ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ο Λευτέρης Πετρούνιας κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στους κρίκους στους Ολυμπιακούς Αγώνες . 2 ΒΙΝΤΕΟ

Ο Λευτέρης Πετρούνιας έγραψε ιστορία στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι. Ο Έλληνας πρωταθλητής κατέκτησε την τρίτη θέση στον τελικό των κρίκων και ανέβηκε για τρίτη σερί φορά στο βάθρο, μετά την πρώτη θέση στο Ρίο και την τρίτη θέση στο Τόκιο.

Έναν αιώνα μετά την οριστική ένταξή τους στο Ολυμπιακό πρόγραμμα, στους προηγούμενους Αγώνες του Παρισιού το 1924, οι κρίκοι ήταν το μοναδικό από τα έξι όργανα της ενόργανης ανδρών στο οποίο δεν είχε υπάρξει ποτέ αθλητής με τρία Ολυμπιακά μετάλλια στην συλλογή του. Πλέον υπάρχει και δεν είναι άλλος από τον θρυλικό Λευτέρη Πετρούνια.Ο Έλληνας πρωταθλητής κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού, προσθέτοντας ακόμα ένα στη συλλογή του μετά το χρυσό στο Ρίο και το χάλκινο στο Τόκιο.

Ο Λευτέρης Πετρούνιας έκανε ένα εξαιρετικό πρόγραμμα και βαθμολογήθηκε με 15.100 βαθμούς. Πρώτος ήταν ο Κινέζος Γιανγκ Λιου με 15.300 και δεύτερος ο επίσης Κινέζος Τζινγκιουάν Ζόου με 15.233 βαθμούςΤέταρτος ήταν ο Γάλλος Αμίρ Αΐτ Σαΐντ, ο οποίος απείλησε τον Πετρούνια, αλλά βαθμολογήθηκε με 15.000. Οι υπόλοιποι τέσσερις αθλητές δεν ήταν ανταγωνιστικοί, καθώς δεν μπόρεσαν να ξεπεράσουν τους 15.000 βαθμούς.

Η τελική βαθμολογία:
Γιανγκ Λιού – 15.300 βαθμούς
Τζινγκιουάν Ζόου – 15.233 βαθμούς
Λευτέρης Πετρούνιας – 15.100 βαθμούς
Σαμίρ Αΐτ Σαΐντ – 15.000 βαθμούς
Άντεμ Ασίλ – 14.966 βαθμούς
Βαχάγκν Νταβντιάν – 14.883 βαθμούς
Χάρι Χέπγουερθ – 14.800 βαθμούς
Γκλεν Κόιλε – 13.833 βαθμούς

Ο Λευτέρης Πετρούνιας χάρισε το πέμπτο μετάλλιο στην Ελλάδα στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024, μετά το ασημένιο του Απόστολου Χρήστου στα 200μ. ύπτιο, το χάλκινο του Θόδωρου Τσελίδη στο τζούντο και τα χάλκινα μετάλλια των Γκαϊδατζή-Παπακωνσταντίνου και Φίτσιου- Κοντού στην κωπηλασία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Ενημέρωση για το Μαραθώνιο Ναυπλίου

AGGELOS DRITSAS

Ξημερώματα Κυριακής των Βαΐων, οι κάδοι στην είσοδο προς τον Λόφο της Ασπίδας

AGGELOS DRITSAS

Επέστρεψε ως “άψογος” από την Αποκεντρωμένη ο Προυπολογισμός του Δήμου Άργους – Μυκηνών

AGGELOS DRITSAS

Τα μέλη του Κ.Α.Π.Η. του Δήμου Άργους – Μυκηνών ταξιδεύουν στην Αθήνα στο Embassy Theater,

AGGELOS DRITSAS

NAYΠΛIO : ΣΑΝ ΜΕ ΚΟΙΤΑΣ 12-2-2024 BINTEO DRONE

AGGELOS DRITSAS

Δημήτρης Ορφανός – Όραμα Δημιουργίας

AGGELOS DRITSAS

Εκδήλωση στο Άργος: «Εφηβική ψυχολογία: Κατανόηση – Διαχείριση – Υποστήριξη»

AGGELOS DRITSAS

Συγχαρητήρια του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου προς τους νικητές των αυτοδιοικητικών εκλογών

AGGELOS DRITSAS

Το ετήσιο μνημόσυνο πραγματοποίησε χθες η Ιερά Μητρόπολη Μαντινείας κ Κυνουρίας

AGGELOS DRITSAS

Το Φεστιβάλ Ακροναυπλίας έκλεισε με μια ονειρική συναυλία. (A. DRITSAS BINTEO )

AGGELOS DRITSAS

Γενική Συνέλευση σήμερα έχει στόχο να συζητηθούν τα νέα δεδομένα BINTEO

AGGELOS DRITSAS

“Σήμερα γιορτάζουμε την Παγκόσμια Ημέρα Μνημείων

AGGELOS DRITSAS