ΑΡΓΟΛΙΔΑ TV – ΑΓΓΕΛΟΣ ΔΡΙΤΣΑΣ

Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Δημήτρης Πτωχός, παρευρέθηκε στις εκδηλώσεις για τις «Μεγάλες Μέρες Νεμέας», δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην προώθηση της περιοχής ως σημαντικού πολιτιστικού και αγροτικού κέντρου. Συνοδευόμενος από τον Δήμαρχο Κωνσταντίνο Φρούσιο, θεματικούς Αντιπεριφερειάρχες, τοπικούς φορείς και Συμβούλους, επισκέφθηκε σημεία-κλειδιά, όπου προγραμματίζονται έργα και δράσεις που θα ενισχύσουν την τοπική ανάπτυξη και θα προσδώσουν μεγαλύτερη αξία στις εκδηλώσεις.

Σε δήλωσή του, ο Περιφερειάρχης τόνισε τη σημασία της ενοποίησης της εμπειρίας των εκδηλώσεων στις «Μεγάλες Μέρες Νεμέας», αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Επισκεφθήκαμε μία σειρά από σημεία όπου σχεδιάζουμε δράσεις και έργα με στόχο να ενοποιήσουμε την ξεχωριστή εμπειρία των εκδηλώσεων. Ο πρωτογενής τομέας είναι η καρδιά της ανάπτυξης για την Περιφέρεια Πελοποννήσου. Έχουμε τη μεγαλύτερη πυκνότητα ατόμων που ασχολούνται με τη γη σε όλη την Ελλάδα, συνεπώς το βάρος πέφτει εκεί. Η δική μας προσπάθεια έχει να κάνει με τη δημιουργία συνεργιών και προστιθέμενης αξίας».

Οι «Μεγάλες Μέρες Νεμέας» αποτελούν ένα μοναδικό γεγονός, που συγκεντρώνει πλήθος επισκεπτών και αναδεικνύει την πολιτιστική και οικονομική δυναμική της περιοχής. Η δέσμευση της Περιφέρειας Πελοποννήσου για την ενίσχυση αυτού του θεσμού δείχνει τη στρατηγική προσέγγιση της Περιφερειακής Αρχής, που στοχεύει στη βιώσιμη ανάπτυξη και στην ανάδειξη της Πελοποννήσου ως κορυφαίου προορισμού στην Ελλάδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Ένα ακόμα όχημα προστέθηκε στο στόλο της υπηρεσίας καθαριότητας!

AGGELOS DRITSAS

ΔΕΥΑ Ναυπλίου: Διακοπή υδροδότησης στον οικισμό του Αραχναίου

AGGELOS DRITSAS

Με ιδιαίτερη χαρά λάβαμε γνώση του νομοσχεδίου ..

AGGELOS DRITSAS

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΓΙΑ ΔΕΥΑ-ΝΑΥΠΛΙΟΥ #2024 «Τσαντίρ μαχαλάς» Εικόνες που μας ντροπιάζουν

AGGELOS DRITSAS

Αντιμετώπιση της λειψυδρίας και ενίσχυση των ενεργειακών κοινοτήτων στο επίκεντρο της συνάντησης του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου με τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας

Tv

Υπό πλήρη έλεγχο τη στιγμή αυτή οι εστίες φωτιάς στο Κρανίδι (VID)

Tv

Εκτός δρόμου αγώνες αυτοκινήτων στην Αρκαδία από την ΑΛΜΑ 4Χ4 Ναυπλίου

AGGELOS DRITSAS

Και το όνομα αυτού Άγγελος Κωνσταντίνος.

AGGELOS DRITSAS

 Εντοπίστηκε η σορός του Μπάμπη σύμφωνα με την οικογένεια – Ξέσπασαν η μητέρα και η αδερφή του

AGGELOS DRITSAS

30 καταγγελίες την ημέρα στην ηλεκτρονική πλατφόρμα της ΑΑΔΕ

AGGELOS DRITSAS

Δήμαρχος Άργους Μυκηνών: Όσο υπάρχουν άνθρωποι που έχουν ανάγκη οι Δήμοι θα στέκονται δίπλα τους

AGGELOS DRITSAS

Περιφέρεια Πελοποννήσου : Ο Πέτρος Τατούλης – Η Προοπτική που Χρειαζόμαστε

AGGELOS DRITSAS