραγούδια.

– Ο Αθλητικός Πολιτιστικός Σύλλογος Ναυπλίου ΧΟΡΟΚΙΝΗΣΗ με ένα αγωνιστικό τμήμα αθλητικού ομαδικού χορού ΤΣΙΡΛΙΝΤΙΝΓΚ ηλικίας δημοτικών/primary σε χορογραφία χριστουγεννιάτικο pom!

– Τα παιδιά του ΚΔΑΠ ΟΥΡΑΝΙΟ ΤΟΞΟ αποδίδοντας στην ελληνική νοηματική γλώσσα χριστουγεννιάτικα τραγούδια.

– Το Μουσικό Σχολείο Αργολίδας με το Σύνολο Παραδοσιακής Μουσικής θα παρουσιάσει παραδοσιακά κάλαντα Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς από διάφορες περιοχές της Ελλάδας.

Φορώντας το πιο ζεστό μας χαμόγελο, εμπλεκόμαστε όλοι μαζί σε μια ¨συνομωσία Αγάπης¨….. γιατί… Χριστούγεννα είναι η Αγάπη εν δράσει! Κάθε φορά που αγαπάμε, κάθε φορά που προσφέρουμε είναι Χριστούγεννα!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Νεκρή γυναίκα εντοπίστηκε σε θαλάσσια περιοχή της Κορινθίας

AGGELOS DRITSAS

Ναύπλιο: Πολυαρχιερατική Θεία Λειτουργία για τον πολιούχο, Άγιο Αναστάσιο ΒΙΝΤΕΟ

AGGELOS DRITSAS

Ο Α.Γ.Ο.Ν. ημερίδα με θέμα «ο ρόλος του γονέα στην εξέλιξη του νεαρού αθλητή»

AGGELOS DRITSAS

ΚΔΑΠ Επίδαυρος: Ενθουσίασε τα παιδιά η θεατρική παράσταση “Χριστούγεννα S.O.S.”

AGGELOS DRITSAS

Γ. Γεωργόπουλος : Να ευχηθώ καλή αρχή και καλή συνεργασία προς όφελος των πολιτών, που μας έχουν ανάγκη.

AGGELOS DRITSAS

Δήμος Ερμιονίδας: Αντικατάσταση φθαρμένων και κατεστραμμένων πινακίδων οδικής σήμανσης

AGGELOS DRITSAS

Ενημέρωση από τον Δήμο Ερμιονίδας για τη λειτουργία του υδατοδρομίου Κοιλάδας

AGGELOS DRITSAS

Πρόσκοποι Ανατολικής Πελοποννήσου

AGGELOS DRITSAS

Φιάσκο με το Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ στο Ναύπλιο

AGGELOS DRITSAS

Νίκη για τα κορίτσια του Φείδωνα επί της Δόξας Ζακύνθου

AGGELOS DRITSAS

Κατώτατος μισθός: Μπορεί να φτάσει έως 1.259 ευρώ με τις τριετίες -Τα 13 επιδόματα που συμπαρασύρονται

AGGELOS DRITSAS

Γιορτή της Μητέρας – Υπαπαντή του Χριστού

AGGELOS DRITSAS