ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα

Πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του 11ου Φεστιβάλ Καλοκαιρινών Εκδηλώσεων «Γεύσεις και Όψεις» το απόγευμα της Τετάρτης 21 Αυγούστου 2024 στο Λιμάνι του Πορτοχελίου.

Την διοργάνωση έχει το Επιμελητήριο Αργολίδας σε συνεργασία με την Περιφέρεια Πελοποννήσου και τον Δήμο Ερμιονίδας.

Οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να περιηγηθούν στον εκθεσιακό χώρο του λιμανιού κάθε απόγευμα από τις 18:00 έως τις 24:00 από την Τετάρτη 21 Αυγούστου έως και την Κυριακή 25 Αυγούστου 2024.

Στα εγκαίνια παραβρέθηκαν οι βουλευτές Αργολίδας Ν.ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Γ. Ανδριανός του ΣΥΡΙΖΑ Γ. Γαβρήλος, ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Δ. Πτωχός ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Γ. Μαντζούνης, οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Α. Γανώσης και Β. Σιδέρης, ο Δήμαρχος Ερμιονίδας Γ. Γεωργόπουλος μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου,ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αργολίδας Φώτης Δαμούλος και μέλη του Δ.Σ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Κρανιδιώτικη Λύριζα 2025

AGGELOS DRITSAS

Περιφέρεια Πελοποννήσου: «Πράσινο φως» για έργο οδικής ασφάλειας 45,2 εκατ. ευρώ

AGGELOS DRITSAS

Ένα έργο αναπτυξιακο,που θα αλλάξει την όψη της εισόδου από την θάλασσα για την Ερμιονιδα

AGGELOS DRITSAS

ΝΑΥΠΛΙΟ: Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα …

AGGELOS DRITSAS

Ξεκίνησαν οι εγγραφές στο Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Κρανιδίου

AGGELOS DRITSAS

Οδύσσεια” Σύλλογος ΑμεΑ Νομού Αργολίδας ΒΙΝΤΕΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

AGGELOS DRITSAS

Η παράταξη Δαμούλου κέρδισε και τις επαναληπτικές εκλογές του Επιμελητηρίου Αργολίδας

AGGELOS DRITSAS

Σε 13 άτομα πέρασε χειροπέδες η Αστυνομία στην Αργολίδα

AGGELOS DRITSAS

Αιφνιδιαστικός έλεγχος κατόπιν εισαγγελικής εντολής …. ΒΙΝΤΕΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

AGGELOS DRITSAS

”Κρανιδιώτικη Λύριζα 2024″

AGGELOS DRITSAS

Η ΤΕΚΑΛ προσωρινή ανάδοχος για έργο μεταφοράς νερού από τον Ανάβαλο στην Ερμιονίδα

AGGELOS DRITSAS

Ερμιονίδα: Βρέθηκε απαγχονισμένος γνωστός επιχειρηματίας!

AGGELOS DRITSAS