ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα
ΑΠΟΨΕΙΣ - ΣΧΟΛΙΑΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Η ταλαιπωρία των κατοίκων των Διδύμων επιδιώκεται να επαναληφθεί με την ανοχή και την επιβράβευση του ΚΤΕΛ Αργολίδας Α.Ε ……….

ΑΝΑΦΟΡΑ/ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Η ταλαιπωρία των κατοίκων των Διδύμων επιδιώκεται να επαναληφθεί με την ανοχή και την επιβράβευση του ΚΤΕΛ Αργολίδας Α.Ε ……….

Πληροφορηθήκαμε από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πως στις 07/04/2024 η επιχείρηση ΚΤΕΛ Αργολίδας Α.Ε βραβεύτηκε από το Επιμελητήριο Αργολίδας στην κατηγορία « Ανθεκτικότητα και Κοινωνική προσφορά » . ( Φώτο 1).

Πιστεύω πως ούτε η επιτροπή που αξιολόγησε για να επιβραβεύσει αυτή την επιχείρηση , αλλά ούτε και ο αξιότιμος εκπρόσωπος της Κ.Ο του Σύριζα-ΠΣ και βουλευτής Β3 Νότιου τομέα Αθηνών κύριος Παππάς Ν. ο οποίος απένειμε το βραβείο γνώριζαν τις περιπέτειες κατοίκων των Διδύμων .

Προφανώς δεν θα γνώριζαν πως η διοίκηση του ΚΤΕΛ Αργολίδας , αν και εκδίδονται εισιτήρια από Δίδυμα με 17,70 ευρώ , επιδιώκει την διακοπή του απογευματινού δρομολογίου από Κρανίδι -Δίδυμα – Αθήνα , και επιβάτες να περιμένουν μάταια το λεωφορείο στην στάση ΔΙΔΥΜΑ .

Επίσης δεν γνώριζαν πως οι αντιπρόσωποι του ΚΤΕΛ συνιστούν στους κατοίκους να μεταβούν στην θέση Σταυρός ( 3,5 χιλ απόσταση , όχι σε οικιστική περιοχή αλλά στο βουνό ,στην μέση του πουθενά, σε ανασφαλή περιοχή Φώτο 2 ) για να πάρουν την υπεραστική συγκοινωνία !!!!!!!! κάτι που πριν ένα χρόνο συνέβαινε πολύ πιο συχνά με όλα τα δρομολόγια και που μετά από διαμαρτυρίες , καταγγελίες και αγωγές βελτιώθηκαν κάπως οι συνθήκες αφού απαλείφτηκαν και διάφορα μικροπροβλήματα και δικαιολογίες .

Δυστυχώς δεν θα γνώριζαν πως τους τελευταίους τρείς μήνες είμαστε μάρτυρες παραπόνων κατοίκων ειδικά για το απογευματινά δρομολόγια , της κυρίας Β.Α , καθώς και της κυρίας Λ . Λ η οποία στις 07/03/2025 μάταια περίμενε στην στάση ΔΙΔΥΜΑ για να μεταβεί στην Αθήνα και στις 14/03/2025 η ίδια κυρία αναγκάστηκε να πάει στην διασταύρωση Σταυρός για να πάρει την επιδοτούμενη υπεραστική συγκοινωνία . Όπως και η περίπτωση της κυρίας Αργυρώς Δεστέ , αν και είχε εκδώσει ηλεκτρονικό εισιτήριο , περίμενε μάταια την συγκοινωνία ( χωρίς μέχρι σήμερα να της έχει επιστραφεί το αντίτιμο του ονομαστικού εισιτήριου της ( Φώτο 3,4,5 ) . Ακόμα ένα συμβάν έλαβε χώρα, στις 08/04/2025 το απόγευμα από 17:30 έως 18:15 η κυρία Ανίλα σύντροφος του κ. Αργείτη Γ. Βασίλη ματαίως περίμενε την συγκοινωνία ΚΤΕΛ για να μεταβεί στην Αθήνα. Δυστυχώς αναγκάστηκε ο κ. Αργείτης να κατέβει από την Αθήνα στα Δίδυμα για να μεταφέρει την συντροφό του στην Αθήνα διότι νωρίς το πρωί της επομένης ημέρας 09/04 έπρεπε να ήταν στην εργασία της . ( Η εν λόγω κυρία πριν περίπου 15 ημέρες την 08/04 ,είχε μεταβεί στην Αθήνα από την στάση ΔΙΔΥΜΑ με το απογευματινό λεωφορείο) .

Ευελπιστούμε πως μετά και την επιβράβευσή της , για «Ανθεκτικότητα και Κοινωνική προσφορά», η επιχείρηση ΚΤΕΛ Αργολίδας Α.Ε δεν θα επιδιώκει να χρησιμοποιεί τους κατοίκους των Διδύμων ως μοχλό πίεσης προς τον Δήμο Ερμιονίδας και την Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας για να εξασφαλίσει σύναψη ειδικής σύμβασης , αλλά θα συνεχίσει απρόσκοπτα διέλευση της συγκοινωνίας μέσα από τα Δίδυμα ….

Καθώς επίσης, για να καταστεί η συγκοινωνία πιο αξιόπιστη και προσιτή ενδεχομένως από περισσότερους χρήστες , επιβάλλεται να μεριμνήσει το ΚΤΕΛ Αργολίδας Α.Ε να τοποθετήσει στην στάση ΔΙΔΥΜΑ ( Φώτο 6 ) ενημερωτική πινακίδα με τις ώρες διέλευσης όλων των τακτικών δρομολογίων συγκοινωνίας.

Αυτονόητο είναι και αναμένεται πως οι αιρετοί εκπρόσωποι μας στον Δήμο, την περιφέρεια και την Βουλή θα μεριμνήσουν ώστε να συνεχιστεί η συγκοινωνιακή σύνδεση του οικισμού Δίδυμα με Κρανίδι – Ναύπλιο – Αθήνα ώστε να αποφευχθεί περαιτέρω η ταλαιπωρία και η απαξίωση των , ειδικά των ηλικιωμένων και ποιο ευάλωτων κατοίκων των Διδύμων .Antonis Maltezos

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Νέα Κίος: Δραματοποιημένη αφήγηση του Παιδικού βιβλίου “Τουλάχιστον Δυο”

AGGELOS DRITSAS

Ενημέρωση από τον Δήμο Ερμιονίδας για τη λειτουργία του υδατοδρομίου Κοιλάδας

AGGELOS DRITSAS

Μπουνος Ιωαννης Χρόνια πολλά Ελλάδα!! BINTEO

AGGELOS DRITSAS

Έφυγε μαζί με τα παιδιά της από το Άργος η γυναίκα που την χτύπησε και την περιέλουσε με χλωρίνη ο άντρας της (βίντεο)

AGGELOS DRITSAS

Συνεχίζεται η περιοδεία του Τάσου Χρόνη στα χωριά της Επιδαύρου

AGGELOS DRITSAS

Ένωση Ερμιονίδας: Εκτός ομάδας 7 ποδοσφαιριστές και ο γυμναστής

AGGELOS DRITSAS

Οι νέοι αρχηγοί σε ΕΛ.ΑΣ και Πυροσβεστική

AGGELOS DRITSAS

Υπογραφή συμβάσεων για τη διαχείριση δακοπαγίδων στην Π.Ε. Αργολίδας για τα έτη 2025-2027

AGGELOS DRITSAS

ΣΚΕΨΕΙΣ – ΑΠΟΨΕΙΣ Η ζωή ξέρει να ανταποδίδει αδικίες και συμπεριφορές, αρκεί να έχεις υπομονή!

AGGELOS DRITSAS

Σε τραγική οικονομική κατάσταση βρίσκεται ο Δήμος Άργους Μυκηνών

AGGELOS DRITSAS

Εορτασμός των Αγίων Αναργύρων στο Γενικό Νοσοκομείο Αργολίδας!

AGGELOS DRITSAS

Βία κατά των γυναικών, αριθμοί που «πληγώνουν»…

AGGELOS DRITSAS