ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα

Με αφορμή την Ημέρα της Μητέρας, ο Δήμος Άργους – Μυκηνών διοργάνωσε διήμερη εκδήλωση στο Άργος και στο Κουτσοπόδι, στην οποία παρουσιάστηκε με εξαιρετική επιτυχία το έργο «ΜΑΝΑ – ΟΜΠΡΕΛΑ, ΜΑΝΑ – ΟΥΡΑΝΕ».

Ένα μουσικοθεατρικό και χοροδραματικό έργο, που συνδύασε λόγο, μουσική, ποίηση, χορό, φωτίζοντας τις πολυδιάστατες εκφάνσεις της μητρότητας, από την τρυφερότητα του νανουρίσματος έως την αβάσταχτη απώλεια, από τη φροντίδα έως την αυτοθυσία.

Ιδιαίτερη συγκίνηση προκάλεσε η βράβευση ενδεικτικά τριών μητέρων από τον Δήμο Άργους – Μυκηνών, των οποίων η ιστορία ζωής και η προσφορά ξεχωρίζει και εμπνέει.

Η Γεωργία Μπέλλου από την Νέα Κίο, μητέρα πέντε παιδιών, η Κωνσταντίνα Μηνιώτη – Γκουβίση, κάτοικος Άργους, επίσης μητέρα πέντε παιδιών και μέλος του συλλόγου Πολυτέκνων Αργολίδας και η νέα μητέρα και ασχολούμενη ταυτόχρονα με τα κοινά, Κατερίνα Κακουριώτη, κάτοικος Δαλαμανάρας.

Ο Δήμαρχος Άργους – Μυκηνών Γιάννης Μαλτέζος δήλωσε σχετικά:

“Η μάνα είναι το αιώνιο φως σε κάθε ψυχή.

Με αυτή την παράσταση τιμούμε τη γυναίκα που στέκει αθόρυβα δίπλα μας σε κάθε βήμα και μας οπλίζει με δύναμη, αγάπη και ελπίδα.

Ευχαριστούμε θερμά όλους τους συντελεστές και ιδιαίτερα τον Γιάννη Σαρηγιάννη, σκηνοθέτη της παράστασης, τον Πολιτιστικό Σύλλογο της Νέας Κίου, η Θεατρική Ομάδα του οποίου συμμετείχε στην παράσταση (Κατσικάρη Ελένη, Κατριλιώτης Στέλιος, Κονομάρα Ελένη, Μαραγγέλης Στέφανος, Πετροπούλου Αναστασία, Σαρηγιάννη Αλεξία, Σαρηγιάννη Καίτη, Σαρηγιάννη Κατερίνα, Τζαβάρα Νατάσα, Χατζηκωνσταντίνου Γαρυφαλιά και ο μικρός Βασίλης Πούλος), τη Δημοτική Χορωδία Δήμου Άργους – Μυκηνών – Τμήμα Νέας Κίου και την υπεύθυνη αυτής, Σωτηρία Παπαδοπούλου, τον Γιάννη Νικολόπουλο, που έχει αναλάβει τη διδασκαλία της Δημοτικής Χορωδίας – Παραρτήματος Νέας Κίου και τους μουσικούς Ανδρέα Μπογά, Μιχάλη Τετώρο και Ελένη Νόνη, καθώς και τη Σχολή χορού Motivo – Μαριλένα Λιαγκρή.

Ένα τέτοιο αποτέλεσμα για να είναι άρτιο, όπως παρουσιάστηκε, προϋποθέτει πολλές ώρες δουλειάς και πολλές πρόβες.

Μπράβο σε όλους όσους συμμετείχαν!”

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Ο Σύλλογος Καρκινοπαθών και Φίλων Ν. Αργολίδας ΣΥ.ΚΑ.ΦΙ.ΑΡ. “Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ”

AGGELOS DRITSAS

Τ.ΧΡΟΝΗΣ: Εθελοντές, πολιτική προστασία, ΕΛ.ΑΣ., Λιμενικό Σώμα και κυρίως Πυροσβεστική Υπηρεσία πρόλαβαν τα χειρότερα

AGGELOS DRITSAS

 Βασίλης Γ. Σιδέρης 

AGGELOS DRITSAS

Ο Δημήτρης Κασσάνος από το Άργος θα είναι υποψήφιος με την “Αλλαγή Πορείας”

AGGELOS DRITSAS

Ο Χρήστος Μπολώσης αποφάσισε να συμμετάσχει στις δημοτικές εκλογές με την “Αλλαγη Πορείας”

AGGELOS DRITSAS

Ο Πασχάλης ξαναζωντανεύει τη χρυσή εποχή των Olympians στο Δρέπανο Ναυπλίου

AGGELOS DRITSAS

Μαραθώνιος Ναυπλίου 2025: Μια Γιορτή του Αθλητισμού και της Συμμετοχής! BINTEO

AGGELOS DRITSAS

ΕΟΔΥ για αφρικανική σκόνη: Αναβολή εκδρομών στα σχολεία και γυμναστική σε αίθουσες

AGGELOS DRITSAS

Δυστυχώς βρέθηκε νεκρός σήμερα ο κύριος Ευγένιος. Ευχόμαστε συλλυπητήρια στους οικείους του..

AGGELOS DRITSAS

Ντροπή! Οι σκοτωμένοι εργάτες είχαν… ευθύνη!

AGGELOS DRITSAS

Δημοτική Κοινότητα Διδύμων, Λαογραφικό Κέντρο και Εθελοντική Ομάδα Διδύμων.

AGGELOS DRITSAS

Το πρόβλημα στη διαχείριση των αδέσποτων ζώων συντροφιάς είναι σοβαρό και εκτεταμένο σε όλες τις πόλεις.

AGGELOS DRITSAS