ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα

Παίκτης της Ερμιονίδας είναι με κάθε επισημότητα ο Μαργαρίτης Κουζούνιας.

Αναλυτικά:

Η ΑΕ Ερμιονίδας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του τερματοφύλακα Μαργαρίτη Κουζούνια, ο οποίος μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στον Ηρακλή.

Ο Μαργαρίτης (Άκης) Κουζούνιας γεννήθηκε στις 17 Ιουνίου του 2005 στη Θεσσαλονίκη και ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο σε ηλικία μόλις πέντε ετών στις ακαδημίες του Άρη. Αγωνίστηκε στους «κίτρινους» μέχρι και τα 12 του, όταν μετακόμισε στον ΠΑΟΔ Θεσσαλονίκης (ΕΠΣΜ), σύλλογος στον οποίο έπαιξε για δυο χρόνια. Τα ταλέντο του τράβηξε τα βλέμματα των ανθρώπων του Ηρακλή, με αποτέλεσμα στα 14 του να φορέσει τη φανέλα του «γηραιού». Αγωνίστηκε σε ομάδες των τμημάτων υποδομής του Ηρακλή, παρουσιάζοντας συνεχή βελτίωση. Ο 18χρονος γκολκίπερ έμεινε στον «γηραιό» μέχρι και την περσινή σεζόν, παίζοντας και στην Κ-19 του συλλόγου.

Ο Μαργαρίτης Κουζούνιας, μιλώντας στο «ermionidafc.gr», υπογράμμισε: «Είμαι έτοιμος να προσφέρω στην ομάδα. Είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος που βρίσκομαι στην ΑΕ Ερμιονίδας, ομάδα για την οποία έχω μάθει τα καλύτερα, σχετικά με τις συνθήκες που προσφέρει στους παίκτες. Ο σύλλογος έχει σημαντική ιστορία στη Γ’ Εθνική, έχει αγωνιστεί και στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία της χώρας.

Ξεκινήσαμε προπονήσεις και θα δουλέψουμε σκληρά με το προπονητικό τιμ, ώστε η ομάδα να παρουσιάσει δυνατό πρόσωπο στον αγωνιστικό χώρο. Νιώθω όμορφα στον σύλλογο.

Το πρωτάθλημα θα είναι δύσκολο, αλλά αυτό μας δίνει κίνητρο για να δουλεύουμε με ζήλο και να βελτιωνόμαστε. Ανυπομονώ να αγωνιστώ, φορώντας τη φανέλα της ομάδας. Ο κόσμος μας να γνωρίζει ότι θα τα δώσουμε όλα μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Θέλουμε τους φιλάθλους κοντά μας».

Μαργαρίτη Κουζούνια, καλώς όρισες στην ΑΕ Ερμιονίδας. Σου ευχόμαστε να έχεις μια καλή αγωνιστική περίοδο, με υγεία και επιτυχίες με την ομάδα μας…

Συνεχίζουμε δυνατά για ακόμα μία χρονιά!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

ΑΣ ΙΟΝΙΟΣ – ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ ΝΕΑΣ ΚΙΟΥ 93-75

AGGELOS DRITSAS

Θλίψη στον Επαγγελματικό κόσμο του Ναυπλίου για τον θάνατο του Χρήστου Καραμπινίδη

AGGELOS DRITSAS

ΚΤΕΛ παρέδωσε στο σχολείο 6χρονο μαθητή αιμόφυρτο και σοβαρά τραυματισμένο

AGGELOS DRITSAS

Τραγωδία : 35χρονος σκότωσε τον πατέρα του

AGGELOS DRITSAS

Την πίτα της για το 2024 έκοψε η Αναπτυξιακή Πάρνωνας 

AGGELOS DRITSAS

Έμενε στο βενζινάδικο και περνούσε ώρες εκεί.

AGGELOS DRITSAS

Όλα τα ονόματα του ψηφοδελτίου της Λαϊκής Συσπείρωσης στο Δήμο Άργους Μυκηνών

AGGELOS DRITSAS

Ο Μακαρης πετά το γάντι στο Ανδριανό… ΒΙΝΤΕΟ

AGGELOS DRITSAS

Καιρός: Έρχεται νέο κύμα κακοκαιρίας από την Ιταλία – Πότε θα «χτυπήσει» την Ελλάδα

AGGELOS DRITSAS

Στη Ν.Κίο το τελευταίο αντίο στην 39χρονη Κωνσταντίνα

AGGELOS DRITSAS

Μαθητές του 1ου Λυκείου Άργους Εθελοντές Αιμοδότες μια γενιά που νοιάζεται, συμμετέχει και προσφέρει!!!

AGGELOS DRITSAS

Σύσκεψη αρμοδίων φορέων,με θέμα τις αδειοδοτήσεις λειτουργίας αθλητικών εγκαταστάσεων Δήμων,διοικητικών ορίων Περιφέρειας Πελοποννήσου.

AGGELOS DRITSAS