ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα
ΑΠΟΨΕΙΣ - ΣΧΟΛΙΑΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Άρης Μουγκοπέτρος: Η νέα φωτογραφία από το νοσοκομείο με το «δεμένο» χέρι

Ευχαριστώ στην οικογένεια του παναθηναϊκού για αυτό το πανέμορφο δώρο

Άρης Μουγκοπέτρος: Η νέα φωτογραφία από το νοσοκομείο με το «δεμένο» χέρι και το δώρο της αγαπημένης του ομάδας

Στο νοσοκομείο ΚΑΤ εξακολουθεί να νοσηλεύεται ο Άρης Μουγκοπέτρος μετά τον σοβαρό τραυματισμό του τα ξημερώματα της Δευτέρας του Πάσχα.

Ο 32χρονος μουσικός, μετά από κροτίδα που «έσκασε» στο δεξί του χέρι, έχασε δύο δάχτυλά του ενώ τις επόμενες ημέρες θα κριθεί πότε θα πάρει εξιτήριο.

Το απόγευμα της Παρασκευής 25/4 ο Άρης Μουγκοπέτρος έκανε μια νέα ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, αποκαλύπτοντας ένα δώρο-έκπληξη που του έκανε η ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού.

Ο μουσικός, με δεμένο το χέρι του και φορώντας γυαλιά, πόζαρε με την φανέλα του Κέντρικ Ναν, την οποία του έστειλαν δώρο από την ομάδα του Παναθηναϊκού και ο ίδιος θέλοντας να τους ευχαριστήσει έγραψε: «Ευχαριστώ την οικογένεια του παναθηναϊκού για αυτό το πανέμορφο δώρο».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Πένθος στο Σύνδεσμο Ιεροψαλτών Αργολίδας για την απώλεια του Χρήστου Σπανού

AGGELOS DRITSAS

Τραγωδία Έπεσε μέσα στο τζάκι και κάηκε ζωντανός!

AGGELOS DRITSAS

18 Μαρτίου – Παγκόσμια Ημέρα Ανακύκλωσης

AGGELOS DRITSAS

”Δύναμη Προοπτικής”: Συνεχίζεται η περιοδεία του Δημάρχου Τάσου Χρόνη

AGGELOS DRITSAS

Ξεχωριστή βραδιά χθες στο Αραχναίο κατά την έναρξη του 2ου Φεστιβάλ Ακροναυπλίας ΒΙΝΤΕΟ

AGGELOS DRITSAS

 Αναστασία – Σάσσα Αργυροπούλου : Συνεργεία του Τμήματος Καθαριότητας βρίσκονται διαρκώς σε διάφορα σημεία του Δήμου μας.

AGGELOS DRITSAS

Ευρωπαϊκό Πρωταθλήμα Cheerleading 2025 στη Σλοβενία! ΒΙΝΤΕΟ

AGGELOS DRITSAS

Seabourn Encore: 6 φορές θα επισκεφθεί το Ναύπλιο το 2024

AGGELOS DRITSAS

Το νερό του Κεφαλαρίου να μην χαθεί στην θάλασσα

AGGELOS DRITSAS

Ημερίδα | Δημοσιονομικοί Έλεγχοι LIVE BINTEO

AGGELOS DRITSAS

Παρουσίαση του βιβλίου: «Το Ναύπλιο τον 19° αιώνα – Μαρτυρίες και Μαρτυρούμενα από τα Τοπικά Έντυπα Μέσα»

AGGELOS DRITSAS

Η Παγκόσμια Ημέρα Θεάτρου είναι η ετήσια γιορτή της διεθνούς θεατρικής κοινότητας, από το 1961

AGGELOS DRITSAS