ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα

Μετά από 13 χρόνια πλήρους αχρηστίας, ο καυστήρας θέρμανσης του 6ου Δημοτικού Σχολείου Άργους αποκαταστάθηκε πλήρως.

Η εκτεταμένη φθορά που είχε υποστεί, αντιμετωπίστηκε με ολοκληρωμένες εργασίες και πλέον λειτουργεί κανονικά, εξασφαλίζοντας κατάλληλες συνθήκες θερμικής άνεσης για μαθητές και εκπαιδευτικούς.

Από την έναρξη του νέου σχολικού έτους, οι αίθουσες του σχολείου θα μπορούν να θερμαίνονται με ασφάλεια και αποτελεσματικότητα, δίνοντας τέλος σε ένα σοβαρό πρόβλημα που ταλαιπώρησε για χρόνια τη σχολική μονάδα.

Ως Δήμος Άργους – Μυκηνών έχουμε δώσει εξ αρχής προτεραιότητα στη στήριξη των σχολικών μονάδων, ακόμη και κάτω από δύσκολες συνθήκες, με περιορισμένα μέσα και αυξημένο οικονομικό βάρος.

Παρά τις παραλείψεις και την αδιαφορία προηγούμενων διοικήσεων, η σημερινή δημοτική αρχή βρίσκεται δίπλα σε κάθε σχολείο, με βασικό γνώμονα την ασφάλεια των παιδιών και του εκπαιδευτικού προσωπικού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

ΚΕΡΑΝΗΣ | Από το ένδοξο παρελθόν στο θλιβερό παρόν ΒΙΝΤΕΟ

AGGELOS DRITSAS

Σοκ: Πέθανε ξαφνικά ο Αστυνομικός Διευθυντής Φθιώτιδας

AGGELOS DRITSAS

Κλειστό Γυμναστήριο Νέας Κίου από τον Αργοναύτης Νέας Κίου B.C, ε

AGGELOS DRITSAS

Δήμος Ερμιονίδας: Αντικατάσταση φθαρμένων και κατεστραμμένων πινακίδων οδικής σήμανσης

AGGELOS DRITSAS

Ακόμα ένας τελικός για την ΓΕ ΝΑΥΠΛΙΟΥ!!!

AGGELOS DRITSAS

Μαρτάκι: Τι συμβολίζει και γιατί το φοράμε

AGGELOS DRITSAS

Το σωματείο μας και όλα τα μελη εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια

AGGELOS DRITSAS

Ελισάβετ Ανδρονικίδη Τάγκαλη: Μια Πρωταθλήτρια Ευρώπης υποψήφια στο Άργος με την “Αλλαγή Πορείας”

AGGELOS DRITSAS

Εμπορικός Σύλλογος Ναυπλίου: Ανοιχτά τα καταστήματα στην Επέτειο της απελευθέρωσης 30/11

AGGELOS DRITSAS

Ευλογιά των προβάτων: Νέα μέτρα από 1η Νοεμβρίου

AGGELOS DRITSAS

Ήττα του Πανναυπλιακού με 2-0 από τον Παναιγιάλειο

AGGELOS DRITSAS

Oσκαρ: Νέα κατηγορία για το καλύτερο κάστινγκ από το 2026

AGGELOS DRITSAS