ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα

Μετά από πρωτοβουλία του Τοπικού Συμβουλίου Ναυπλιέων την Τετάρτη και Πέμπτη πραγματοποιήθηκαν εργασίες καθαρισμού των graffiti στην περιοχή “5 Αδέρφια” στο Ναύπλιο από εξειδικευμένο συντηρητή και παρουσία εκπροσώπων της Εφορείας Αρχαιοτήτων Αργολίδας, κας Καπάτου Ελένης και κας Φάνης Μαρκουλίνου, υπό την εποπτεία της Διευθύντριας της Εφορείας Αρχαιοτήτων Αργολίδας Δρ. Άλκηστις Παπαδημητρίου. Η δράση πραγματοποιήθηκε μετά από ομόφωνη απόφαση του Τοπικού Συμβουλίου Ναυπλιέων και χρηματοδοτείται από την πάγια προκαταβολή που δίνεται στους προέδρους των τοπικών κοινοτήτων.

Παράλληλα έγινε προσπάθεια ευαισθητοποίησης και των μαθητών των Γυμνασίων και Λυκείων του Ναυπλίου. Μετά από πρόσκληση που έγινε στα σχολεία και με τη σύμφωνη γνώμη του Προϊσταμένου Δευτεροβάθμιας, κου Βασίλη Πολύδωρα, προσήλθαν ομάδες μαθητών, για να παρακολουθήσουν τη δυσκολία με την οποία αφαιρούνται τα graffiti. Μαζί με τον Αντιδήμαρχο Πολιτισμού κο Γιάννη Μανώλη μιλήσαμε για την αξία των ιστορικών μνημείων, αλλά και για την υποβάθμιση της ομορφιάς της πόλης μας με την άναρχη δημιουργία graffiti. Τους υποσχεθήκαμε ότι θα τους βρούμε μόνιμους χώρους για να μπορούν να κάνουν graffiti χωρίς να καταστρέφονται ιστορικά μνημεία και αναφερθήκαμε και στο κόστος απομάκρυνσης των graffiti, κονδύλι που θα μπορούσε να δοθεί για άλλες ανάγκες στο Δήμο μας.

Η δράση αυτή πραγματοποιήθηκε με τη συνεργασία του πρώην Αντιδημάρχου Πολιτισμού κου Κωνσταντίνου Κώστας Καράπαυλος και του νυν Αντιδημάρχου Πολιτισμού κου Γιάννης Μανώλης οι οποίοι συνέβαλαν στην ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των μαθητών ως προς τις αρνητικές συνέπειες της τέχνης του graffiti, τον Αντιδήμαρχο Ηλεκτροφωτισμού κο Ραφαήλ Τριανταφύλλου, τη ΔΕΥΑΝ και με την συνδρομή του εστιατορίου Valaora.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Πούλησε 19χρονη για νύφη για 1.000 ευρώ!

AGGELOS DRITSAS

Πονοκέφαλος στους Δήμους της Αργολίδας: Σε επιπλέον 600χλμ οδικού δικτύου η αποκομιδή απορριμμάτων

AGGELOS DRITSAS

Σύλληψη 37χρονου αλλοδαπού με ναρκωτικά χάπια σε χωριό του Ναυπλίου

AGGELOS DRITSAS

Ανακατασκευαζουν τον κόμβο της Πειραιώς στο Ναύπλιο. BINTEO

AGGELOS DRITSAS

Βλάσση – Δημαράκη Ελένη – Αντιδήμαρχος ΒΙΝΤΕΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

AGGELOS DRITSAS

Συνάντηση του Περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχού με τον Υπουργό Περιβάλλοντος 

AGGELOS DRITSAS

Αργολίδα: Ζητείται ελαιώνας από Έλληνα αγρότη

AGGELOS DRITSAS

Επίσκεψη του υπουργού Υγείας κυρίου ‘Αδωνι Γεωργιάδη στο Νοσοκομείο Καλαμάτας για τέλεση εγκαινίων !

AGGELOS DRITSAS

Αποχαιρετισμός στον Χρήστο Φωκά – Μεγάλο Ευεργέτη του Μουσείου Καποδίστρια – Κέντρου Καποδιστριακών Μελετών

AGGELOS DRITSAS

Εορτάζει η πόλη του Ναυπλίου τον πολιούχο της Άγιο Αναστάσιο τον Νεομάρτυρα.

AGGELOS DRITSAS

Αντώνης Σαμαράς: Το παρασκήνιο πίσω από τη διαγραφή του και τα επόμενα βήματα

AGGELOS DRITSAS

Στο «ΦΩΣ» ο τεχνικός διευθυντής εκπαίδευσης των σχολών προπονητών της ΕΠΟ Κώστας Τσάνας.

AGGELOS DRITSAS