ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα
ΔΗΜΟΣ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ

Ετήσιο ‘’Fund Raising’’ δείπνο του Συλλόγου Φίλων Πορτοχελίου, στον συνεδριακό χώρο του ξενοδοχείου AKS στο Πορτοχέλι.

Με ιδιαίτερη χαρά παραβρεθήκαμε χθες στο ετήσιο ‘’Fund Raising’’ δείπνο του Συλλόγου Φίλων Πορτοχελίου, στον συνεδριακό χώρο του ξενοδοχείου AKS στο Πορτοχέλι.

Απολαύσαμε μια όμορφη βραδιά με ζωντανή μουσική και δειπνήσαμε με επιλογές του chef του ξενοδοχείου δοσμένες από ένα πλούσιο μπουφέ.

Μια άψογη εκδήλωση, όπως πάντα, κατά την διάρκεια της οποίας είχαμε την ευκαιρία να διασκεδάσουμε, να συναντήσουμε αγαπημένους φίλους και να συζητήσουμε με τα υπόλοιπα μέλη του Συλλόγου, θέματα που απασχολούν το αγαπημένο μας Πορτοχέλι και όχι μόνο.

Την εκδήλωση χαιρέτησαν ο Πρόεδρος του Σ.ΦΙ.Π. Τζώρτζης Παπαναστασίου Georgy Siou και ο Δήμαρχος Ερμιονίδας Γιάννης Γεωργόπουλος Γιάννης Γεωργόπουλος.

Η δράση του Σ.ΦΙ.Π. είναι γνωστή σε όλη την Ερμιονίδα, καθώς και η επιθυμία των μελών του να στέκονται αρωγοί σε κάθε πρωτοβουλία της Δημοτική Αρχής με γνώμονα πάντα την ανάπτυξη.

Συγχαρητήρια στον Πρόεδρο και στα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου, σε όσους προσέφεραν βοήθεια για την πραγματοποίηση της εκδήλωσης αλλά και στο προσωπικό του ξενοδοχείου AKS για τις άψογες υπηρεσίες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Γιάννης Γεωργόπουλος Συγχαρητήρια Μιχάλη με τη δουλειά σου και τις ικανότητές σου

AGGELOS DRITSAS

Ερμιονίδα: Αναβολή έκθεσης ζωγραφικής της Ανθούλας Λαζαρίδου – Δουρούκου

AGGELOS DRITSAS

Τ.ΛΑΜΠΡΟΥ: Η ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΦΥΣΙΚΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

AGGELOS DRITSAS

«Τα παιδιά έκαναν μια πάρα πολύ μεγάλη προσπάθεια»

AGGELOS DRITSAS

ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΑΝΟΙΞΗΣ

AGGELOS DRITSAS

Εθελοντική Ομάδα Διδύμων

AGGELOS DRITSAS

Γ΄Εθνική: Παναργειακός και Ερμιονίδα δεν κατάφεραν να πάρουν τη νίκη

AGGELOS DRITSAS

ΦΙΛΟΙ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟΥ ΚΛΙΜΑΚΙΟΥ ΚΡΑΝΙΔΙΟΥ  · Γίνετε μέλος

AGGELOS DRITSAS

Μια μεγάλη και ζεστή αγκαλιά στα παιδιά του ΕΕΕΕΚ Ερμιονίδας

AGGELOS DRITSAS

Δήμος Ερμιονίδας: Τηλέφωνο για βλάβες στον Δημοτικό ηλεκτροφωτισμό και εβδομαδιαίο πρόγραμμα κίνησης

AGGELOS DRITSAS

Γιάννης Γεωργόπουλος Εσπερινός στο εκκλησάκι της Αγίας Ερμιόνης

AGGELOS DRITSAS

Αργολίδα ποδόσφαιρο Γ΄ Εθνικής: Νίκη για Παναργειακό – Ήττα για Ερμιονίδα

AGGELOS DRITSAS