ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα

Το Επιμελητήριο Αργολίδας σε συνεργασία με τον Δήμο Ερμιονίδας ενημερώνουν τους ενδιαφερόμενους ότι για 11η συνεχή χρονιά θα πραγματοποιηθεί η Εκθεσιακή Δραστηριότητα «Γεύσεις και Όψεις 2024», στο λιμάνι του Πορτοχελίου από τις 21 έως τις 25 Αυγούστου 2024.

Η σημαντική αυτή διοργάνωση αποτελεί πλέον θεσμό αλλά και βασικό μηχανισμό προβολής του τοπικού και περιφερειακού παραγωγικού δυναμικού για την Αργολίδα, με εξαιρετικά μεγάλη συμμετοχή, αποδοχή και επισκεψιμότητα.

Σκοπός της είναι η προβολή της τοπικής επιχειρηματικότητας, η ανάδειξη των παραγόμενων προϊόντων και η προώθηση των σπουδαίων τουριστικών υποδομών της ευρύτερης περιοχής, με τελικό στόχο την αύξηση της εξωστρέφειας και την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας.
Οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να περιηγηθούν στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο λιμάνι Πορτοχελίου κάθε απόγευμα από τις 18:00 έως τις 24:00 για πέντε μέρες και πιο συγκεκριμένα από την Τετάρτη 21 Αυγούστου έως και την Κυριακή 25 Αυγούστου 2024.

Κατά τη διάρκεια της εκθεσιακής δραστηριότητας θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν χειροποίητες δημιουργίες – κατασκευές αλλά και να γευτούν τοπικά παραδοσιακά προϊόντα παρακολουθώντας τις σημαντικές παράλληλες εκδηλώσεις που θα πραγματοποιούνται στο πλαίσιο της έκθεσης.

Οι ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη συμμετοχή τους μπορούν να επικοινωνήσουν ως ακολούθως:

Άργος, 2 Ιουλίου 2024
Αρ. Πρωτ:2133/Φ.134

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη σήραγγα Αρτεμισίου λόγω εκτέλεσης εργασιών

AGGELOS DRITSAS

Το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Κρανιδίου στο Λαογραφικό Εργαστήρι του Δήμου Ερμιονίδας.

AGGELOS DRITSAS

Παίκτης της Ερμιονίδας ο Μαργαρίτης Κουζούνιας

AGGELOS DRITSAS

Ναύπλιο: Η έγκριση του προϋπολογισμού στο Δημοτικό Συμβούλιο

AGGELOS DRITSAS

Ξεκινούν ξεναγήσεις σχολείων στο Ιστορικό Λαογραφικό Κέντρο Κρανιδίου

AGGELOS DRITSAS

Ερμιονίδα: Πάμε Σινεμά…

AGGELOS DRITSAS

Πραγματοποιήθηκαν χθες, Κυριακή 8 Ιουνίου 2025, τα εγκαίνια της νέας Βιβλιοθήκης της Δημοτικής Κοινότητας Φούρνων

AGGELOS DRITSAS

Ναύπλιο : Ανοιχτή συνάντηση για την παλιά πόλη συγκάλεσε το Τοπικό Συμβούλιο

AGGELOS DRITSAS

Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Άργους Μυκηνών ο Κώστας Αναγνωστόπουλος

AGGELOS DRITSAS

Φώτης Δαμούλος : Μία θέση που τιμά ιδιαίτερα την επιχειρηματική κοινότητα της Αργολίδας και κυρίως της Πελοποννήσου .

AGGELOS DRITSAS

Υπεγράφη η σύμβαση για τη συντήρηση και ασφαλτόστρωση της οδού Μοναστηράκι – Μυκήνες

AGGELOS DRITSAS

Δημήτρης Πτωχός: «Η συνεργασία Περιφέρειας Πελοποννήσου και Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη ενισχύει την ασφάλεια και την ανάπτυξη»

AGGELOS DRITSAS