ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα

Με ιδιαίτερη συγκίνηση και αίσθημα ευθύνης, υπογράψαμε σήμερα, Κυριακή 25 Μαΐου 2025, το πρωτόκολλο της Αδελφοποίησης μεταξύ του Δήμου Ερμιονίδας και του Δήμου Πηνειού, με έδρα τη Γαστούνη.

Η σημερινή τελετή υπογραφής του πρακτικού της Αδελφοποίησης δεν αποτελεί απλώς μια τυπική πράξη. Είναι μια βαθιά κίνηση, ένα μήνυμα ενότητας, συνεργασίας και κοινού οράματος για το μέλλον των τοπικών κοινωνιών μας.

Μας ενώνει η ιστορία, ο Γεώργιος Σισίνης εκ Γαστούνης, ο οποίος υπήρξε ο Πρόεδρος της Γ´ κατ´ Επανάληψιν Εθνοσυνέλευσης, που διεξήχθη στο Βουλευτικό της Ερμιόνης.

Η αδελφοποίηση αυτή είναι μια υπόσχεση για κοινές δράσεις, ανταλλαγές εμπειριών και ουσιαστική συνεργασία στους τομείς του πολιτισμού, της παιδείας, του τουρισμού και της τοπικής ανάπτυξης.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τον Δήμαρχο Πηνειού, κ. Αλέξη Καστρινό για τη θερμή υποδοχή και τη φιλοξενία του, καθώς και όλους όσοι συνέβαλαν στην υλοποίηση αυτής της πρωτοβουλίας.

Προχωράμε μαζί, με σεβασμό και εμπιστοσύνη, χτίζοντας ένα κοινό μέλλον αδελφοσύνης και δημιουργίας.

Θα ακολουθήσει η υπογραφή του πρακτικού της Αδελφοποίησης στο Κρανίδι στις 29 Αυγούστου στα πλαίσια του εορτασμού του Πολιούχου μας Αγίου Ιωάννη Προδρόμου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

ΓΙΑΛΑ ΓΙΑΛΑ ΕΡΜΙΟΝΗ 2024

AGGELOS DRITSAS

Ακαδημία Δρεπάνο

AGGELOS DRITSAS

Τον Δήμαρχο Άργους Μυκηνών επισκέφθηκε ο Βασίλης Κοντοζαμάνης

AGGELOS DRITSAS

Κάλεσμα στην προοδευτική κοινωνία απευθύνει ο Πέτρος Τατούλης

AGGELOS DRITSAS

Πορτοκάλια Αργολίδας: Η μικροκαρπία στρέφει τα Μέρλιν στα χυμοποιεία

AGGELOS DRITSAS

Ποια έργα θα γίνουν στο Ασκληπιείο Επιδαύρου για την ανάδειξή του σε αρχαιολογικό και περιβαλλοντικό πάρκο

AGGELOS DRITSAS

Επειδή συμβαίνουν μείζονα γεγονότα

AGGELOS DRITSAS

Handball Premier: Ο Διομήδης Άργους αντιμετωπίζει την Bianco Monte Δράμα το Σάββατο

AGGELOS DRITSAS

Αυτό το Σάββατο 3 Μαΐου η εορτή του Πολιούχου και Προστάτη Αγίου Πέτρου Άργους (Πρόγραμμα)!

AGGELOS DRITSAS

Η Επίσκεψη του Πρωθυπουργού στην Αργολίδα: Μία Ακόμα Επικοινωνιακή Κίνηση Χωρίς Ουσία

AGGELOS DRITSAS

1ο Σύστημα Προσκόπων Κρανιδίου 

AGGELOS DRITSAS

Αυτοκίνητο έπεσε σε γκρεμό στο δρόμο Τρίπολης – Άστρους 

AGGELOS DRITSAS