ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα

Το Περιφερειακό Επιμελητηριακό Συμβούλιο Πελοποννήσου (ΠΕΣΠ) ενημέρωσε τις επιχειρήσεις – μέλη των Επιμελητηρίων ότι από Δευτέρα 12 Μαΐου (12.30) έχει τεθεί σε λειτουργία η πλατφόρμα του Υπουργείου Περιβάλλοντος  Ενέργειας https://power4business.deddie.gr μέσω της οποίας δίνεται η δυνατότητα υποβολής αιτήσεων σε επιχειρήσεις, νομικά ή φυσικά πρόσωπα, για τη χορήγηση επιδότησης, που αφορά στις καταναλώσεις ηλεκτρικής ενέργειας για τους μήνες Δεκέμβριο του έτους 2024 και Ιανουάριο και Φεβρουάριο του έτους 2025.

Δικαιούχοι της επιδότησης είναι όλοι οι μη οικιακοί καταναλωτές ηλεκτρικής ενέργειας με επιχειρηματική δραστηριότητα και παροχή ηλεκτρικής ενέργειας εμπορικής/γενικής ή βιομηχανικής χρήσης με ακαθάριστα έσοδα για το φορολογικό έτος 2023 (Κωδικός 047 του Εντύπου Ε3 της δήλωσης φορολογίας εισοδήματος) μικρότερο ή ίσο των δέκα εκατομμυρίων ευρώ (10.000.000 €), εξαιρουμένων βάσει του Κανονισμού De minimis όσων δραστηριοποιούνται στους τομείς της πρωτογενούς παραγωγής γεωργικών προϊόντων ή/και προϊόντων αλιείας και υδατοκαλλιέργειας.

Οι κατηγορίες δικαιούχων διαμορφώνονται, σύμφωνα με το ύψος των ακαθάριστων εσόδων φορολογικού έτους 2023 ή τον κύριο ΚΑΔ.
Η διαδικασία γίνεται ηλεκτρονικά και οι αιτούντες θα πρέπει να επιβεβαιώσουν την ταυτότητα της επιχείρησης, χρησιμοποιώντας τους εταιρικούς κωδικούς πρόσβασης στο taxisnet.

Περισσότερες αναλυτικές πληροφορίες αναφορικά με το πως διαμορφώνονται οι κατηγορίες των δικαιούχων των επιδοτήσεων και το ύψος αυτών ανά κατηγορία, αναφέρονται στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Περιβάλλοντος & Ενέργειας στον σύνδεσμο που ακολουθεί.

https://ypen.gov.gr/anoixe-simera-i-platforma-ypovolis- aitiseon-apo-tis-epicheiriseis-gia-ti-chorigisi-epidotisis-pou-afora-stis-katanaloseis-ilektrikis-energeias-gia-tous-mines-dekemvrio-2024-kai-ianouario-kai-fevrouari/

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

“Αειφυγίες”: Εγκαίνια ατομικής έκθεσης της Μαντώ Χελιώτη στη Vasiliki – galerie d’art στο Ναύπλιο

AGGELOS DRITSAS

Ανδριανός στη Βουλή: Στόχος η δυναμική και βιώσιμη ανάπτυξη της τουριστικής μας βιομηχανίας

AGGELOS DRITSAS

Υπογραφή πρωτοκόλλου συνεργασίας μεταξύ της Περιφέρειας Πελοποννήσου και του Ενιαίου Φορέα Ελέγχου Τροφίμων

AGGELOS DRITSAS

Γιώργος Διδασκάλου: Ένα ακόμα έργο του ΥΠΠΟ στην «Πολιτιστική Φαρέτρα» της Αργολίδας

AGGELOS DRITSAS

Γυναίκα βρήκε μαγκωμένα χρήματα σε ΑΤΜ – Η κίνησή της

AGGELOS DRITSAS

ΔΕΥΑ Ναυπλίου: Διακοπή υδροδότησης στον οικισμό των Ιρίων

AGGELOS DRITSAS

Άγιος Βασίλειος Άργος

AGGELOS DRITSAS

Παγκόσμια Ημέρα Φιλιού 2024: Τι γιορτάζουμε σήμερα 6 Ιουλίου

AGGELOS DRITSAS

Ζητείται υπάλληλος υποδοχής σε ξενοδοχείο στην παλιά πόλη του Ναυπλίου

AGGELOS DRITSAS

Ο Θεοδώρου Ανδρέας από τους Φούρνους υποψήφιος με τον Γιάννη Μαργέτα

AGGELOS DRITSAS

Λαϊκή Αγορά Ερμιόνης,

AGGELOS DRITSAS

Τα Άγια Θεοφάνεια στο Ομορφο Πορτοχελι.

AGGELOS DRITSAS