ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα
ΔΗΜΟΣ ΕΠΙΔΑΥΡΟΥΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δήμος Επιδαύρου: Ο Γιάννης Παρασκευόπουλος με τον Τάσο Χρόνη και με τη “Δύναμη Προοπτικής”

Ο Δήμαρχος Επιδαύρου γνωστοποίησε πως ο Γιάννης Παρασκευόπουλος θα είναι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος και έκανε την εξής δήλωση:

“Με τον Γιάννη Παρασκευόπουλο γνωριζόμαστε από τα έδρανα των πρώτων τοπικών συμβουλίων νέων το 2008! Είναι Εξωστρεφής, επικοινωνιακός και με έντονη τη διάθεση ενασχόλησης με τα κοινά από μικρή ηλικία. 

Γεννημένος το 1984 τα 15 τελευταία χρόνια είναι επιχειρηματίας στο Λυγουριό και μένει μόνιμα στον Άγιο Δημήτριο είναι παντρεμένος και έχει ένα γιο. 

Διπλωματούχος του ΟΕΕΚ Οργανισμού Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης με την ειδικότητα Τεχνικός Εφαρμογών Πληροφορικής. Πτυχιούχος Ιεροψάλτης έχει αποκτήσει Δίπλωμα Βυζαντινής Μουσικής και έχει παρακολουθήσει σεμινάρια για την Τοπική Αυτοδιοίκηση και τα Οικονομικά. 

Ο Γιάννης πέραν του ότι έχει διατελέσει Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Νέων, συμμετείχε στο Δημοτικό Συμβούλιο Ασκληπιείου ως Πρόεδρους του ΤΟ.ΣΥ.Ν. Υπήρξε μέλος της Δημοτικής Επιχείρησης Πολιτισμού του Δήμου Επιδαύρου. Είναι Γενικός Γραμματέας του Συνδέσμου Ιεροψαλτών Αργολίδας καθώς οι συνάδελφοί του τον ψήφισαν για 2 συνεχόμενες θητείες σε αυτήν την θέση και πριν 2 μήνες τον επέλεξαν να είναι μέλος της Ομοσπονδίας Συλλόγων Ιεροψαλτών Ελλάδος. 

Σε αυτή την πρώτη προσπάθεια του για τα έδρανα του δημοτικού συμβουλίου, θα τον καλωσορίσουμε στην ομάδα της Δύναμη Προοπτικής και θα του ευχηθούμε καλή επιτυχία!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Το Δημοτικό Σχολείο Δαλαμανάρας είναι σαν όλα τα άλλα σχολεία

AGGELOS DRITSAS

Νέα κακοκαιρία από το βράδυ της Κυριακής – Ποιες περιοχές θα επηρεάσει – Πρόγνωση μέχρι 16/11

AGGELOS DRITSAS

Ημερίδα της Ελληνική Εταιρείας Εθνοφαρμακολογιας.

AGGELOS DRITSAS

Κρανίδι. Θανατηφόρο τροχαίο, αν και φορούσαν κράνος δυστυχώς..

AGGELOS DRITSAS

Ενημερωτική δράση του 1ου Γυμνασίου Ναυπλίου για τις εξαρτήσεις

AGGELOS DRITSAS

Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Ναυπλίου

AGGELOS DRITSAS

28η Οκτωβρίου: Υψηλή επισκεψιμότητα αναμένουν τα καταστήματα εστίασης στο Ναύπλιο (βίντεο)

AGGELOS DRITSAS

Ανδριανός: Ξεκινούν οι εργασίες για τη σύνδεση της Αργολίδας με τον αυτοκινητόδρομο στα Δερβενάκια

AGGELOS DRITSAS

176η τακτική εθελοντική αιμοδοσία των “Δεσμών Αίματος” στο Άργος

AGGELOS DRITSAS

Βαλτιμόρη: Τι γνωρίζουμε για το πλοίο που προσέκρουσε στη γέφυρα Key Bridge

AGGELOS DRITSAS

Μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή στην “Ημερίδα Ενημέρωσης και το Περιφερειακό Εργαστήριο Κυκλικής Οικονομίας”

AGGELOS DRITSAS

Επιχείρηση της Αστυνομίας στην Αργολίδα με 10 συλλήψεις

AGGELOS DRITSAS