ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα

Από: Δήμαρχο Άργους Μυκηνών

Προς: Δ.Σ. Μορφωτικού Συλλόγου Νέας Κίου

Αξιότιμοι κύριοι,

Σας ενημερώνω ότι τη Δευτέρα 28 Απριλίου 2025, κλιμάκιο της τεχνικής υπηρεσίας του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη θα επισκεφθεί τη Νέα Κίο για αυτοψία στους χώρους που έχουν προταθεί για τη στέγαση του Τμήματος Άμεσης Επέμβασης (ΤΑΕ).

Στους υπό εξέταση χώρους περιλαμβάνεται και το δημοτικό κτίριο, όπου σήμερα λειτουργεί το παράρτημα Νέας Κίου του Δημοτικού Ωδείου μας και επίσης φιλοξενούνται, χωρίς καμία οικονομική συμμετοχή, το ΤΟΕΒ και ο Μορφωτικός Σύλλογος Νέας Κίου.

Υπενθυμίζεται ότι τα κτίρια του Δήμου ανήκουν στο σύνολο της κοινωνίας, εξυπηρετούν τις ανάγκες της και η αξιοποίησή τους καθορίζεται με γνώμονα το ευρύτερο δημόσιο συμφέρον, το οποίο υπερέχει κάθε επιμέρους δραστηριότητας. Η απόφαση που θα ληφθεί για τη στέγαση της νέας Υπηρεσίας ανήκει στο Υπουργείο και σε κανέναν άλλον, εναπόκειται ωστόσο σε όλους μας να διευκολύνουμε με κάθε δυνατό τρόπο τη στέγαση της Υπηρεσίας για να εξασφαλίσουμε την ίδρυση και παραμονή της εδώ.

Ως εκ τούτου, αναμένω την απρόσκοπτη συνεργασία και τη διευκόλυνσή σας κατά την αυτοψία, προκειμένου να διασφαλιστεί η εύρυθμη ολοκλήρωση της διαδικασίας, προς όφελος όλων των πολιτών. Το θέμα της ασφάλειας της Νέας Κίου και όλου του Δήμου είναι θέμα ζωτικής σημασίας και δεν πρέπει να αποτελεί πεδίο μικροπολιτικών υπολογισμών ή εσφαλμένης προτεραιοποίησης.

Με εκτίμηση,

Γιάννης Μαλτέζος

Δήμαρχος Άργους Μυκηνών

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Εθελοντική Ομάδα Διδύμων

AGGELOS DRITSAS

Αυτοψία του Αντιπεριφερειάρχη Αρκαδίας, Κώστα Μανδρώνη, για την πρόοδο των εργασιών στο δρόμο Καρύταινα -Ατσίχολος – Βλαχόραπτη – Παλαιόκαστρο

AGGELOS DRITSAS

«Ήρωες για μία μέρα», εικαστική έκθεση στο Ναύπλιο

AGGELOS DRITSAS

Υποδεχόμαστε την νεανική μπάντα από τον Καναδά “Lake city Secondary School Touring band”

AGGELOS DRITSAS

Δύο εξαιρετικές εκδηλώσεις στο Φεστιβάλ Ναυπλίου

AGGELOS DRITSAS

Άργος: Η “Φόνισσα” του Α. Παπαδιαμάντη με την Καρυοφυλλιά Καραμπέτη στο CINE VALIA

AGGELOS DRITSAS

Άργος: Ξεκινούν οι προπονήσεις των ακαδημιών του μπασκετικού Παναργειακού

AGGELOS DRITSAS

ΕΝΔΗΕΡ: Επιτέλους Κρατικές και Δημοτικές υποδομές

AGGELOS DRITSAS

Ενισχυμένη δόση του επιδόματος παιδιού για 800.000 δικαιούχους

AGGELOS DRITSAS

Για την πρόταση δυσπιστίας που κατέθεσε το ΠΑΣΟΚ

AGGELOS DRITSAS

Συνάντηση του Περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχού με την Υπουργό Σοφία Ζαχαράκη

AGGELOS DRITSAS

Παρουσίαση του Περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχού στις Βρυξέλλες

AGGELOS DRITSAS