ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα

Στην καρδιά της αντιπυρικής περιόδου και με τη θερμοκρασία να παραμένει σε υψηλά επίπεδα, αρκετά ακαθάριστα οικόπεδα ιδιωτών αποτελούν εστίες κινδύνου.
Παρά τις πολλές προειδοποιήσεις, των αρμοδίων προς τους κατόχους των ακαθαρίστων οικοπέδων, να επιληφθούν του θέματος της καθαριότητας και της δήλωσης τους στην ειδική πλατφόρμα, εν τούτοις δεν φάνηκε πως εισακούσθηκαν από όλους, με αποτέλεσμα μετά από αυτοψίες να επιβληθούν και τα πρώτα πρόστιμα από το δήμο Ναυπλιέων.
Όπως είναι ήδη γνωστό, εδώ και αρκετό καιρό οι αρμόδιοι έκρουαν τον κώδωνα του κινδύνου, ότι σε περίπτωση μη συμμόρφωσης των υπόχρεων στην εκπλήρωση της υποχρέωσης καθαρισμού και συντήρησης καθ’ όλη τη διάρκεια της αντιπυρικής περιόδου, θα επιβληθούν ή καταλογισθούν αντίστοιχα εξ ολοκλήρου στον/στους υπόχρεους από τον οικείο Δήμο: α. Πρόστιμο πενήντα (50) λεπτών του ευρώ ανά τετραγωνικό μέτρο, με ελάχιστο ποσό τα διακόσια (200) ευρώ. Όμως, πλέον οι υπηρεσιακώς υπεύθυνοι είναι υποχρεωμένοι να επιβάλλουν πρόστιμα σε ΟΛΟΥΣ τους ιδιοκτήτες οι οποίοι δεν συμμορφώθηκαν στην συγκεκριμένη Πυροσβεστική Διάταξη.
Ο Δήμος Ναυπλιέων εφαρμόζει το νόμο και αυτό θα συνεχίσει να κάνει. Οι υπηρεσιακώς υπεύθυνοι εργαζόμενοι και η Διοίκηση του Δήμου είναι υποχρεωμένοι να εφαρμόζουν τις κείμενες διατάξεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Παρευρεθήκαμε σήμερα, 18/01 στην εκδήλωση

AGGELOS DRITSAS

Τον Σεπτέμβριο η τελική διαδικασία για τη δημιουργία του Οργανισμού Διαχείρισης και Προώθησης Πελοποννήσου μεταξύ Περιφέρειας και Υπουργείου Τουρισμού

AGGELOS DRITSAS

Εφαρμογή του ΚΤΕΛ Αργολίδας στο play store για έκδοση εισιτηρίων και οποιαδήποτε πληροφορία για το ταξίδι σου

AGGELOS DRITSAS

Σταθερά και με πρόγραμμα υλοποιείται η δέσμευση του Δημάρχου μας κ.Μαλτέζου Ιωάννη

AGGELOS DRITSAS

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΔΙΑΣΩΣΗΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ ΣΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΠΑΣΚΕΤ «1o VBC TORNEOARGOLIDA»

AGGELOS DRITSAS

Πολιτιστικός Σύλλογος Καντάνου ”Καντανία”

AGGELOS DRITSAS

Ευρωεκλογές 2024: Τρομακτικό το ποσοστό της Αποχής – Ρεκόρ όλων των εποχών

AGGELOS DRITSAS

«Απ’ το μπαλκόνι τ’ Αναπλιού».

AGGELOS DRITSAS

Φωτιά έχει ξεσπάσει σε αγροτολιβαδική έκταση στην περιοχή της Τραχειάς

AGGELOS DRITSAS

Συνελήφθη ημεδαπός, μέλος ευρύτερου εγκληματικού δικτύου, για κατοχή και διακίνηση σημαντικών ποσοτήτων ναρκωτικών ουσιών

AGGELOS DRITSAS

Ο Σπύρος Στείρης Γενικός Γραμματέας του Δήμου Άργους – Μυκηνών

AGGELOS DRITSAS

Σάλος και οργή με τον ΕΦΚΑ: Ντροπή – Κόβει τα φάρμακα – Δείτε σε ποιους και γιατί

AGGELOS DRITSAS