ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα

Με την συμμετοχή γονέων και εκπαιδευτικών πραγματοποιήθηκε η ομιλία με θέμα:

«Ο γονεϊκός ρόλος στα θέματα συμπεριφοράς και στις μαθησιακές ιδιαιτερότητες των παιδιών», από την Εκπαιδευτική Ψυχολόγο, Δρ. Ελένη Λιβανίου.Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα «Μέγας Αλέξανδρος» στο Άργος και διοργανώθηκε από τον Δήμο Άργους – Μυκηνών σε συνεργασία με τον οργανισμό «LIFE IS FOR ALL».

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, η Δρ. Λιβανίου ανέλυσε με σαφήνεια και επιστημονική τεκμηρίωση τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι γονείς σε σχέση με την παιδική συμπεριφορά και τις μαθησιακές δυσκολίες, προσφέροντας πολύτιμες πρακτικές συμβουλές.

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν ο Δήμαρχος Άργους – Μυκηνών κ. Γιάννης Μαλτέζος, ο οποίος ευχαρίστησε θερμά την κ. Λιβανίου για την παρουσία της και την ουσιαστική συμβολή της στην ενίσχυση του ρόλου των γονέων και των εκπαιδευτικών στην ανατροφή των παιδιών. Επίσης, τόνισε τη σημασία της συνεχούς ενημέρωσης και στήριξης της οικογένειας και του σχολείου ως βασικούς πυλώνες της κοινωνίας.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν επίσης οι Αντιδήμαρχοι Παιδείας Παναγιωτης Καμπόσος, Πολιτισμού Φαίδρα Ξηνταροπούλου, Περιβάλλοντος Αναστασία Αργυροπούλου, οι Εντεταλμένες Σύμβουλοι Μαρία Ζουλούμη και Δήμητρα Γάτσιου καθώς και ο Σωτήρης Δαμάλας.

Ο Δήμος Άργους – Μυκηνών συνεχίζει να επενδύει σε δράσεις ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης που ενισχύουν τον ρόλο της οικογένειας και της εκπαίδευσης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Η Αποκριά είναι γιορτή χαράς, δημιουργικότητας και παράδοσης, και στον Δήμο μας

AGGELOS DRITSAS

Ο Δήμος Άργους – Μυκηνών, σε συνεργασία με το EUROPE DIRECT Πελοποννήσου

AGGELOS DRITSAS

ΝΑΥΠΛΙΟ- ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ : Θλίψη για το θάνατο του Κώστα Λυμπέρη 

AGGELOS DRITSAS

Σύλλογος Γονέων Δημοτικού Πορτοχελίου

AGGELOS DRITSAS

Το ποδόσφαιρο ενώνει τις δυνάμεις του!

AGGELOS DRITSAS

Δημοτική Κοινότητα Ασκληπιείου Επιδαύρου

AGGELOS DRITSAS

Την Πρωτοχρονιάτικη πίτα της έκοψε η Δημοτική Κοινότητα Ερμιόνης

AGGELOS DRITSAS

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο ένας εκ των δύο 17χρονων που εμπλέκονται στο νέο περιστατικό βίας ανηλίκων που σημειώθηκε στην Αργολίδα

AGGELOS DRITSAS

Τα Σωματεία Εργαζομένων των ΔΕΥΑ ΑΡΓΟΥΣ και ΔΕΥΑ ΝΑΥΠΛΙΟΥ

AGGELOS DRITSAS

ΟΡΙΣΤΙΚΟ ΤΕΛΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΣΦΑΓΕΙΑ ( 2 ΒΙΝΤΕΟ )

AGGELOS DRITSAS

ΝΟΣΟΣ ΑΛΤΣΧΑΙΜΕΡ ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

AGGELOS DRITSAS

Απείλησε τον αδερφό του με καραμπίνα μέσα στο ποιμνιοστάσιο!

AGGELOS DRITSAS